Már készül a Knights of the Old Republic MMO?

  • Írta: Daks
  • 2007. október 30.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák érkeztek a Star Wars: Knights of the Old Republic MMO készültéről. A szóbeszédnek ezúttal egy LucasArts - Bioware szerződés adott szárnyat.
Újabb pletykák érkeztek a Star Wars: Knights of the Old Republic MMO készültéről. A szóbeszédnek ezúttal egy LucasArts - Bioware szerződés adott szárnyat.

George Lucas cége, és az RPG világban nem kevés hírnévnek örvendő Bioware ma bejelentette, hogy ismét szerződést kötöttek egymással egy új játék fejlesztése érdekében. A projektről egyelőre semmit nem tudni, ám az interneten sokat sejteni vélik, hogy ez az új játék nem más lesz, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic MMO. Elvégre mi más is lehetne, mint egy Csillagok Háborúja világban játszódó RPG? Már csak az a kérdés, hogy single player, avagy multiplayer orientált lesz-e az anyag.
41.
41.
Sithdanika
kurvaszar lenne ha mmo lenne !!!!!

majd beleőrülök a várakozásba a kotor 3-ra. remélem jobb lesz a grafija, HOSSZABB lesz!, sok fordulat lesz benne , izgalmas lesz és még egy pár upgrade kéne aztán nekem perfect! I LOVE SWKOTOR!!!
40.
40.
Master__X
kotornak van története, interneten semmi értelme nem lenne az egésznek, és ne kérdezétek meg hogy miért,!!!
38.
38.
t.roli
37.
37.
dareal
hja, ezt én is csak az itthoni gamer közösségtől hallom, ill tapasztalom. érdekes, de külföldi game site-ok és fórumok olvasótárbora kifejezetten annak örül, hogy mmo lesz, ill sokkal jobban üdvözlik az mmo játékokat, mint az offline társaikat (ebben is le vagyunk maradva :))



master x miért is? mert akkor nem tudnád warezolni?



jah, amúgy egy mmo-hoz nem kell annyira sok idő, meg eleve, egy játék nem arról szól (legalábbis szerintem), hogy huuuuu most 2 nap alatt legyek über!!!négy!!!negyvennégy!!! hülyeség, vagy ti azért játszotok, hogy a lehető leggyorsabban kitoljatok egy játékot?



t.roli: unalmas az állandó rinyálásodat olvasni, most is mi a fő réved? legyen ingyé'.

mellesleg már egy ideje hitegeted a népet azzal, hogy koccolsz. hajrá.
36.
36.
Petike x


t.roli:

"Ha MMO lesz, hidd el, sokkal többen keserednek el, mint ahányan elkezdenek örűlni."



Ez speciel nem igaz, csak kis hazánkban ekkora divat az MMO gyűlölet, jobb helyeken éppen hogy azt várják hogy végre melyik játék MMO változatát jelentik be legközelebb. ;)

Jelen vagyok néhány külföldi helyen is, de csak magyar oldalakon hallok ilyen össznépi "Az MMO-k xarok" felhördüléseket.





Master__X: Ki beszélt itt Kotor 2 MMO-ról?
34.
34.
Master__X
Szerintem inkább a kotor 3-on kéne törni a fejüket, és nem KOTOR2 MMO-on. DE szerintem ez se fog megvalósulni.



Egy jó történet kéne amiben mondjuk Revan visszatér és átveszi újra a hatalmat, és sok fordulat van benne, mert MMO a kotorban elég nagy hülyeség lenne szerintem.
33.
33.
Callation
Én azért nem szeretem az MMO mert mondjuk a téli szünetben elérek egy nagy szintet jön a suli nem tok játsszani és mindenki beelőz(velem ez már sokszor megtörtént) aztán meg havonta fizetnem kell érte!
32.
32.
t.roli
tombar: Nem értem a mi bajod a négyes kommentel. Reméli. Én is remélem és még sokan reméljük h nem MMO lesz. A remélkedésünkkel mi a gond? Nem azt kivánjuk h ne legyen... Egyes szám első személyben beszélt ami nálam azt jelenti ÉN. Azt írja: elsőszám egyes személyben h nem érdekli őt. Akkor? Neked szíved kérdése az MMO, engem is csak taszít. Értelmét nem látom h azért legyek függő, h 20 -s szintü karakterem legyen... Megyek akkor Jedy Academyzni kornel14bmx szerverére, baráti légkőr stb, és akkor még fizetnem sem kell. Csak aza a gond, h akkor ÉN is és még SOKAN MÁSOK kimaradunk egy Star Wars játékból. Ha MMO lesz, hidd el, sokkal többen keserednek el, mint ahányan elkezdenek örűlni. Én azt szeretném ne legyen MMO!!!! TILTAKOZOM!!!! Vagy legyen ingyenes...
31.
31.
tombar
25: ez a biznisz. az embert valahogy le kell akasztani, nekik is meg kell élni vmiből.

4: "Hát remélem nem MMO lesz. Azok nem érdekelnek." saját nevedben beszélj. nem kötekedésként írom, de nem csak Neked csinálják a játékot. kicsit úgy jött le nekem, mintha azt mondanád "hát ez mmo ami nem érdekell, szóval akkor ne is legyen kész."
30.
30.
kornel14bmx
én nem vagyok egy nagy rpgs,a kotor 2t végigvittem jó volt,de h multizzak vele azt már nem...ha azt akarom h felmegyek és ne kaszaboljanak le akkor egy jó karit kell csinálni,ahhoz mg ugye idő kell...meg ugye a pénz ha mmo az rpg...ha lesz felesleges pénzem amit havonta fizetni akarok,akkor rendelek egy Call of DUty 2.,vagy egy SW Jedi Academy szervert
29.
29.
Utys
Középső bejegyzést már csak befejezni felejtettem el. Egyer inkoherensebbek a postjaim. Aludni kéne :P



Szóval nem tudom, hogy ez így hogy valósítható meg MMO környezetben. Legalábbis részemről nem tudom elképzelni. (sosem mondtam hogy nem csinálható meg, csak nem tudom elképzelni)
28.
28.
Utys
Igen tudom az SWGEMU helyzetét (és a Te helyzeteddel is tisztában vagyok, ez a másik ok amiért értelmetlen vitázni hogy most MMO legyen vagy se :D), sőt regisztrált tag vagyok a darjani.org-on, sőőőőt még a fórumba is van kb két postom (komoly mi? :D), csak nem különösebben kísérem figyelemmel az eseményeket körülötte.



Ahoz a Malakos dologhoz előre kikellett találni, hogy ez bizony így legyen és annak a fényében alakítani az NPC-k beszédeit, valamint az eseményeket.



Továbbra is az idő és, ahogy Anonymus X eszembe jutatta a pénz a legfőbb problémám az MMO-kal. (meg, hogy ne legyenek powergamer arcok meg L33T gyökerek :P)
27.
27.
t.roli
Én is kotort kérnék, simában, mmo nélkűl... Szeretem ha egy story be is fejeződik...
25.
25.
Anonymus X
Én személy szerint pénzkidobásnak tartom az MMO játékokat. Nem elég megvenni a játékot, de még fizessek is havonta, ami csak akkor érné meg igazán az árát, ha hardcore módon minden nap játszanék az adott hónapban, nem pedig heti 1-2 órát (szerintem jobb lenne játékban eltöltött idő alapján számlázni, vagy játékidőt lehetne venni, aminek lenne egy felső határa pénzben). Ráadásul arra kényszerít egyeseket, hogy több időt töltsenek a virtuális világban, mint a valódiban...
25.
25.
dareal
amúgy pont az első és egyetlen _magyar_ swgemu szerver



ez kimaradt :D
24.
24.
dareal
swg-t sajna tényleg eltolták, egyszerűsítették, wowosították (túlképp egy wow csak sw moddal :(). swgemu meg még készül, szal azért nem megy tökéletesen :) amúgy pont az első és egyetlen swgemu szerver egyik adminja, designere vagyok :) no ott tervezünk mi is sok-sok nyalánkságot, ha érdekel akkor darjani.org és ott a fórumon találhatod az infókat (és írj ötleteket, annak nagyon örülünk ;))

amit írtál, tökéletesen megvalósítható mmo-ban (mármint a malak féle interakció).

vita itt nincs, tény, hogy Neked kevésbbé begyere mint nekem :)

swg-nek amúgy nagyon szép a grafikája, főleg, hogy 2003-as játék :)) (sok mai mmo elbújhat mögötte, bár nem csak mmo :))
23.
23.
Utys
De én mindet akarom. :P Oh igen, rengeteg dologról lecsúsznék, örömmel mennék MMO-zni ha lenne rá időm mindig. De úgy, hogy csak minden hétvégén, akkor is általában szombaton tudok játszani pár órát, úgy köszönöm kihagyom.



Galaxies-ról meg nem úgy van, hogy majdnem mindenki otthagyta mert kicsit lelett rontva, az SWGEMU, meg nem nagyon megy még tökéletesen?



Volt az a videó amikor Malakkal beszéltél az egyben és kiderült sok-sok minden. Nah, pl azt a videót nem tudom elképzelni MMO-ban. Amikor belevágtak, dolgokat amik a játék során megtörténtek és összeállt a kép, és más jelentést nyertek az NPC-k felidézett mondatai. Na olyat akarok! :D



Felesleges vitázni, te MMO-t akarsz, én nem :P. Javítsák meg a Galaxiest, vagy netán upgradeljék szebb grafikára is ha muszály, aztán adjanak egy kellemes Kotor3 CRPG-t a népnek :P
22.
22.
dareal
jó, erős túlzás az swg-t kotorral 1 oldalon említeni :D csak a példákra
21.
21.
dareal
nem azért, de ezek nagy része már most is megvan, ráadásul sw környezetben. star wars galaxies a neve :) az igaz, hogy egy mmo-ban nincs savegame, pár dologról le is csúszhatsz, ellenben olyan élményeket nyújt, amit egyébként offline játék nem nyújthat (románc, hm, swg-ben házasodhatnak a karakterek, nos nekem volt is egy kis real life románcom egy in game házasságból :))

szerintem nincs olyan dolog, amit egy offline játék nyújthat és az mmo-ban nem megvalósítható, az csak tovább színezi azt.
20.
20.
Utys
Amit leírtál valóban élmény dús, valószínüleg én is élveztem volna (főleg ha időm is lenne rá :D), de személyszerint NEM ilyen élmyént várok a Kotortól. Pár emlékezetes karaktert akarok, akiket megkedvelek történet során, románcot akarok, árulást akarok, fordulatot akarok, különleges helyeket akarok különleges eseményekkel (ahova egy darab jedi jut el sikeresen mondjuk), hosszas párbeszédeket akarok, kommunikálásra épülő kveszteket akarok és ott akarom abbahagyni ahol éppen akarom, hogy onnan is folytassam. Tudom tegyem fel az egyet :D
19.
19.
dareal
akit érdekel a bioware és lucas nyilatkozat, az itt megtalálja:

http://www.lucasartsbioware.com/


18.
18.
renatodelakancso
Nem akarsz könyvet írni?:) Különben jó lenne a Kotor-ból egy MMo ami nem fizis mert a kotor-ok elég jók voltak!
17.
17.
dareal
vagy még egy példa, a rettenet sok közül. amit előbb említettem, annak is volt egy bizonyos hatása a játék történelmére (külön csapat dolgozott azon, hogy a hétről hétre változó dolgokat véghezvigyék, alakítsák a játékot).

a bétában volt egy guilt, the seventh phoenix. jól nyomták stb, a game masterek bevonták őket egy hosszú-hosszú történetbe, miszerint ők dragonnak dolgoznak, az oldaluk és egész ganareth árulói. ez kiderült, nem is volt vele semmi gáz (előnyöket nem élveztek, minden nyilvános volt (kivéve a tervek persze :)). na nekünk sem kellett több, beépítettünk a csapatukba egy kémet, ventrijükre is feljárt. több oldalon tudnék most írni a történtekről, de csak a végkifejltetet említem. szal több hónapos kémkedés és jó móka után jött egy epic csata (1200 player volt kb egy helyen, 1 csatában). a lényeg az volt, hogy dragoon és serege a t7p-vel karöltve bojkotálták volna az egészet, hogy ne épülhessen meg a kereskedelmi szempontokból kritikus híd. mi tudtun az egészről ugye (más guildek és a game masterek nem tudtak róla), majd ahogy kezdődött a csata a szövetségeseinkek elmondtuk, hogy ki merre és mit csináljon, bízzanak bennünk, király lesz (egyébként eléggé úgy festett, hogy dragoon és seregei nyerni fognak). mi ugye minden lépésüket tudtuk és kb fél óra alatt úgy elkalapáltuk őket mint a huzat. szerinted lehet ennél nagyobb feeling? jah, ezek után, ugye nyertünk dragoon seregei ellen, a devek lemodellezték a hidat és az utat és betették a játékba. a mi guildünk (kis guild, kb 30-an voltunk akkor) meg a legnagyobb elismerésben részesültünk mind a playerek és mind a game masterek szemében.

imádom a kotort, de az sem okozott olyan feelinget mint egy ilyen emlék. míg egy singla player eléggé statikus, nagyon kevés a dinamikus elem, addig egy mmo full az lehet (csak a csapaton múlik, aki csinálja, épp ezért bízom ebben, hogy jó lesz. mert pl wow, silk stb mostanában menő mmo szerintem lószar).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...