Új Need for Speed: Pro Street videó érkezett

  • Írta: SL89
  • 2007. szeptember 30.
  • Hír
Az EA egy újabb videót tett közzé, amin részletesen megismerhetjük a NFS sorozat legújabb részét. A készítők ezúttal a driftelés világába kalauzolnak el minket.
Az EA egy újabb videót tett közzé, amin részletesen megismerhetjük a NFS sorozat legújabb részét. A készítők ezúttal a driftelés világába kalauzolnak el minket.A videó valószínűleg magáért beszél - a Pro Street piszok jó autóverseny lesz, és már az október 30-i megjelenés sincs messze. A játék az Xbox 1 kivételével a létező összes masinán tiszteletét teszi.

Szeretnél eredeti Need for Speed: Pro Street-et?
Irány a GK SHOP!
19.
19.
Celeborn
20: Nekem is az tetszik a NFS-ben, hogy utcai autókkal kell játszani, és örülök a rendőröknek, a nappalnak főleg (ez volt a fő ok, hogy a carbon nem jött be), de ez a mesterséges pályákon nyomulás sajnos már nem tetszik. Őszintén szólva örülnék, ha mondjuk ötvöznék a régi részeket. Tehát lenne benne város is, meg mondjuk szép erdők, stb. Emlékszem még, mennyire nagy szám volt annó, hogy szálltak a levelek az út fölött bizonyos pálya részeken, meg hullott a hó. No meg fel lehetett gyújtani az autót már a 3. részben is. Voodoo 1 a király. :) De mondjuk biztos öregszem, mert mostanában 5-ből 1 játék ha bejön... Mármint 5 olyan játékból, amiről azt hiszem, hogy jó.
18.
18.
Malcolm X
HI.Nekem a Carbonban a drift a király.Nálam az viszi a pálmát.
17.
17.
Binder
19:

Az a baj hogy pont rossz páldát hoztál fel...a Carbonban a hegyi szallagkorlátszaggató versenyeken, meg a javuló grafikán kivül, semmi értékelhetőt nem találtunk...a Drift meg egyenesen ocsmányszarra sikeredett...az Undergr.-ban imádtam...és remélem itt ismét jó lesz...látványra fain...Amúgy a Carbonban azért volt fura, mert a verdák, tök másképp viselkedtek a Drift közben...kezelhetetlenül másképp... :(18:

Szerintem nem jól látod...dehát mindenkinek külömbözik a véleménye e téren...sztem az utcai járművek voltak a középpontban...nem a tály...bár kétségtelenül unnánk már ha még mindig csak ugyanazt kapnánk évrő évre...nemde?...

Az is igaz, hogy nehéz eltalálni, mindenki izlését...

Én leginkább a nappalnak örülök...meg a rendőröknek...ezért kellemes csalódás volt a Most Wanted...

Remélem itt az átvezető videók jobbak lesznek, mert az is elég ratyi lett a Carbonban...
16.
16.
Sörivó
Már a Carbon-ban is utáltam eszt a versenyszámot ,itt is ki fogom hagyni ! Kőr verseny oké,Sprint oké,Trafipax oké,de eszt a s,,,t sosem csíptem !
15.
15.
Celeborn
Hát én annyira nem vagyok elájulva tőle. A grafikája lehet, hogy szép, de én mindig is azért szerettem játszani a NFS különböző verzióival (NFS2 SE óta), mert sose mesterséges pályákon kellett nyomulni. Arra volt egy csomó másik játék, de egyik sem érdekelt. És most ebből is ez lett. Már a Carbon is szar volt, de azért kipróbáltam. Ezt lehet, hogy ki se fogom próbálni. Nem értem, hogy egy játék alapprofilját miért kell ennyire megváltoztatni. Vagy ha ennyire változást akarnak, akkor adják el más néven, mert ez már nem NFS.
14.
14.
GAMER100%
Király!!Remélem hogy bmw lesz benne és azzal lehet majd nyomulni.:D
13.
13.
gel00
a vidiben nov 14 van :-P
12.
12.
Binder
Áááááztáleborút-ku*vahétszecségit...:)

Vakmeleg...el se hiszem...vééégre normális Drift lesz...jeee :)

Nagyon-nagyon várom...azt hisze ezt is legaláb 10x végigtolom :)...(mint az Underground 1-et)
11.
11.
Callation
10.
10.
Oneil
Azért remélem egy Demót feldobnak a Live-ra mert eddig minden NFS-ből kaptunk ízelítőt, remélem ez nem marad ki!
9.
9.
Vincenzo
rsvegas: a videó végén ott van, hogy a megjelenés november 14.
8.
8.
F.Dani
Télleg rohadt valóságos a füst! Meg az egész játék...marha jó lesz!!!!
7.
7.
DerMedve
6.
6.
tjames
Milyen hamar jönnek a hozzászólások :) mindenki tűkön ül a HALO sorsolás miatt mi?

Amúgy tényleg jó lesz ez a NFS:PS
5.
5.
Theodor
4.
4.
_=XYZ=_
Király a vidi meg a játék is!
3.
3.
meridarider
az EA logót naon tudják variálni:) de a vidi is naonjó lett
2.
2.
MAKAY
Nem rossz nem rossz!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...