Painkiller: Overdose videó érkezett

Nem is igazán folytatás, hanem sokkal inkább expanzió lehetne az Overdose, hiszen lesznek itt új fegyverek, új szörnyek, démonok és persze az eddigieknél is több aprítás.
A videó sajnos szemérmetlenül rövidre sikerült, de legalább minden egyes másodpercében érezni lehet azt a bizonyos "Painkiller-hangulatot". A műfaj kedvelőinek a videó megtekintése kötelező!


Nem is igazán folytatás, hanem sokkal inkább expanzió lehetne az Overdose, hiszen lesznek itt új fegyverek, új szörnyek, démonok és persze az eddigieknél is több aprítás. Azt hiszem, ez a játék segít majd nekünk kibírni azt a hosszú időt valahogyan a Serious Sam 3 megjelenéséig.
14.
JcGross
Azt akartam írni, hogy összeválogatva.
13.
JcGross
Ne toljátok már le ennyire! Csak azér néz ki sz@rnak mer lassú a videó és nem túl szerencsésen vannak összevágva a jelenetek!
12.
Mr 14
ez az a játék ami bebizonyítja nekünk hogy nem szabad rá pénzt költeni :D ez katasztrofális
11.
Binder
Amúgy figyeltétek a főhősünk kezét???

Az előző rész óta nem nyirta le a körmét...lol :)
10.
Binder
Hát ezt a vidit télleg jó rövidre vágták...de én a PainKiller 1-et imádtam...lassan újra elő kellene vennem egy kis nosztalgiára...azok a monumentális főellenségek felülmúlhatatlanok... :)

Igazi hentelős gamma...A SS-mel mi is rengeteget multiztunk...de valahogy nem tudnám egy napon emliteni a 2 játékot...valamiért ezt (PK) mindig egyedül játszottam...
9.
demon68
elkezdtem nézni a következő pillanatban meg vége volt
8.
Glek
Hát ez iszonyat szar... Lexo, félreértettél pár embert... :) Nem a Painkiller a szar, azt szeressük nagyon, hanem ez a nem is tudom hogy hívjam... tákolmány talán. :/

Egyébként én csak azérrt szeretem jobban az SS-t mert olyanokat multiztunk lanpartykon... huhúúú azt még most is megemlegetjük! :D
7.
Pekferi
nekem az SS jön be jobban.....
6.
StoryTeller
Nem 1 mai darab az tuti. Régen se tetszett most hogy újra kiegészül most sem fog...
5.
Lexo
Hát szerintem aki azt mondja hogy a Painkiller sz@r nem érezte át a játékot!!!!!!!!!!
4.
tjames
már ne is haragudjatok de szerintem ez egy fostalicska játék!
2.
Waz
Szerintem ez 1 rakás ..ar kupac!
1.
General Thomas
Inkább a Painkiller mint a Serious Sam 3...bár az is jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...