Előrendelhető a Need for Speed: Pro Street

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a PC-s Need for Speed: Pro Street magyar feliratos változata. A játék október 31-én érkezik.
A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a PC-s, PS2-es és X360-as Need for Speed: Pro Street magyar feliratos változata. A játék október 31-én érkezik.


A magyar nyelvű Need for Speed: Pro Street ára 11.990 Ft, az előrendelést leadók pedig a megjelenés után máris soron kívül megkapják a játékot - hála a GLS futárszolgálatnak. A lemezt a Gamekapocs Shop-ban tudjátok megrendelni, link alant.

13.
13.
SL89
Helo,velemeny kene.A www.isohunt.com oldalon van egy prostreet torrent.Nem tudjatok hogy valyon tenyleg mukodike vagy csak valami hujeseg.Mert erosen ketlem hogy a jatek lenne.
12.
12.
lilmo
én úgy olvastam h késni fog..asszem nov 23ig.

akkor most mégsem?
11.
11.
gringos
Én is hallottam. Pcdome.hun olvastam, ha jól emlékszem, de bízom benne hogy kamu, és ez a hír megerősítette ezt a hitet. Köszi:)
10.
10.
Guppi
Ha Box-os változatot is ennyiért adjátok majd akkor jók vagytok! XD
9.
9.
-Gabex-
Hát ezt is megértük...:D
8.
8.
skiz0
Hát itt a shopban eléggé :) De szerintem nem lesz késés...semmiféle hivatalos infó nincsen, meg akkor az EA-s listán sem okt. 31 lenne ;)
7.
7.
6.
6.
skiz0
Nem mond hülyeséget Xabinho, mert egy külföldi site-on én is olvastam az új dátumról való hírt, még asszem a múlt hét folyamám...és pontosan a konzolos verzió volt feltűntetve a késés okaként...de szerintem csak egy pletyka volt, mert mindenhol továbbra is változatlan a megjelenés...
5.
5.
Xabinho87
Az Amazonon 2 hét kellett amíg átírták a GTA október 16.ai megjelenését.:) http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=6476
Nem a leghitelesebb forrás, de ha nem így lenne minek írnák?
4.
4.
Daks
webshopunknal ez ugy van, hogy a magyar EA mindig kuld megjelenesi listat, es azt a datumot kell feltuntetni, ami a legutobbin szerepelt. amugy en se hallottam olyat, hogy kesik az NFS.
3.
3.
Mr 14
húha Daks én itt bunyó szagot érzek xD
2.
2.
Mast3rmind
Ezt hol olvastad? :S Mert én rákerestem neten és sehol sincs ilyenről szó :S Az Amazonon is továbbra is az adott időpont áll :S
1.
1.
Xabinho87
A shop "hírszerzői" még fejlődhetnek!:) Hétfőn tette közzé az EA, hogy a konzolos változatokkal levannak maradva ezért a pc-s változat is késik. Az új megjelenési dátum november 23.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...