TGS 2007: Ninja Gaiden 2 gameplay videó

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az első, igencsak hentelősre sikeredett gameplay videó a Ninja Gaiden 2-ből. Várjuk a demót, hogy saját kezeink közt tesztelhessük!
Megérkezett az első, igencsak hentelősre sikeredett gameplay videó a Ninja Gaiden 2-ből. Várjuk a demót, hogy saját kezeink közt tesztelhessük!

14.
14.
Hycker
minden fegyvernek ugyan az a hangja, a kamera számtalanszor bebugzik, a harcrendszer is csiszolásra vágyik sztem. a csávonak biztos ilyen dragon ballos capsule corp os fegyverei vannak mert a legnagyobb kasza is ugy tünik el a gi jében hogy borzalom. nagyon sok dolgot lehetne még elmondani erröl a gémröl de sztem még van rajta mit csiszolni. Rei!
13.
13.
nimat16
Ez nem dmc kopp,sőt sztem simán jobb mint a DMC,nekem nagyon bejött,de hát ízlések és pofonok!
12.
12.
Theodor
hát már most tudom hogy nem lesz a kedvencem
11.
11.
huszti
Gyenge Devil May Cry kopp, még a fegyverválaszátás is ugyan az!!
7.
7.
Fekete Ördög
7.
7.
Fekete Ördög
?????????????????????????????????????,

6.
6.
kenny22
nah ezért a játékért nem kezdek el rinyálni, h miért nem jön pc-re... egy pop vagy pl az assasin's creed sokkal jobb/sokkal jobb lesz
5.
5.
FNorberto
1:a ninja neve: Ryu Hayabusa.Amúgy a teljes 2008-ban jön majd,addig még sokat fejlődhet.most se rossz,de a Ninja Gaiden névhez több kéne sztem.
4.
4.
skiz0
Hát nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon-nagyon tetszik! :D Kell is már egy GoW kaliberű hentjáték.. :)

Jó, most lesz szeptember végén a Conan, amire majd ránézek azért...de ott olyan "lomha" az egész játékmenet meg a mozgások...szóval messze nem ilyen pergős az egész..



Gondolom 5 millás kérdés, de van vmi infó, arról, hogy a demo mikor várható? :)
3.
3.
Daks
a stilusa tiszta god of war szerintem... semmi koze a ninjákhoz, itt lopakodni, sunyulni kene, csendesen gyilkolni es nem kaszabolni :(((
2.
2.
Waz
Szeritem nem nagy szám.A grafika szép mozgások jók de a játék maga nem tetszik.Túl egyhangú.Van 1 pálya végig egyenes pár kanyarra aztán a piros porfelhől előugrik pár

szerencsétlenseg akiket szét kaszabolhatunk.Addig oké hogy kardal meg hasonlo bicskakkal is mehetunk de , hogy kerul ide fegyver??Ilyen tipusu jatek van 1 csomo az interneten és ingyen és nem kell kicsengetni érte pár 10-15K-t.
1.
1.
StoryTeller
Tetszik, elég véres bár ilyen hentelős gammának ott lesz Devil May Cry 4. Amúgymeg a főhős csákó totál Dead or Alive 4 Hayabusha xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...