Pénzdíjas World in Conflict világverseny!

  • Írta: Daks
  • 2007. november 8.
  • Hír
Link másolása
Az Intel szervezésében hamarosan elindul a Game On World in Conflict inCup – az első, világméretű és pénzdíjas World in Conflict verseny!
Az Intel szervezésében hamarosan elindul a Game On World in Conflict inCup – az első, világméretű és pénzdíjas World in Conflict verseny!

 

A november 11-i kezdés és a 2008. januári döntők között a 64 db 5 fős csapat valószínűleg a maximális pusztítást fogja véghezvinni a játékban fellelhető arzenálból, a többiek és a nézők legnagyobb örömére. A verseny összdíjazása 8000€, és mivel teljesen nyílt, és a neten játszható eseménysorozatról van szó, kiváló lehetőség, hogy a hazai gamerek is részt vegyenek benne, és megmutassák tehetségüket!


Közeleg a 3. World in Conflict update is, amely megjelenése után számos bugot fog javítani, illetve finomít a felek közötti egyensúlyon, valamint számos új feature-t tartalmaz, melyek emelik az online és offline  játékélményt. Az új update legnagyobb érdeklődésre számot tartó része kétségkívül a pályaszerkesztő lesz, amely lehetővé teszi a játékosok számára hogy saját, egyedi pályákat hozzanak létre.

Jelentkezés a versenyre:
http://wic-incup.intel.com/
2.
2.
jezus08
ha nem tévedek pálya szerk-nél van ez :S asszem. am játék isten és ha minden összejön indul egy orosz-magyar csapat :D ha megtudjuk szervezni. ja és eddig csak pár csapat regelt szóval nem valami flkapott :S
1.
1.
ACDC 4ever
mik ezek a nagy piros félkörök?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...