Project Gotham Racing 4, Juiced 2 és UT3 képek

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.
Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.

PGR4. Rég nem hallattunk felőle, de mint azt láthatjuk, a fejlesztők nem pihennek. A most megtekinthető BMW 5 már-már a valóságot súroló grafikával szinte beleüvölti az ember arcába: "Vezess". Remélhetőleg a játékélményen is tudnak javítani, és akkor egy nagyon jó játékot kaphatunk majd a kezünkbe.

Juiced 2 képek. Az ingame videók, és a már kipróbálható demó alapján sok jóra én nem számítunk, de tudom, hogy sokan vannak akik szeretik ezt a játékot. Az első részhez képest mindenesetre nagyot lépett előre!

UT3 képek. Nem mindegyik screenshot új, de nagyon hangulatosak! Reméljük, hogy az (állítólagos) Playstation 3 exkluzivitását hamar elveszíti, és minden platformtulajdonos  :).
11.
11.
demon68
Glek, az igaz hogy az első rész volt a legjobb UT de sztem nem csak a legjobb UT hanem a legjobb FPS is! ezért aztán jöjjön ki xboxra a 3 vagy baj lesz!:)
10.
10.
Trishtan
franc. :-) TEhát az 5. rész a PGR 4 :)
9.
9.
Trishtan
Ha globálba nézzük a PGR 4 az ÖTÖDIK
8.
8.
Glek
Hát ezt megkaptad Daks... XD XD :D :D

Deeee jóó lesz!!! Reggeltől-estig nyomulhatunk, esőben, hóban, viharban, tornádóban... Jippíííí XD

Pfff én annyira nem vártam az UT-t... nah most jönnek a nagyon okos emberek, jah ha már meg se jelenik boxra kakor már le van szarva... de ez nem így van... én egyáltalán nem vártam soha... Szép meg midnen, de mi újat tud??? Az 1. rész volt minden idők legtutibb UT-ja... azóta hanyatlik a sorozat szvsz... :P
7.
7.
huszti
de bazz...ez a PGR-es kép tényleg elég gagyi! Azé a GT5 odaveri:D
6.
6.
gamezz
daks: mondom XBOX360-on a második részehez érkező játék, ha pedig globálba nézzük akkor a 4.-ik, ne értetlenkedj inkább olvasd el normálisan amit odaírtam :)
5.
5.
demon68
UT3 PS3 exkluzív? hát én lemaradtam teljesen... ott tartottam h kevesebb pálya lesz x360-on...
3.
3.
gamezz
szerintem ez a bmw-s kép abszolute nem egy nagy eresztés eleve a kocsi olyan mint ha a levegőben lógna olyan szar az árnyékhatás, azok a kerekek meg hát nekem nem tűnik valami fullosnak túl mű mint ha műanyagból lenne a gumi meg az egész áhhh ez a kép nagyon szar, remélem, igaz hogy ez egy kép de sokat mutat, tehát én nem ezt várnám egy x360-on már a második részéhez érkező játéktól...
1.
1.
Sörivó
PGR-4 KIRÁLY,UT3 BRUTÁL KIRÁLY !JUICED 2 MEG BRUTÁL ,,,,!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...