Hat perces videó a Crysis bétájáról

Link másolása
Amennyiben lemaradtál a Crysis bétateszteléséről, s megszeretnéd nézni, hogyan sikerült az FPS többjátékos módja, ezt a videót meg kell nézned!
Amennyiben lemaradtál a Crysis bétateszteléséről, s megszeretnéd nézni, hogyan sikerült az FPS többjátékos módja, ezt a videót meg kell nézned!



Egy szerencsés srác, aki elsők között tudta letesztelni a Crysis bétaverzióját, összedobott egy hat perces bemutató videót. A film során a grafikát mutogatja elsősorban, amely minden eddigi próbálkozást felülmúlt - a Crysis a legszebb játék lesz a piacon, és ez még csak a bétaváltozat!
28.
28.
t.roli
nem érzem magamnak klinikai esetnek de azért köszi a törődést
27.
27.
felegyi
Öcsém mieket lezúzott a csirkéknek!CSak nugy nyekkentek!
26.
26.
I
t.roli menj el inkább pszihiáterhez. :DD
25.
25.
t.roli
Én spec nem szeretem azt a csirkét megenni, amit láttam fiatal korában, vagy ismertem látásból. Nem vok vega, nagyon szeretem a csirkét enni, csak nem szeretem ismerni azt ami a tányéromon van...
24.
24.
Ne4ndR
nem rossz ez a videó nem tudom miért kell fikázni.
23.
23.
IQ-HarCos
Ez lesz az év gameja barinek vmi ellenvetese van ne osztja meg :D Grafba is meg fizikaba is az END a jatekelmeny majd meglassuk 25.-en :P
22.
22.
huszti
hát nem tom, ha csirkéket akarok írtani, elmegyek nagyszülőimhez, és szétdobálom őket meg szétcsúszlizom a fejüket. Én azt hittem, ebben lesznek ellenfelek is:D Akkor már Deer Huntert vagy Hunting Unlimited:D abban is lövök nektek állatot.
21.
21.
t.roli
De a csirke nem lő rád, az ellenség viszont igen. A csirke védtelen, az ellenség nem. sajnos az MI nem lesz olyan fejlett, h elbeszélgessek az emberekkel, h ne lőjetekle attól h megláttok engem. Én nagyon imádom azokat a játékokat, ahol pl a rendőr kérdezés nélkűl lő. Tisztéra mint a magyarrendőrök. akit meglátnak ütnek (október). A rendőr MI a legjobban a Mafiában van megoldva, mert ha nem muszáj nem lő, csak ha mi is lövünk. Elkalandoztam, de remélem lehet értenbi mire céloztam
20.
20.
BorgBoss
No én meg ember védő vagyok! De most tényleg. Akkor minek lövünk a másikra multiban? Hiszen az egy ember!

Gyermekeim ez egy játék. Nagyon nem kell komolyan venni. Szerintem pont jó, hogy "minden" rombolható, hisz ha a realitást nézzük, akkor a valóságban is le lehet lőni egy állatot. SZóval ez nem egy reality TV, hanem virtuális valóság.

Ja, eszméletlen finom húslevest (csirke) főztem amit pont most ebédelek.

Thaddeus: Kérlek ne vedd komolyan, tisztelem az állatvédőket!



User1: Nagyon igazad van a bioshock terén. Én kivágom az ablakon a konfigom, ha a crysis nem fogja porig alázni. SZemély szerint én félbehagytam a BSh-t mert beleuntam ahogy mondtad: "ismétlődés"-be

19.
19.
t.roli
Én amikor leszedtem a Bioshockot, rájöttem ez nekem nem kell. Nem tetszett, szkeptikus voltam vele. A Videói sem tetszettek, nem győztek meg, a grafikával meg engem nem rántanak magukkal. Nálam ilyen stádiumban van a Crysis is, és a Far Cry jal is ez volt nálam. A Far Cry sem tetszett nekem soha, kivétel a grafikája. Nem mutatott újat...
18.
18.
StriciMacko
Amikor vegigneztem, azt gondoltam ez a Chicken Shooter DX10-es valtozata. A gyereknek biztos tyuk- es egyeb szarnyas fobiai vannak, visszavezet7o gyerekkorban elszenvedett traumakra. Amugy a csirkejogvedok fel fognak haborodni a video lattan es Jack Thompson rehabilitaciojat kerik majd e szornyu video lattan. Amugy ez tenyleg nem vmi jo jatekbemutato . A tulajdonos tul hulye, sztem nem erdemli meg a konfigjat amin maxon futott a jatek...
17.
17.
user1
Egy kis hiba: "Mérsékelten alkalmazott rpg, kaland elemek....."

Így akartam írni.
16.
16.
user1
Skull:

Érdekes kérdés... Számomra a bioshock némi csalódást jelentett, mert bár így ebben a formában is több mint egy átlagos fps, mégis az első két helyszínen mindent megmutat magából, és a későbbiekben csupán az ismert elemeket hasznosítja újra oly módon, hogy közben sokkal több, irreálisan nagy létszámú ellenfelet zódít az ember nyakába. Sajnos itt ütközik ki igazán hogy melyik célcsoport számára is készült a program, ami egyértelműen a konzol -osok, azok között is a gears of war -t elégedetten nyüstölő xbox360 közösség. Sajnos a bioshock kezdetben kreatívnak ható megoldásai hamar elfogynak, unalmassá válik az állandó és változatlan hack -elés, a rövid idő után semmitmondó harc a big daddy -kkel, és a teljesen érdektelen lakossággal. A játék talán legnagyobb hibálya hogy a feszültségkeltés egyáltalán nem erőssége. A város cseppet sem félelmetes, ahogy a rajzfilmbe illő lakosai sem. A big daddy érdekes, ám roppant kevés az üdvösséghez. Érzem hogy ezt a hatalmas visszalépést egyértelműen a változó igények, és az xbox360 okozta. A system shock 2 sokkal jobb játék még mai szemmel is.

Azt azomban el kell ismernem hogy a bioshock történetét tisztességesen megírták. Ez az egyetlen igazi pozitívum, és amiért érdemes végigjátszani az egészet, az elnagyolt grafikai elemek (egy kolbász akkora mint a karom, a kislány feje meg olyan mint egy lufi) és a mérsékelten alkalmazott grafikai elemek, valamint a vége felé mészárszékké avanzsált játékmenet (doom3??) ellenére is.



Tehát a bioshock egy újabb agyonreklámozott, mesterségesen népszerűsített termék, amit az emberek egy jó része csak azért vesz meg, mert a "tyűűű mindenhol látom akkor csak nem lehet rossz", és az "mennyi újdonság ami korábban nem volt, vagy legalábbis ezt olvastam" tipusú gondolatmenet útján választ. A filmipar is így működik mostanában, legalábbis amerikában (harry potter??, shrek x -edik epizódja??)



Crysis -ról majd nyilatkozom amikor kipróbáltam....:)
15.
15.
Skull
Szerintem nagyon komoly lesz, már alig várom hogy kipróbáljam :P Nem tudom, szerintetek a Crysis vagy a Bioshock a jobb játék?
14.
14.
t.roli
user1: odartam, h a videó minőségét figyelembe véve mondtam, h nem szebb mint egy ut 3 engine. Amúgy ilyet a teljesben majd igazán kikéne javítani, ha megölök egy csirkét vagy mit, akkor nem csak 3 méterrel futnak odébb és újramegállnak, hanem elfutnak jó messze. Engem felháborít h csirkéket kell gyilkolásznia...

Mondom nem csúnya, de jóval többet várnék tőle, ha már ekkora híre van....
13.
13.
Thaddeus
Hát le a kalappal a fejlesztők előtt, tényleg összehozták a létező legszebb grafikát Pc-re. Nekem egyedül a fegyver kidolgozása nem tetszett, de azt a videó számlájára írom. A fák, a víz, az autók nagyon jók lettek. Jó ötlet nagyon még a nanoruha által elérhető gyorsaság, erő stb dolgok. Személy szerint - állatvédő - az állatgyilkolást valahogy kivettem volna, mondjuk, ha megöl egy csirkét, madarat stb, akkor jöhetne valami üzenet, hogy megtudták, hogy ott vagy, ezért riadóztatták az egész helyőrséget, vagy valami... Tudom a dolog nem olyan vészes, de azért egy minimális korlát kéne. Vagy elég irreveláns, de nem kéne meghalni az állatnak. Így a vérpisti (videón) egész nap lőhetné az állatokat. A szupererő fantasztikus dolog, már alig várom, hogy rádobjam az autót (ne adj isten helikoptert) az ellenfélre. Viszont kéne a gyorsaság mellé egy időlassítás, no nem max payne szerű, hanem csak kismértékű.
12.
12.
user1
t.roli:

Azt azért vedd figyelembe hogy ez egy alacsony felbontású, rossz minőségű videó, ahol a kép erősen mosott, amire az apró méret miatt van szükség. Ez alapján nem hiszem hogy bármilyen komolyabb következtetést le lehetne vonni a játékról. Várj csak amíg élőben próbálhatod ki.
11.
11.
chickenloop
Szerintem Grafikailag bármilyen U3 engine-el rendelkező játékot odaver. Ezt úgy modnom, hogy a Gears az egyik kedvenc játékom és a Bioshockot is két nap alatt kivégeztem.

A 360 grafikája nagyon jó, de ez durvább. Nem véletlen, hogy nem lesz konzol port. -sajnos



Crysis amúgy DX9-t is támogat!! Simán lehet, hogy ez a videó úgy lett felvéve, mellesleg tényleg szar a videó.



Minden esetre a motion blur nagyon meggyőző, a víz alatt látható volumetrikus fényefektek szintén. Természetesen a játékmenet lesz a döntő, egyetértek BorgBossal ha lesz olyan mint a FarCry akkor ütni fog.
10.
10.
BorgBoss
Ha csak egy kicsivel jobb mint a FarCry, akkor ide vele most!!!!!

Amíg nem játszottam vele nem mondok se jót se rosszad, de az igazat megvallva nekem tetszett a demo.

Cry vs ut3. Azt hiszem ezt mindig is örökrangadó marad. De ide sorolhatnám még a Quake és HL csapatokat is. Velük akár kettősrangadót is rendezhetnénk;)

A lényeg, hogy nem a grafika, hanem a játékélmény fogja meghatározni, hogy melyik jó. Legalábbis számomra.
9.
9.
Vikitiki
mekkora eggy gagyi játék
8.
8.
t.roli
Megfogtok lincselni érzem...Hát én engem még mindig nem győzött meg. Tom Béta, Tom béna gyerek, tom nem jó minőség stb. Kezdem ott: Ahoz nem kell bénának lenni valakinek, h lássam a grafikáját, vagyis legalább körvonalakban. A Víz gyönyörű és a többi? Olyat nem láttam a vizen kívűl amire egy Unreal 3 mas motor ne lenne képes. Sőt. Messzebbre megyek. Az ember meg mikor bement a házba, HAlf Life 2 es érzésem volt, h azzal játszik. Abban voltak ugyan ilyenek a tárgyak és a falak. Van benne egy kettő effekt, de azt már egy mohában is láttam. Ez nem az a next gen graf, amit nagyon várnék. Ezért nem vennék soha DX 10 es kártyát. Lehet pesszimista vok, de ez... Ez nem olyan mint amit ELÖSSZŐR mutattak úgy kb egy éve a játékból. Akkor leesett az állam. Azt sem tudtam hova nézzek vagy mit lássak. jött egy újabb, és kiábrándúltam ebből.Ez is az első jócskán butított formálya. Tényleg. Ezt láttam. Persze ha jó a játék, akkor kellemeset fog csalódni, de nagyon nem köt le az a név h CRYSIS. Valahagy, én már nem hiszek ebbe. Nézem rainbow six, bioshock, moha, és lehet ez jobb grafikailag, de ezt sztem egy DX9 es kártya is bírná kicsi odafigyeléssel. Szeméyles véleményem, én hangsúlyozom, még mindig nem várom, és nem ez az a játék, ami odaütné akár egy 360 grafikáját...
7.
7.
fojesz
A hangsúly pontosan az exploringon volt - lövöldözésből láttunk már eleget, ilyen jeleneteket pedig még nem. Egyszer azért kibírjátok, nem?
6.
6.
Jean Pierre
lilikuku teljesen igazad van!!! nem értem mi a f*sznak kell azt bemutatni hogy hogyan üti fel az verdákat, meg hogyan lövi ki a kerekét:S
5.
5.
gringos
Ócska, szar egy videó. Nagyon gagyin mutatja be. A játék kibaszott jó lesz, mielött elkezd itt valaki szívózni, hogy hú de fasz ez a gringos stb stb stb. Ezzel a videóval van a baj, nem a játékkal.
4.
4.
tommy93
Über a játék?



Lehet hogy még nincs de megkérdezhetném a gépigényt?:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...