Játék készül az új Terminator mozi alapján

  • Írta: Daks
  • 2007. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Victor Kubicek, Derek Anderson, és az ex-Disneys Peter Levin új játékfejlesztő cége, a Halcyon ma bejelentette első játékát, a Terminator Salvation-t.
Victor Kubicek, Derek Anderson, és az ex-Disneys Peter Levin új játékfejlesztő cége, a Halcyon ma bejelentette első játékát, a Terminator Salvation-t.

A Terminator Salvation: The Future Begins a 2009-ben mozikba kerülő, azonos című film történetét dolgozza fel, és ha minden igaz, akkor az újgenerációs platformok mellett PC-re is készül belőle átírat. Azt nem tudni, hogy a robotot ismét Arnie fogja-e játszani, de a fejlesztők elárulták, hogy ők nézhettek bele elsőként a Philip K. Dick által épp szerkesztés alatt álló forgatókönyvbe, és bizony igen izgalmas lesz a Terminator 4!
18.
18.
JcGross
Először is nem értem, hogy fajulhatott idáig a Hozzászólás fogalma. Ez eredetileg arra való, hogy tudasd met gondolsz a hírről és máshoz is eljusson. De, hogy itt mennyi (ide csúnya szó jönne de nem akarok senkitse így leírni, mer azér ittis vannak még jóemberek) fikázó van...

Nektek már semmise jó ami nem világmegrengető grafikájú, nem teljesen új témájú vagy éppen nem a legjobb film. Elfogadhattátok volna már, hogy a világon nem lehet minden alkotás tökéletes, de mégis mindenki mindent kihoz, csakhogy az alkotás legyen valami. Itt közbe rájöttem, hogy kicsit elkúrtam a hsz-t mer vannak akiket csak a pénz érdekel... De akkor is. Még csak kósza hír, hogy lesz folytatás, még csak képek sincsenek, 1 trailer se SEMMI de ti máris leb@sszátok.

A másik meg, hogy minek kell itt a másikat fikázni? Glek te 1 barom vagy de ki nem? Criss Source te meg 1 f@aszfej de valahol mindenki 1 f@aszfej még ha nem is ismeri be. Ezért azjavaslom, hogy ássátok el a csatbárdot a filmmel/játékkal kapcsolatban meg várjatok valamiféle trailerre és akkir fikázzátok.

Egyébként meg Nekem az 1 teccik a legjobban, utána a 2 és a 3. Énnekem a 3 sem olyan sz@ar, nekem az is teccik. A 4 is lehet még jó. Én legalábbis adok neki 1 esélyt, ha nem lesz jó akkor meg nem... De legalább bizakodtam! Különben meg lehet, hogy addigra elcsapja a földet 1 nagy meteorit azt nem lessz se terminator 1 se 2 se egyse. :D És most ne utáljatok meg mer nem akarom :D
17.
17.
mcwolf
Ej,srácok!!!Miért kell ilyen hülyeségeken gyepálni egymást? épp elég,amit a PS3 vs X360 kapcsán szoktunk csatázni!



Amúgy jól hallottam,hogy Vin Diesel fogja a gépembört alakítani a T4-ben?(amúgy valamiért Én nem csipázom a csávót)

Nekem főleg a 2. rész tetszett,de szvsz az első is nagyon jó. A 3. nem a legsikerültebb darab,de azért nézhető. Csak a 4. nehogy egy üres effektus-parádé legyen!!!
16.
16.
Glek
Vááá ugye nem te vagy Punisher xD xD xD Én mégis kinek nyalok? Te hülye vagy... :P Egyrészt nem éppen 2 hónapja vagyok itt, másrészt miért ne ez alapján? Persze keretek között lehet mindent, de nem azt amit te csinálsz hogy itt vagy két hete és máris leugatsz mindenkit... ez non sense...
15.
15.
Glek
Tombar, jójó igazad van... azt csak az ő hsz-re reagáltam :P Első hszm nem ilyen volt :P

De még szerencse hogy azért az iylen IQ fighterek elmennek egty idő után :D gyurka már alig ír, rsvegas se tom hol jár... punisher meg elment (remélem legalábbia) :D :D
14.
14.
tombar
ja igaz... sztem ha így folytatja rosszabb lesz mint vegas...

itt van 2-3 napja azt mostmá ő a bölcs... komolyan az ilyen emberektől megáll az eszem...

bár ha itt tartunk nem kellett volna leszarozni. ebben igaza volt... mondjuk azért el lehet nézni, de a tény az tény a 3. télleg lapátra való..
13.
13.
Glek
Criss source, hát én iknább tőled kérdezném hány éves vagy... :D Ez egy közösségi oldal, ha magánbeszélgetéseket akarsz ajánlom figyelmedbe az MSN-t, Skypet, vagy IRC-ket... Itt olyan nincs hogy "téged ki kérrdezett" ... röhej :D és még ez olt engem.

Különben is, nekem egy rész se tetszett igazán... magánvélemény... semmi közöd hozzá. De érdekes hogy te oltogatsz midníg... kis noob most jött ide azt már mindjárt oltja az embereket...

De ha felgodnád amik a betűk, karakterek hordoznak, akkor rájönnél, hogy csak téged szóltalak le.. amég nem jöttél ide - ahogy Dari barátunk is felvázolta - béke volt itt is, teljesen nyugodt hangnemben kommenteltem én is.

További szép napot... ;)
12.
12.
ilm
Hé Philip K. Dick 82-ben meghalt akkor hogy írhatná a forgatokőnyvet:)

Ha élne akkor 80-éves lenne(bár a kor nem számit attol még írhatná, csakhát élnie kéne)
11.
11.
kvaler1993
Valakinek bejött valakinek nem!

Ez van. Max ha nem lesz jó spórolsz a mozijegyen és a játékon ha jól számolom 10 000 Ft-ot.
9.
9.
kharami
na akkor hogy én is szóljak egy kicsit! Sztem az 1 2 életem meghatározó filmei közé tartoznak a mai napig is! Emlékszem még mennyit játszottuk iskolában a filmet és fadarabokkal lövöldöztünk egymásra, aminek az lett a vége, hogy tanitónéni büntibe rakott minket!:)

DE!!! Volt ugy hogy a fantáziánkra biztuk a dolgot és kitaláltunk terminátor történeteket!

Nos ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy ilyen volumenü filmet illene lezárni egy trilogiával és a többi történés pedig az emberek fantáziájára bizni! Én igy gondolom! Nem lenne jó ha Barátok közt csinálnának szegény terminátor sorozatból és minden jötment szar szinész megkaphatná a gépember szerepét!

Na csak ennyit akartam ! Peace!
8.
8.
Dari
Dupla post, jeah! :D dupla értelmetlen, figy ez mások véleménye, a te kommenteidre változott a hangulat, addig csend és hullaszag volt, most vagy nem kell beszolni, vagy kell, csak nem rögtön oltogatni midenkit, az én véleményem meg az hogy ismét, egy pénz miatt csinált film, ami már szinte futószalagon jön minden évben...
7.
7.
Glek
Hát ami eddig is szar volt hoszú ideje, az most sem valószínű hogy jobb lesz... :P
6.
6.
Optimus Prime
Hát hallottam ezt-azt a T4-ről, de ennyi infót így egyszerre.... mozis portálnak is jók lennétek. Álljunk meg egy szóra, ez az Philip K. Dick. A híres sci-fi író? Akinek nem egy nagy művét filmesítették meg -> pl. Blade Runner? Mert akkor még van remény.



De játékból jobb lenne valami eredeti. Nem egy kötött filmhez feldolgozoás, hanem egy sima game, mint ahogy a SW/ST játékoknál is. A T3-as játéknál még a régi DOS-osak is jobbak.

De én inkább a The Sarah Connor Chronicles sorozatra szavaznék. Az tényleg jónak ígérkezik a pilot után.
5.
5.
KD
sztem nem olyan gáz a 3
4.
4.
kharami
játék + terminátor 4? ......no comment grat !://////// már a 3 sem kellett volna, pedig nagy fan vagyok, nade a ! vicc az egész világ!
3.
3.
deak91
te jó isten!terminátor 4!már az előző rész is egy nagy fos volt és a játékok sem voltak valami nagyok
2.
2.
Glek
OMG azt hittem ezt a hülyeséget már rég letuttuk... Nagyon meg kell hajtani magukat hogy ne röhögjük ki őket... :) Az előző rész után...
1.
1.
felegyi
Ezis vmilyen szar lessz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...