WCG 2007: Négy magyar az amerikai döntőben

  • Írta: Daks
  • 2007. október 5.
  • Hír
Link másolása
Elkezdődött a World Cyber Games 2007 világdöntője, a magyar csapat már Seattle-ben van, hogy összemérje tudását a világ legjobbjaival.
Elkezdődött a World Cyber Games 2007 világdöntője, a magyar csapat már Seattle-ben van, hogy összemérje tudását a világ legjobbjaival.

A világ legjobb játékosai gyűltek össze Seattle-ben, hogy a héten egymás ellen vívott viadalok révén elnyerjék a World Cyber Games 2007 bajnoka címet, amelyet 12 kategóriában lehet kiérdemelni. A Samsung a rendezvény ideje alatt számos eseménnyel és versennyel igyekszik a játékosok kedvében járni, hogy együtt ünnepelje velük a hét éve tartó eseménysorozat sikertörténetét, illetve megismertesse velük legújabb „gamer-barát” termékeit.

Október 2-án megérkezett a magyar csapat is Seattle-be. Az 500,000 dolláros összdíjazású világdöntőn 75 ország 700 legjobb játékosa méri össze tudását és ügyességét. A magyar csapat az első napot az utazás és az időeltolódás kipihenésével töltötte, de 4-én már Gorky és Redwing egyaránt versenybe szállnak – tulajdonképpen a hivatalos megnyitó előtt, amelyre csak az esti órákban kerül sor. A nyitóünnepségen a nemzetek képviselői – rangos sporteseményhez méltóan – országuk zászlója alatt vonulnak be és esküt tesznek a tiszta játékra.
8.
8.
freddyx
Hajrá Magyarország!Hajrá Magyarok!!!
7.
7.
Rod
Hajrá! Már az is szép, hogy kijutottak, innentől csak pozitív véleménye lehet róluk mindenkinek :)
6.
6.
t.roli
Gorky Tiberium wars, Rendwinget nem tom hirtelen
5.
5.
Theodor
Minden elismeresém nekik

HAJRÁ HAJRÁ...!!!:D
3.
3.
Dari
"és esküt tesznek a tiszta játékra." mármint erre :D
2.
2.
Dari
WH ás AIM vagy itt mi számit ? :D kicsit fejre ránt a fegyo, no problem :D amugy hajrá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...