Mégis megjelenhet Angliában a Manhunt 2?

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 25.
  • Érdekesség
Egy jogi kiskapunak köszöhetően van rá esély, hogy megjelenjen az Egyesült Királyságban is a Manhunt 2 - eszerint digitális disztribucióval értékesíthető lenne a játék.
Egy jogi kiskapunak köszöhetően van rá esély, hogy megjelenjen az Egyesült Királyságban is a Manhunt 2 - eszerint digitális disztribucióval értékesíthető lenne a játék.

A Manhunt folytatását Angliában már jóval a tervezett megjelenési dátum előtt betiltották, sőt a megfelelő korosztály-besorolásért felelős BBFC még azután sem volt hajlandó engedni, miután a fejlesztő Rockstar mérsékelte a játék erőszakosságát.

Ugrás a galériához

Egy jogi kiskapunak köszönhetően viszont mégis van rá esély, hogy az angolok is játszhassanak a Manhunt 2-vel - legálisan. Egy 1984-ben elfogadott törvény szerint ugyanis az efféle besorolások csak fizikai értelemben "fogható" produktumokra vonatkoznak - tehát amennyiben a Rockstar digitális disztribucióval terjesztené a játékot Nagy-Britanniában, az törvényes volna - más kérdés persze az, hogy ezt hogyan teszi majd meg egy PS2-re, Wii-re és PSP-re készülő játék esetében.

7.
tombar
5.
ldavid
hogy jön ide Bush?amúgy akinek kell (és nem tölti le) az úgyis rendel külföldről
4.
jezus08
a lényeg, hogy jó játék. nem tudom micsinálnék ha nem játszhatnék vele :D
3.
okeydokey
Ha már az erőszaknál tartunk, akkor Mr. Bush-t és a mögötte működő machiavellista apparátust is be kéne tiltani... szerintem...
2.
t.roli
Én!

Mindenestre, sehogy nem fogják tudni megoldani. Szerintem nem lehetséges...
1.
deak91
ezt tudja még vki követni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...