Elkészült a Project Gotham Racing 4

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 13.
  • Bejelentés
A Microsoft bejelentette, hogy a Project Gotham Racing-sorozat negyedik részének munkálataival elkészültek a Bizarre srácai, a játék készen áll a megjelenésre.
A Microsoft bejelentette, hogy a Project Gotham Racing-sorozat negyedik részének munkálataival elkészültek a Bizarre srácai, a játék készen áll a megjelenésre.

Ugrás a galériához

Mostanra a pontos megjelenési dátumra is fény derült: a Project Gotham Racing 4 Európában október 12-én, Észak-Amerikában pedig másodikán kerül a boltok polcaira a normális áron. A bejelentéssel együtt tizenkét friss kép is landolt galériánkban, tessék meglesni őket!
11.
11.
t.roli
Igazad van. Ilyenre nem figyeltem, és tényleg eléggé szégyenletes, h még mindig nagyobb vektorokból áll a kör. Na ilyen nincs a GT5 ben. De talán a 4 ben sem volt...
10.
10.
gamezz
hát az első képen kapásból észre lehet venni (a bordó színű felnyitható lápás kocsin) hogy a 2007-et írunk annak is a végén járunk és ennek a járéknak a 4. részénél, szóval azt hogy semmi nem kör alakú aminek annak kéne lennie, csak azt látom hogy megint egyenesekből van kirakva ammi elég szar és lehúzó pláne hogy még ezeken a képeken még szélsimitás is van, szóval nem hiszem el hogy a készítők ilyen dolgokra nem tudnak és nem is akarnak oda figyelni mert ez nagyon béává tesz egy autós játékot szerintem, pedig ez a játék nem lenne szar hanem nagyon is üt meg minden csak ezek akúrva ívek komolyan mondom levagyok törve hogy nincs szemük a készítőknek mert így semmi valóság hatása nincs...
9.
9.
Game Fan
Nos sz.tem a Gran Turismo 5 Jobb lesz!!
8.
8.
Mr.BEAN
Hát én a pgr 3-al toltam pár napja, kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejött..ezért a 4 is tuti vétel:)
7.
7.
-Gabex-
Hát a Grafikával nincs baj a PGR-nél, úgyhogy ez nem gyengíti... Sztem jó lesz...
5.
5.
battlefield2
pfff

életedben nem jácotál még szerintem gt vel viktiki azért irod hogy fos mert irigykedsz...

Ez is nagyon jo jázék a project gotham racing 4
4.
4.
Vikitiki
a gt 5 eggy fos a ps 3 rommal eggyütt
3.
3.
t.roli
Az ennél kétszer szebb Gt 5 ös videó megfelel?
2.
2.
amd33
Hát ez nagyon komoly na kiváncs leszek a gt5-re hogy hoz e ilyen grafikai szintet de nem hinném:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...