Tokyo Game Show 2007

TGS 2007- Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. A rendezvény főszereplői rendszerint a Capcom, a Sony, a Namco Bandai, és persze a Square Soft!

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

Tokyo Game Show 2009

Volt már GamesCom, BlizzCon, és ősszel jön nekünk a Tokyo Game Show. A szervezők közzétettek egy listát a fontosabb eseményekről.

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...

TGS 2007: Echochrome gameplay videó érkezett

Már az E3-on is hallottunk egy keveset erről a meglehetősen furcsa, logikai játékról, a TGS-en pedig ismét feltűnt az Echochrome - egy rövid videót mi is szereztünk róla.

TGS 2007: Mozgásban a Dark Sector

Két és fél perces gameplay videó érkezett a next-gen konzolokra készülő Dark Sectorból - bár a játékmenet kicsit egysíkú, mégis bíztató.

TGS 2007: Készül a MotorStorm 2

Ma a TGS 2007-es rendezvényen az Evolution Studios bejelentette azt, amit valószínűleg már minden PS3 tulajdonos várt: javában készül a MotorStorm második része.

TGS 2007: Gran Turismo 5: Prologue látnivaló

Újabb videó érkezett a Tokyo Game Show idei rendezvényéről. Ezúttal a PS3 exkluzív, a Gran Turismo 5: Prologue újabb jelenetivel gazdagodtunk!

TGS 2007: Devil May Cry 4 látnivalók

Két új trailer érkezett a Devil May Cry PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő negyedik részéből - a videók nagyon hangulatosak, érdemes megnézni őket!

TGS 2007: Hatperces Metal Gear Solid 4-trailer

Rendkívül látványos, több mint hat perces Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-trailer érkezett - érdemes megvárni a záró jelenetet is!

TGS 2007: Ismét mozgásban az Afrika

Jó ideje nem hallottunk már az Afrikáról, az idei TGS-en azonban ismét láthattuk mozgásban a játékot - bámulatos és szemgyönyörködtető, az állunk leesik a látványtól!