Painkiller: Overdose

A Painkiller: Overdose eredetileg a Painkiller egyfajta módja lett volna, most viszont teljeskörű játékka alakult. Tartalma 16 darab új pálya, több mint 40 ellenfél és 6 darab új fegyver lesz.
Típus: Fantasy, FPS

E3 2021: A Saber készíti az új Painkiller-játékot

Jókora bejelentés indította a Koch Primetime műsorát. Hivatalosan is megerősítették, hogy újjáéled a szunnyadó Painkiller-franchise, az új játékon pedig nem más, mint a Saber Interactive csapata dolgozik.

Painkiller: Overdose

Szögezzünk le valamit! A Painkiller az akciójátékok egy olyan műfaját képviseli, ahol tényleg az akción van a hangsúly: ne várjunk tőle se sztorit, se kidolgozott küldetéseket, csak egy raklapnyi ellenfelet sok-sok pályán keresztül. Ezek alapján döntsük el, hogy akarunk-e ilyen játékkal játszani vagy sem, majd azután ítélkezzünk a Painkiller: Overdose felett.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Painkiller: Overdose - polgárháborúsdi másképp

A Painkiller: Overdose demója elérhető, érdemes letölteni! Hogy miért? Nézzétek meg a legfrissebb videót a játékról és meglátjátok!

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Painkiller: Overdose videó érkezett

Nem is igazán folytatás, hanem sokkal inkább expanzió lehetne az Overdose, hiszen lesznek itt új fegyverek, új szörnyek, démonok és persze az eddigieknél is több aprítás.

GC 2007: Painkiller: Overdose videó érkezett

Már korábban is tudtuk, hogy a Serious Sam klónnak, a Painkiller-nek készül a folytatása, ami az Overdose címet viseli. Hogy ez milyen lesz?

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Painkiller: Overdose finomságok

A Mindware Studios műhelyében készülendő, eddig csak Painkiller módként ismert Overdose, úgy látszik külön játékká alakul.