Egy újabb FIFA 08 gyöngyszem

Link másolása
Már csak kettőt kell aludni, és megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra a FIFA 08 next-gen demója - addig is itt a legújabb gameplay videó.
Már csak kettőt kell aludni, és megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra a FIFA 08 next-gen demója - addig is itt a legújabb gameplay videó.


Egy Old Traffordi Manchester United - Arsenal mérkőzés részleteit tekinthetjük meg a friss trailerben - rajongók számára kötelező darab!
13.
13.
huszti
Ez már azért jobban néz ki, mint az a trágya PC-s verzsön.

shadow16: azt az agresszivitásos izét már tapasztaltam. Nem tudtam miaz, beállítottam, és az első pár percben ki is állították a játékost:D
12.
12.
rafik
Nekem mindegy ki mit mond nekem teccik. Bár mondjuk a 07-ben csalódtam, mert a cselezések a 360-on szerintem gagyik. Abszolút nem tudok cselezni. Lehet nem az én világom, de nagyon teccik...
11.
11.
shadow16
minden elloptak az ea-sek. az már 4 éve benne van a pesben hogy csak egy embert irányitasz az egész meccsenj. minden ujitása a fifa 08-nak már jo pár éve benen van a pesben. PES-ben határtalan mennyi minden állithatsz be. pl. melyik játékos legyen agreszivabb a keletéél meg egy rakatnyi lehetőség van ami a fifaban nincs. én már megfogdtam soha nem fogok áttérni a fifara, csak akkor ha a fifa jobb lesz mint a pes de hát tudjuk ez sose fog bekövetkezni.
9.
9.
Xabinho87
Lac15 esetleg tudsz valamit a Tony Hawk demóról?:)
8.
8.
lac15
jól fog mutatni az új Tony Hawk demója mellet:D

de remélem nem lesz olyan elcsépelt mint a pc-s demo
7.
7.
Xabinho87
2: A labda jelölés már a 07ben is benne volt! Most erre mondhatod hogy a pesbe hamarabb is, de a 07ben jutottak el odáig hogy szökség van rá. A grafika meg szépen javult a 07hez képest. Csak még annyira nem lehet látni a különbséget.
6.
6.
Theodor
nem rossz a game, de abban igaza van a Ne4ndRnek hogy focizni nem gépen kell
5.
5.
Ne4ndR
Ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy focizni nem a számítógépen/konzolon kell.

4.
4.
-Gabex-
Hát garfika... nem egy jó dolog a FIFA-ban, bár ha valaki focizni akar egy konzolon, vagy PC-n, sztem nem a grafika a lényeg (de ettől még ne is legyen sz*r a grafika). Ennek grafikája 2005/6 körül van, de egyébként nem rossz. Kipróbálnám, ha egyet ingyen beszerezhetnék. Karácsony meg messze van...
3.
3.
hunlord
Nagyon szépen animált, pc-re miért nem lehet ilyet? Mi meg kapjuk a 2000-es Fifa grafját... Naszép... :|
2.
2.
tommy93
Azért már kicsitt csúnya az EA-tol hogy lopták a PES-böl ahol mutatja hogy hová érkezik a labda.És még az EA azt mondja hogy teljesen más lesz mint a PES8...pff...



Hát gyereke tölem mondhatok bármit de én inkább megvárom a PES8-at.Oktober jöjjön már:P
1.
1.
Shagy
hát már alig várom a demot :D de nem annyira mint a teljeset:Dde ez sztem nem a next gen gameplay a 07 szebb ennél 360 on .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...