Bővül az Xbox 360 szülői felügyelei rendszere

  • Írta: Daks
  • 2007. november 5.
  • Hardver
Link másolása
Egy Guitar Hero III-hoz csomagolt szórólap felfedte az Xbox 360 karácsonyi Dashboard update-jének egy szülői felügyeleti rendszert bővítő újdonságát.
Egy Guitar Hero III-hoz csomagolt szórólap felfedte az Xbox 360 karácsonyi Dashboard update-jének egy szülői felügyeleti rendszert bővítő újdonságát.

A decemberi Xbox 360 Dashboard update tartalmazni fog egy Parental Timing nevű programot, melynek segítségével a szülők beállíthatják, hogy gyerekük hány órát töltsön játékkal. Lehetőség lesz napi vagy heti maximális óraszámot megadni, sőt a jelszó megadásával ez bővíthető lesz, így ha csemeténk jó jegyet szerzett, jóváírhatunk számára pár óra plusz játékidőt. A legújabb Dashboard update decemberben, még karácsony előtt felkerül a LIVE-ra.
22.
22.
Daks
ja radobsz egy brutal jelszot windowsra es kesz :D media markt modszer :P
21.
21.
Glek
PACALT007, ohh hidd el az a legkönnyebb szabályozni!!! :D LOL

Azt még a hülye is tudja használni...
20.
20.
PACALT007
Ez van. Sprite!



Éljen a PC! :D
19.
19.
laccc17
Istenkém miket ki nem találnak...le lakatolni nem akarják az x-box-ot vagy vmi ? xD vagy a joystick egy idő után villanypásztorrá kapcsolna át.. xD
18.
18.
pstomi
én ugy vok vele h napi 1 FiFA 08 X360 mecs. ugye a nintendo wiiben van ilyen? me az öcsém most kap ilyet és majd szabályozni akarom h meg vicceljem a hülye gyereket. :D
17.
17.
Mr 14
sztem a jól bevált módszer a jó, ki az árambl föl a szekrény tetejre oszt jóvan :D
16.
16.
Glek
Húúú de beszívta a sok rossz lúrkó! :D Szerintem mindenhol így kéne kezelni... egyébként akinél kell használni ott használni is fogják... vagy ha leszarja a szülő akkor tök mind1, valszeg nem ezzel fogja elrontani a gyereket... :) olyan meg nincs hogy nem tud róla, ha tudni akar valszeg tudni fog... jó mondjuk az újonnan vásárolt gépekre gondolok, ahol már benne lesz a használati útmutatóban :) Akinek már van boxa az valszeg nem fogja elmondani :D
14.
14.
Bally King
"Sok veszekedést el lehet vele kerülni." Szerintem ettől még több lesz a veszekedés. Képzeld el, hogy vaslami játékban kikapcsoltad az automentést, 1 napja folyamatosan (és fanatikusan) játszol (mondjuk Halo 3-mat), épp a végénél jársz, egy ellenfél, és vége a játéknak, erre GAME OVER. Jobb esetben csak a HDTV-n repülne keresztül a kontroller. :D (Ja, és ne értsetek félre, nem magamról beszélek, én nem vok ilyen gizda.)
13.
13.
lac15
LoL

gyurka most megszivja:D
12.
12.
Arnoux
Szerintem ez nagyon jó dolog. Sok veszekedést el lehet vele kerülni. A mostani szülők még lehet, h nem de én ismerni fogom ezt a korlátozást és bizony használni is fogom az fix.
11.
11.
Obi1
Szerintem ez egy jó dolog, érettséginél nem lehet majd azt mondani hogy azért nem tanultam meg József Attila életrajzát mert épp akkor jött ki a Cod4.Mondjuk engem életemben egyszer se korlátoztak a szüleim abban hogy mennyit gépezhetek, nem volt rá szükségem.
10.
10.
toarpad
Nekem nem kéne ez a hülyeség . Én mindig tudom hogy mikor kell abba hagyni . Valamikor 1 órát valmikor másfél 2 órát játszok és a szüleim nem szólnak rám hogy már elég legyen és meny tanulni .
8.
8.
Apa-fia kockulás.. hmm.. szép idők lesznek ezek.. :D
8.
8.
"Mission Failed" - Menny a szobádba!! He-he :)
7.
7.
Daks
shadow par ev es mi leszunk szulok :)
6.
6.
felegyi
Mikor lesz gyerked Daks?:)
5.
5.
shadow16
a történet ott kezdödik h a szülök nem tudjék kezuelni az xbox 360-at. és ott folytatodik h a gyerek el se mondja h van szülői felügyelet a konzolban. szal no para.
4.
4.
Daks
az, aki már magának tud venni xboxot (ertsd dolgozik), annak már nincs szuksege szuloi felugyeletre. ha lesz gyerekem, en tuti lekorlatozom a konzoljat, nem hianyzik hogy hazajon a sulibol, es amig en dolgozok, o nem tanul, nem megy biciklizni/focizni, csak a tv elott zombul.
2.
2.
felegyi
Ekkora faszságot!Ha már a gyerek megvette a gépet,a szülőnek nincs köze hozzá!Ha én vennék,és a fater szabályozná hogy mennyit játszak inkább kikurnám az ablakon a boxot!
2.
2.
ps3
Elég vicces lenne ha anyám beleszólna mennyit játszak! XD

Ezt a hülyeséget!

Bár lehet vannak itt olyanok akiknek ez jólesz,bár annak a gyereknek az anyukája valószínű jártas a GK is!

Gondolom elolvassa a kisfia kommentjeit!
1.
1.
bundiee
lol miket kinem találnak kurva életbe -_-'
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...