Új Formula 1 játékon dolgozik az Electronic Arts

Link másolása
Több évnyi szünet után újraindulhat az Electronic Arts közkedvelt F1 játéksorozata: a kiadó már szerződtette is Lewis Hamiltont a projekthez.
Több évnyi szünet után újraindulhat az Electronic Arts közkedvelt F1 játéksorozata: a kiadó már szerződtette is Lewis Hamiltont a projekthez.

Megannyi év után a Sony elveszítette a Formula 1-hez kapcsolódó játékok  készítésének exkluzivitását, az Electronic Arts pedig nem ült ölbetett kézzel: lecsapott a lehetőségre, s ennek köszönhetően ő készíthet majd hivatalos F1-játékokat. A 2008-as szezonhoz kapcsolódó alkotás arca az idei év sztárja, Lewis Hamilton lesz, aki munkásságáért majd ötmillió fontot kap cserébe. Az egyelőre még bejelentetlen játék vélhetően teljesen multiplatform lesz majd.
22.
22.
t.roli
Nem tom és nem hiszem h félórát f1 eztél volna ps en... kevesebb idő meg nem játékidő. Azalaett nem igazán lehet megszeretni valamit.

A másik: Kimi érdemelte meg a legjobban a címet, ő nyert legtöbbszőr. A másik két pilóta meg azért nem mert az ők a pontjaikat lopott technológiával szerezték meg, és én tőlük is elvettem volna apontjukat nem csak a Mclarentől. Sajnáltam volna a pilótákat (alonsot nem (nem véletlen írtam kisbetüvel)), de akkor is csalt a csapatuk, és úgy könnyű pontokat szerezni.
21.
21.
Glek
t.roli, mert biztosan te tudod hogy én mit mikor csinálok mi? Hát ez LOL :D Elárulom hogy játszottam vele... És nagyon nem jött be. Személyes vélemény... :P
20.
20.
Shoter
Nfs-t képzeljetek el F1 kasznival és kész is, bár remélem nem lesz igazam, de anno is tégla fizikájú F1-es kocsikkal csinálta meg az F1-et!
19.
19.
Gaben016
sztem az EA kiadja pc-re is,és igaz hogy nem nagyon tudnak normálisat összehozni...én kimi drukker vok xD. . hátha most felmutatnak vmit,nem sok az esély,de talán xD
18.
18.
szasza666
gondolom PC-s verzióra nincs is esély mi?
17.
17.
ps3
Tartalmas élvezhető játékot az Ea NEM tud csinálni!

Az más hogy a next-gen kifejezés megköveteli a minőséget,de ez nem jellemző az EAre!
16.
16.
Gaben016
végre xbox360ra is lesz:) ezt hiányoltam...sony szerencsére már elvesztette a jogokat...csak ne legyen összecsapott gém...,de má várom:)
15.
15.
thomee84
ja és nem tom mit veszekedtek, nem is értem mér nem látjátok, hogy yamamoto érdemli a VB-t!!!:D gyerekek ez olyan relatíve ki kit szeret...
14.
14.
thomee84
gondolok is, arra az összacsapott semmilyen F1 2000-re pl:)) grand prix játékok után röhej volt mind. reménykedek felnőnek a feladathoz. a sony-s se volt rossz csak még látszott h kezdeti próbálkozás, de rég játszottam már ilyen f1-el. majd kiderül ha érkezik pár kép vagy videó. csak remélem h legalább konzolra nem szúrják el, hasonlóan a fifához ami itt szintén erős...
13.
13.
wargapityu
kimi így úgy amúgy ennyi erővel a fiszikella is lehetne bajnok sztem meg ő is megérdemelné na akkor mi van? tessék ő már legalább 1 ideje bent van a forma 1 ben vegyétek már észre hogy HAMILTON érdemelte volna ezt az évet hát melyik sportág az amelyikbe 1 újfiú odamegy és majdhogynem megnyeri a VILÁGBAJNOKSÁGOT nem izé házikupát meg ob-t VB-t !!! ott nem mazsolák vannak akármilyen sportágban... amúgy nem kell parázni a játéktól EA csinálja? hát b@szki annál jobban senki se tudná megcsinálni godoljatok az NFS-ekre azért ők már csak tudnak autós játékot csinálni : )
12.
12.
westZsolt
Én megnézem a Prostreet-et utána nyilatkozok az EA-ról!AFifa 08 megvan PS3-ra és fa..a.De ez F1!De hajrááá én optimista vok:DLegfeljebb útolag megyek szitkozodni:D
11.
11.
gorgo2
Ez igy van jól legyen minden gépen forma 1 nem kell csak mindent a sony gépére csinálni.Reméljük jól megcsinálja az EA és tényleg nemszurja el a játékot.
10.
10.
tOMiiiiK@
Na márcsak ez hiányzott... Az EA majd jól elkúrja a játékot, és csak a pénzt fogja benne lesni, és majd kapunk egy összecsapott nagy kakit.

A SONY legalább jól megcsinálta, a ps2es verziók is nagyon jók, a PS3-as meg egyenesen a legjobb. Sztem nem fog az EA ennél jobbat csinálni...

9.
9.
thomee84
nem tesz jót semminek se az exkluzívitás. azért örülök neki, és remélem az EA nem csapja össze mint az eddigi F1 sorozatait. na jó én eddig a GP 1-2-3-4en nőttem fel:) valószinű ide is olyan kell mint a fifában. mert azért már elvárnék szebb autókat, pályákat, jobb törést esetleg, valóságosabb box utcát konzolra. pc-n meg hasonlót, már amit bírna
8.
8.
tombar
láttátok az interjúszobában? akkor is mosolygott néha. sztem az neki vmi berögződése lehet. ha mosolyogni akar, akkor mindig a nyelvével ellazítja a száját. majd nézzétek meg.:) sztem youtube-on is rajta van.
7.
7.
jov
@ tombar és Punisher: szerintem Kimi a származásából adódóan ilyen. Gondoljatok bele... -1020 fokokban élni... Én se lennék vmi nagy happy:).

Egyébként nem szeretem Hamiltont, nagyon örülök, hogy Kimi nyert, és nagyon örülnék egy pc-s Forma 1 játéknak.
6.
6.
westZsolt
a PS3-as game zsíííír! Remélem az EA csinál ojan jót mint a Fifa 08:DD
5.
5.
t.roli
Az mondja h rossz volt a ps3 mas verzió aki még játszani sem játsztt ps3 mal...
4.
4.
tombar
hát lehet, hogy Lewis Hamilton a nagy ász, de nekem inkább nagy frász.

még a végén kapunk egy második sumit. akkor inkább kimi. na ő teljesen megérrdemelte a világbajnoki címet. sokat dolgozott érte, sokszor megszívta, de megérdemli. már csak ezt a jégember álcát kéne elhagynia.
3.
3.
fojesz
Azért ezt éppenséggel nem mondanám. :P Tény hogy 2006-os szezonhoz volt igazítva, de attól függetlenül messze a legjobb megvalósítás terén a PS3-as játék.
2.
2.
Glek
Pfff nah végre kapunk igazi játékot... Mert a PS3-as verzió az egy khm... a WC-n használnám max... :P Szvsz hihetetlenül elk*rt játék! :)
1.
1.
Guppi
Ez az! Most már box-on is lesz F1!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...