Empire Earth III demó érkezett

A híres stratégiai játék folytatása, az Empire Earth III kiprobálható verziója megérkezett közénk! Aki ismeri tudja, hogy nem mindenapi RTS-ről beszélünk.
Minden felhajtást hanyagolva, a híres stratégiai játék, az Empire Earth III kiprobálható verziója megérkezett közénk!

Ugrás a galériához

A demó igen méretesre sikerült durván 1.7 Gb-ot nyom a demó verzió. A demó tartalmáról még nincsen információnk, viszont aki játszott az előző részekkel, az tudja, hogy nem egy mindenapi RTS-ről beszélünk. Mást nem is fűznék hozzá, RTS rajongók, töltsetek!

Link a letöltéshez:

Ezek is érdekelhetnek

19.
intel
Én szerettem a Empire Earth-öket kiváncsi vagyok hogy mit tudnak csinálni. Az Empire Earth II az a emberek és az épületekbe volt a hiba hogy egyforma magasak. Ha az Empire Earth és a Age of Empire-t hasonlítanám össze inkább a Age of Empire (legujjabb).
18.
Hablaty
Szóval sztem ezek lesznek:

1. őskor

2. ókor

3. középkor

4. modern kor

5. jövő
17.
Hablaty
16: A kettőben is van.

Csak 5 korszak lesz?Na ezt a "szuper" marketingfogást.Ha jól emlákszem, az 1ben 14 volt.
16.
ACDC 4ever
És ez a hódítósdi olyan lesz, mint a Battle for middle earth 1-ben?
14.
Optimus Prime
Sajnos csak 5. A demóban kettő: Modern és Future. :(

Nem túl színes az elődjéhez képest. ageia PhisyX ide vagy oda.
13.
ACDC 4ever
Hány korszak van benne? Több mint 15?
12.
Optimus Prime
Én másodjára a Skirmish-t próbáltam. Modern-Future kor van, persze a Future-ig nem jutottam el, csak a "többiek". Egy bazi nagy Mech rohangált, kb. mint az I-ben a Kiberek. A Flame Tank tetszik még, lehet vele pörkölni mindent. :)

Ami hiba, hogy még mindig munkások csáknnyal gyűjtik a nyersanyagaot. :S Ez az I-ben is hiba, főleg a nanokorban. :D

Én csak az I-t ismerem, abból is csak az alapjátékot, az XP CD-t nee tudtam beszerezni. A II-ről meg totál lemaradtam, de ez a III totál más, mint amit megszoktunk. Új grafikus motor, új egység designok - furák.
11.
Hablaty
Háát én egy kicsit többet vártam.Jól elnehezítették, az biztos.A TUTORIALBAN(!) 10 tankkal küld kb 10 tank és 150 ember ellen.(Komolyan)Csaináltak egy világtérképet is, amit végigvinni valszeg hetekig tart, mivel, ogy minden tartományért élőben csatázni kell.Először nem láttam, higy van tutorial, és azt gondoltam, hogy a kampányban lesz, aminek (a demo alapján)semmi történe nincs.Szóval elkezdtem a kampányt, nézegettem az épületeket, az egységeket, amikor rámtörtek.A csata NAGYON realisztikus, a puskás 1-4 lövésből meg tud ölni egy másikat.A helyzetemben egy olyan kép jutott eszembe, mintha a 2. világháború elején a németek lerohanták volna a lengyeleket.Senki sem számított semmire, de akkor egy pillanat alatt ott voltak és kész volt a mészárlás.Az egész BORZASZTÓAN élethű volt, amikor az égő házból kirohanó embereket agyonlőtték.Nagyon hangulatos volt.Na bocs a hosszú elemzésért, ez főleg annak van, aki még nem töltötte le, de szerintem érdemes letölteni, mert ez csak az én véleményem.A végére még annyit, hogy az atombombának nincs gombafelhője :(

Na ennyi volt, csá!
10.
PACALT007
hát inkább a The Battle for Middle eahrt II.

mellesleg valaki leírhatná h milyen a demó mert ha valakinek nagyon bejön és mond pár indokot h miért jó akkor leszedem.

9.
Hablaty
Jeee lejöttt! Mindjárt kipróbálom.
8.
I
Az 1 nekem is megvolt magyarul. Csak újratelepítettük a gépemet. :/
7.
Optimus Prime
Letöltöttem, kipróbáltam.... de valahogy nem az igazi. Nekem megvan az I., magyarul(!). Azt imádom. Ez viszont nem jött be, sok a változtatatás, de mégis olyan, mint a régi. Bár a demó kínálta lehetőségeket nem néztem végig, a Campaign módot próbáltam, ha igaz. Kissé furák a... minden állítólag a Modern kor, a tankról ítélve I-II. világháború, de az egyésgek olyan furák. :SGépileg elég erős konfiguráció kell, ajánlott3.2 GHz cpu

1 GB RAM

GeForce 7000-es sorozat 256 MB VGA
6.
Dentis 360
Ha valakinek nem megy a letöltés a Fileplanet-ről,akkor probálkozzon a Gamershell-el,mert most már onnan is cibálható.
4.
Hablaty
Nekem valahogy nincs kedve lejönni.Elég lassan jön + fél órát várni kell a többiekre(?), csak hogy elinduljon.:-(
4.
Hablaty
3.
CptJackSparrow
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
2.
uszylaci
ez joo lehet

most szedem :D
1.
majoros25
Aki leszedte és kipróbálta szóljon már vagy írja le a véleményét THX !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...