World Cyber Games

Számítógépes játék világbajnokság, hatalmas nyereményekkel, rengeteg résztvevővel, és hamisíthatatlan LAN party hangulattal.
Típus: Rendezvény

Magyar eredmények a WCG kölni világdöntőjében

Bár a World Cyber Games még javában zajlik, az eddigi eredmények alapján megjósolható, hogy a német házigazdák lesznek a virtuális torna győztesei.

Magyarok a legjobb 16 közt a WCG világdöntőn

Sikert és meglepetést egyaránt eredményezett a magyar küldöttségnek a kölni World Cyber Games 2008 világdöntő első napja. Fiaink bejutottak a legjobb 16-ba!

WCG 2008: Öt magyar a kölni világdöntőben

A világ legjobb cyber játékosai gyűltek össze ezen a héten Kölnben, hogy az egymás ellen vívott viadalok végén, elnyerjék a World Cyber Games 2008 bajnoka címet.

World Cyber Games 2008 - a végleges program

Kialakult a végleges programja az augusztus 31-én a Jövő Házában megrendezésre kerülő World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjének.

WCG 2008: Koncertek és Virtuális Red Bull Air Race

A Samsungnak köszönhetően az idei évben is kiváló koncertekkel és remek bajnokságokkal várja a látogatókat a World Cyber Games magyarországi döntője.

Már lehet nevezni a World Cyber Games 2008-ra

Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

WCG 2007: Magyarok az élbolyban

Jól teljesítettek és remekül helyt álltak a magyar játékosok a világ legnagyobb számítógépes – és videojáték fesztiválján, a World Cyber Games 2007 rendezvényen.

WCG 2007: Négy magyar az amerikai döntőben

Elkezdődött a World Cyber Games 2007 világdöntője, a magyar csapat már Seattle-ben van, hogy összemérje tudását a világ legjobbjaival.

WCG: Magyarok a világ legjobb 700 játékosa közt

Hamarosan elérkezik a végső megmérettetés ideje. Október elején eldől, hogy kik a legjobbak a cybersportok világában, és kik lesznek a WCG nyertesei.

World Cyber Girls 2007 - a szépségkirálynő!

A World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül idén elsőként rendezték meg a World Cyber Girls szépségversenyt, amelyre bárki jelentkezhetett.