HWSW: Max grafika a MicroWorks noteszben

  • Írta: Daks
  • 2007. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A PC MicroWorks pénteki bejelentésének tárgya egy az NVIDIA 8800GTX videokártyákat SLI kapcsolaton keresztül párban foglalkoztató noteszgép volt - írja a HWSW.
A PC MicroWorks pénteki bejelentésének tárgya egy az NVIDIA 8800GTX videokártyákat SLI kapcsolaton keresztül párban foglalkoztató noteszgép volt - írja a HWSW.

A PC MicroWorks Black-Hawk XR5 először kínál két, PCI Express csatolóval rendelkező, SLI módban összekapcsolt GeForce Go 8800 GTX videokártyát, amelyeket négymagos Core 2 Quad processzor tart kordában. A tárolást akár három SATA merevlemezre is bízhatjuk, amelyek RAID tömbökbe (RAID 0,1,5) is szervezhetők. A munkamemória DDR2 800 megahertzes modulokból egészen négy gigabájtig kiépíthető. A videokártyák által számol kép a szénszálas vázba épített 17 hüvelykes, szélesvásznú, fényes kijelzőn nem kevesebb, mint 1920x1200 képponton jelenhet meg. A noteszgép a Microsoft Windows Vista operációs rendszer változataival rendelhető, amely először mér noteszgép esetében 5,9 pontot a teljesítmény értékelésekor.

Érdekel a PC Microworks csúcsnotesze?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
13.
13.
user1
Madd Dogg:

"ez csak névleges teljesítmény. azonos teljesítményű sztali PC sokkal gyorsabb"



Így igaz! Ennek főként az az oka, hogy a notebook alkatrészeknél elsődlegesen az alacsony fogyasztás, illeteve hőtermelés elérése a cél. Hiába van ráírva hogy core2, ha egyszerűen nem tudja azt nyújtani, amit asztali társa. Egy ilyen laptop ebben az árkategóriában ugyan már nem nevezhető lassúnak, ugyanakkor nem is képes arra, amire a hasonló névleges teljesítménnyel rendelkező asztali társa.
12.
12.
wargapityu
nekem a panasonic atombiztos laptopja tetszik bár az némileg kevesebb naftával bír viszon le lehet ejteni 90cm ről : ) bár az is 900E úgyhogy ha annyi pénzem lenne hogy olyat vegyek hát akkor se dobálnám:):):):):):)

11.
11.
Madd Dogg
még annyit, hogy ez csak névleges teljesítmény. azonos teljesítményű sztali PC sokkal gyorsabb és szebben futnak rajta a játékok. az ok a melegedésben rejlik. it mivel minden túl van miniatürizálva, a teljesítmény több mint fele elmelegszik, a hatásfok jóval kevesebb, mint egy nagy dobozgépnél. kályhának viszont elfogadnám... :D
10.
10.
Bally King
A totál fullos változat 1.100.000 Ft körül lesz, de nem tudom Magyarországon kapható lesz-e. Olyan 5 darabot értékesítenének itthon belőle.
9.
9.
user1
Ja, és a két asztalihoz két 21' -os monitor is megteszi, és lehet hogy marad is pénzem..:)
8.
8.
user1
freestylerrr:

"ilyen teljesitményt kapsz akkor is ha ezt a pénzt asztali gépbe költöd !"



Ez így nem igaz. Jóval olcsóbban is ki lehet hozni ezt a teljesítményt asztali gépekbe szánt alkatrészekkel, különösen ha a teljesen felszerelt modelt hasonlítgatjuk..



idézet a hwsw -ről:

"A 2600 dollártól december közepétől megvásárolható notesz ára a kiépítettség és az extra lehetőségek függvényében akár 6150 dollárig is elmerészkedhet, de ekkor a legerősebb "motorizáltság" mellett a TV-Tuner és a GPS modul is beépítésre kerül."



6150$... Az annyi mint 1 067 640 Azaz egymillió hatvanhétezer hatszáznegyven forint. Szép így leírva.... Ennyi pénzből két darab ilyen teljesítményű asztali gép jön ki.

Persze nincs ezzel semmi baj, a mobilitást meg kell fizetni, mert előállítani is drágább a notebook -okat, mint egy asztali számítógép alkatrészeit. De azért nem szabad túlzásokba esni amikor az árakat hasonlítod össze.
7.
7.
kenny22
huszti: te is? legyünk szomszédok xD
6.
6.
huszti
kenny22: akkor kiköltözök Bécs-be:D
5.
5.
kenny22
mondjuk aki nem magyarországon él :)
4.
4.
Obi1
Vazz, ki az a balfsz aki félmillióért vesz gépet?
3.
3.
kenny22
ja lehet, hogy az alapmodell az annyi, de ami ide van írva az 100% hogy 1 milla felett van! gtx sli+ core 2 quad+ 4gb ram

nem hiszem el, hogy kevesebb lenne...

de igazad van egy ilyet én is elfogadnék! még ha csak a fele cucc is van benne!
2.
2.
freestylerrr
tévedsz kedves kenny !

Az alapmodell ára 2600 dollárnál van ami olyan 450 000 Ft.-

ami azért nem egy milla.

Jó persze biztos többet is lehet rákölteni !

de ilyen teljesitményt kapsz akkor is ha ezt a pénzt asztali gépbe költöd !

Egy kicsivel tuti jobb de szerintem ha az alapmodellben is a Go 8800Gtx megy SLI-ben !

Meg egy jó T7700 as C2D-vel megtoldva 2-3 giga rammal maga a tükéj mind játékra ill. egyéb dolgokra :D

Nekem kellene egy ilyen kis aranyos :D

amugy az Asus-os szutyok ferrari laptop ami nem éri meg apénzét drága gyönge és még kicsi is a kijelzője!

Inkább ez !
1.
1.
kenny22
miért gtx? miért nem gt? így 4szer annyiba fog kerülni...

amugy meg nem értem hogy miért kell egy 17"-os monitornak ilyen nagy felbontás amikor ez csak 24"-tól kezdődik normál esetben...

már csak az a kérdés, hogy erre kinek lesz pénze mert az 100% hogy nem áll meg az ára az 1 millió forintnál!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...