World in Conflict

A Ground Control 2 készítőinek új valós idejű stratégiája, mely a Hidegháborút dolgozza fel alternatív formában.

E3 2013: Bejelentéssel készülnek a Driver alkotói

A Ubisoft Reflections jelenleg a Watch_Dogs munkálataiban segédkezik, de közben vadonatúj játékukat is kalapálják, amit az idei Electronic Entertainment Expón jelentenek be. Készül az új Driver?

Ubisoft kézen a Massive Entertainment

Az Activision Blizzard létrejöttekor sok más csapattal együtt a Massive Entertainment "kiárusításra" került - a svéd srácok most a Ubisoftnál találtak otthonra.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

PlayStation 3-ra is készül a World in Conflict

Azt már régóta tudjuk, hogy Xbox 360-ra is készül a tavalyi év egyik legsikeresebb PC-s játéka, a PlayStation 3-as verziót csak ma leplezték le.

Ünnepi gúnyába öltöztetett játékok

A Rayman: Raving Rabbids 2, a Sam & Max, a SimCity Societies és a World in Conflict is karácsonyi trailerrel jelentkezik a közelgő ünnepek alkalmából.

Lezárult a World in Conflict nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti World in Conflict PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti World in Conflict játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti World in Conflict PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Pénzdíjas World in Conflict világverseny!

Az Intel szervezésében hamarosan elindul a Game On World in Conflict inCup – az első, világméretű és pénzdíjas World in Conflict verseny!

World in Conflict

A svéd Massive Entertainment csapata ismét maradandót alkotott. Már régóta egyedi stratégiáiról volt híres a banda, de most igazán messzire mentek el… természetesen pozitív értelemben, hiszen ennyire jól összerakott művet régen láttam már a játékiparban. Őszintén megérdemli, hogy az olyan nagy nevek mellett emlegessük, mint a C&C sorozat, illetve a Starcraft és Warcraft sorozatok. Olvassátok el a cikket, majd gondolkodjatok el egy eredeti darab beszerzésén… erősen ajánlott!