Mozifilm készül a The Legend of Spyro-ból

  • Írta: Daks
  • 2007. október 26.
  • Érdekesség
A The Animation Picture Company tegnap bejelentette, hogy megszerezve a The Legend of Spyro jogait, mozifilmet készít a lila sárkány kalandjaiból.
A The Animation Picture Company tegnap bejelentette, hogy megszerezve a The Legend of Spyro jogait, mozifilmet készít a lila sárkány kalandjaiból.

A Spyro moziban kedvenc sárkányunk történetét követhetjük végig, nagyjából onnan, ahol a játék is kezdődött. A filmnek egyelőre nincs rendezője, de annyit már tudni, hogy a főhős 3D CGI figuráját a Dr. Dolittle 4 munkálataiért is felelős Altiere Brothers animációs csapat fogja életre kelteni. A projektről egyelőre ennyit tudunk, a premier valamikor 2009-ben várható.
7.
lienna94
ajj-.-" miért kell lerohanni valamit amit nem ismertek? :S aki játszott ezzel a játékkal az láthatja, hogy már kezdik filmre csinálni. Amúgy meg a f. kínjából csinálnak filmet? nem... crashbők csinálnak filmet? nem, és több 1000 játékból sem, áltlaában csak a legjobb játékokat válogatják ki. ha talán kipróbálnád a f.kínja játékot, akkor pattogj itt. Mellesleg nekem meg van és nem könnyű...
6.
reaperboy
Ma már minden f.szomkínyábol is filmet csinálnak?????
5.
Hablaty
Call of Juarez, egyértelműen!Annak a gamenek van a legjobb története!

4.
Callation
Vagy Heroes of Might and Magic film
3.
lac15
ez helyett jöhetne 1 Dragon Ball élő film....
2.
Callation
Akkor lesz a vasember a mozikban!
1.
shadow16
Basszus. Crash Bandicootbol legyen már mozifilm. Lazán lehetne abbol mozi filmet csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...