Még ebben a hónapban megjelenhet a Conan

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ilyenre is ritkán van példa: a THQ több hónappal hozta előre a next-gen konzolokra készülő Conan boltokba kerülési dátumát - csak nehogy rosszul süljön el a dolog!
Ilyenre is ritkán van példa: a THQ több hónappal hozta előre a next-gen konzolokra készülő Conan boltokba kerülési dátumát - csak nehogy rosszul süljön el a dolog!

Ugrás a galériához

A hack & slash játékot a Marvel Nemesisért, a Vampire: The Masquerade - Redemptionért és a megboldogult StarCraft: Ghostért felelős Nihilistic Software fejleszti, mely mint most kiderült, a vártnál gyorsabban halad a munkálatokkal. A 2008-ra ígért Conant megjelenését először októberre, végül pedig szeptember végére, egészen pontosan 28-ára hozták előre. Ennek részben örülni lehet, ám elég nagy sajnos az esélye, hogy újabb összecsapott munkával van dolgunk - ne legyen igazunk!

12.
12.
hopcsiri
Végre valami jó kis hent!
11.
11.
torppapa5
9: Ha úgy nézzük az Oblivionban is sok hiba van mégis sokan játszanak vele. Attól mert lehet hogy lesz benne néhány idegesítő bug még ne akadájozzon meg hogy játsz vele.
10.
10.
torppapa5
Szerintem jó a grafikája, nem tudom mi bajotok van vele.
9.
9.
mcwolf
Nekem az ilyen több hónapos előrehozás gyanús szokott lenni.Csak nehogy kiadjanak egy bug-halmazt!
8.
8.
Pantz
Ne szórakozzatok Máááár!!

Szerintem nektek nem is volt PS2 tök-- Hol lenne ez PS2-es grafika!

Ez a játék ha olyan f4sza, mint ahogy kinéz, akkor aratni fog!!

(Méhogy PS2-es)

Én most egy PS-s erőművel tolom, és egy 360-al, de volt PS2-m, és ELMONDTAM VOLNA 4 MIATYÁNKOT, ha csak megközelítőleg lett volna ilyen Graf.-ja valameik Game-nak!!
6.
6.
BryanOcconer
KÉRLEK! VALAKI, AKI ISMERI EZT A JÁTÉKOT ÉS FEL IS TUDNA VILÁGOSÍTANI HOGY ILYEN AZ IRÁNYÍTÁSA VAGY VMI AKKOR KÉRLEK IRJÁTOK MEG EZEN
5.
5.
Sido
Pista barátom is egy véleményen van velem,úgy hogy gyerünk azzal a pc-s bejelentéssel!:D
4.
4.
Sido
KÖVETELEM pc-re!!!HAbár a grafja nem vmi nagy szám,de nekem kellene egy hack & slash game!A Titan Quest is fasza volt!
3.
3.
Sörivó
Hát,még sztem is csiszolhatnák !Inkább várok sokat 1 jó játékra ,de az akkor ba...on oda rendessen majd 20 ropiért !A demó után többet tudni ,de ez egyenlőre elég langyos víznek tűnik,olyan ps2-es grafika !
2.
2.
kenny22
jah hát ez tényleg olyan pop 3 szinten van néhol jobb néhol rosszabb effektekkel... de a megjelenés előretolása dícséretes, ha már így is egy teljesen kész játékot dobnak ki
1.
1.
Hycker
höh... ps3 x360? ezek a texturák? a screenshotok olyan recés a kard mint a kenyérszeletelő kés. amugy... elörehozták... dolgazhatnának még rajta és akkor lehe minöségi hack n slash is de ezek a képek nem meggyőzők... legalábbis számomra

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...