HWSW: Négy és fél milliós luxusmobil a Nokiától

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 28.
  • Hardver
Link másolása
Újabb luxustelefonnal jelentkezett a Nokia különleges készülékekre szakosodott Vertu divíziója - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.
Újabb luxustelefonnal jelentkezett a Nokia különleges készülékekre szakosodott Vertu divíziója - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.


A nem kevesebb mint 18 ezer euróba (~4,5 millió forintba) kerülő, a Ferrari hatvanadik születésnapjára készített Ascent Ferrari 60 mobiltelefont Londonban, Párizsban, Hongkongban és Szingapúrban lehet majd megvásárolni. A Vertu telefonjai nem képességeikkel, hanem speciális anyagaikkal, kialakításukkal, és persze limitált, sokszor sorszámozott kiadásukkal hívják fel magukra a figyelmet. A mindössze hatvan példányban készülő Ascent Ferrari 60 mobiltelefont a Ferrari szoros együttműködésével dolgozta ki a Nokia dizájnercsapata, a készülék alapjául több versenyautó formái szolgáltak.

Érdekel a négy és fél milliós új Nokia mobil?
Irány a Nagytestvér!
11.
11.
kharami
a ferrari enzo szép is lenne ha 60millaft ban lenne!:D

De 1 mill dolcsiért már vehetsz!:D
10.
10.
Vincenzo
asddsaasd: Az N95-ös épp azlrt jó mert Symbianos és rengeteg program van rá. Egy oprecdszer nélküli teló semmit nem tud...
9.
9.
Callation
Én inkább azt szeretem ami sokat tud!
8.
8.
asddsaasd
és ezeket a telókat olyanok veszik sztem akiknek ilyen kocsijuk van pl 60 000 000 ft-os FERRARI ENZO ilyesmi .
7.
7.
asddsaasd
jajjjj ez luxus embereknek készültek lamik nem nekünk annyi pénzük van nem tudják hova költeni ezért készülnek ilyenek !! az N95 Symbianos szar fos teló !!! ennyit erről !!
6.
6.
Vincenzo
huszti nincs is benne kamera...Egyetértek Pukhi-zik-el...ennyi pénzért-speciális anyagok ide vagy oda-egy N95 szintű telefont kéne adniuk...inkább vennék olyat mint ilyet, még akkor is ha lenne erre pénzem. És az N95 "csak" 130e Ft...
5.
5.
kharami
én nem látok rajta jamerát sem!:D
4.
4.
huszti
BEszarnék, ha a kmera és egyéb finomságok meg tiszta ratyik lennének.
2.
2.
I
Feleslegesnek felesleges, de attól még elfogadnám. :D
1.
1.
Unrad
Szerintem ez egy felesleges baromság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...