HWSW: Igazi autóba való Gran Turismo szoftver

  • Írta: Daks
  • 2007. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gran Turismo sorozat fejlesztője, a Polyphony Digital most egy, az autók műszerfalába építhető multifunkciós kijelzőt csinált - írja a HWSW.
A Gran Turismo sorozat fejlesztője, a Polyphony Digital most egy, az autók műszerfalába építhető multifunkciós kijelzőt csinált - írja a HWSW.


A Tokio Motor Show rendezvényen mutatták be október 24-én Japán egy kedvelt méregzsákjának a Nissan GT-R kupénak új változatát, amelynek műszerfalában a PolyPhony Digital által fejlesztett kijelző kapott helyet. Az érintésérzékeny megjelenítőn tizenegy fülön lapozhatjuk végig az autóval kapcsolatos adatokat: minden olyan adatot kiírathatunk, amelyekre egy autóversenyzőnek szüksége lehet, így nem csak a hűtőrendszer állapotáról, vagy kormány aktuális szögállásáról szerezhetünk információt, hanem még a pilótára ható hossz- és keresztirányú nehézségi erőt is kijeleztethetjük.

Érdekel az autóba való Gran Turismo szoftver?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
3.
3.
Madd Dogg
ezt egy átlag programozó megcsinálja egy kisebb ipari számítógéppel. Példának nem kell a skyline, elég egy Opel Calibra is. egy kis csapat már próbaüzemet is tartott, ott külön TFT volt a kmóra helyén, és a középkonzolon, ami divixet is játszik. mellesleg azt írták, hogy a G-erő mérése nem nagy kunszt...
1.
1.
wargapityu
ezeknek a dolgoknak a 90%-a az összes R34-esbe is benne volt már gyárilag (a gyorsulásmérő is)... de biztos jó... a skyline legalábbis tuti :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...