HWSW: A vártnál jobban zárta negyedévét az EA

  • Írta: Daks
  • 2007. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A FIFA és a Madden sorozat új részeinek köszönhetően a vártnál jobb negyedévet zárt az Electronic Arts - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.
A FIFA és a Madden sorozat új részeinek köszönhetően a vártnál jobb negyedévet zárt az Electronic Arts - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

A világ legnagyobb független játékkiadója nettó szinten ugyan veszteséges volt, de az egyszeri tételek kiszűrésével számított nyeresége messze felülmúlta az elemzői várakozásokat.

A negyedéves forgalom 640 millió dollár volt, ami 18 százalékkal alacsonyabb a megelőző év azonos időszakában elért adatnál. A visszaesés oka, hogy az online játékokból származó bevételt másképp könyveli el a cég mint korábban. Amennyiben a könyvelés maradt volna a régiben, az EA most 19 százalékkal nagyobb bevételnek örülhetne. A negyedév nettó vesztesége 195 millió dollár , részvényenként 62 cent volt, az egyszeri tételek kiszűrésével viszont részvényenként 27 centes nyereséget ért el az EA, miközben az elemzők 20 centet vártak.

Érdekel az EA idei sikere?
Irány a Nagytestvér!
6.
6.
Waczkor
Jaja.Konzolon nagyon jó lett pl az NBA 08 is.Fifa mondjuk nekem annyira nem tetszik,de tény hogy szép lett a grafikája.Maddenhez még nem volt szerencsém,de az mindig is jó volt akár pc-n,akár konzolon.
5.
5.
Ryo
Csak pc-n ugyanolyanok az EA Sports játékok, konzolon nagyon is jóra sikerednek.
4.
4.
Bally King
Van az angolokon kívül még valaki aki megveszi azt a fos Fifát? 2003 óta beleírják az átigazolásokat a játékba, és beleteszik egy új DVD-tokba. >:(

Egyértelműen a Crysis lesz az EA legnagyobb címe a közeljövőben, abban lesz legalább egy "kis" újítás is.
3.
3.
Atek
ea skate lett a legjobb szerintem:)
1.
1.
ps3
Pedig érdekesre sikeredett a FIFa 08!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...