Februárban érkezik a PS3-as Lost Planet

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Az X360-on és PC-n már elérhető Lost Planet legújabb átirata, a PS3-as változat is mejgelenéséhez közeledik - februárban már tolhatjuk is a kicsikét!
Az X360-on és PC-n már elérhető Lost Planet legújabb átirata, a PS3-as változat is mejgelenéséhez közeledik - februárban már tolhatjuk is a kicsikét!



Napra pontos megjelenési dátummal egyelőre még nem rendelkezünk, de vélhetően a Capcom nem fog kifutni a februári határidőből, és elkészülnek a PS3-as Lost Planettel a tél végéig. Az októberben bejelentett konverzió tartalmazni fogja az Xbox 360-as játékhoz eddig megjelent összes letölthető extra tartalmat, további vadi új többjátékos karakterekkel is frissíti a játék multiplayer módját, melynek tagadhatatlan előnye az X360-as változattal szemben, hogy ingyenesen játszható lesz a PlayStation Network-ön keresztül.
10.
10.
Glek
Mikee az ilyeneken nem kell meglepődni... :D Mese az egész... Mert Bruce Willis hányszor mentette meg a földet egyedül??? :P

Co-op-ban a GoW a legjobb lövöldőzős TPS amivel valaha játszottam :P

LP meg tényleg nagyon monoton... Szentem nagyon gagyi fejlesztő ez a Capcom... pfff japcsik... :P
9.
9.
mikee
grafikailag a gow sztem nem olyan nagy durranás mint amilyennek tartják a F.E.A.R. UTÁN nem voltam elragadtatva.... mellesleg sztem szar az benne h 3 ember megmenti a földöt ez ojjan mint a brother s' in arms -ban én meg 1 másik katona kivégezzük az egész német hadsereget.
8.
8.
Sörivó
Gyerekek ! Kár itt fikázni a játékokat ,annyi van belőlük,hogy mindenki talál magának !Amúgy egyéni vélemény ,hogy sem a Gow ,sem ez nem sz,r !
7.
7.
sssbgf
Geras of War egy kalap szar. Szinte ugyanolyan mint a Lost Planet, mész ölsz, csak a GoW-ban még gurulni is lehet meg elbújni.. -.-
6.
6.
G Logan
nem tudom hogy miért mondjátok hogy rossz pedig egy idöbben országban a top 10 elsöhelyén volt és még egy darabig a gownál is népszerübb volt

5.
5.
user1
"Végrohantam visszafele a pályán egy robottal, és sok katonával a hátam mögött"



Most nézem hogy ez a mondatom kicsit félreérthető. Tehát nem úgy menekültem hogy én egy robot -ban ülök, hanem volt egy az üldözőim között.....:)



Egyébként ez olyan 4 - 5 küldetés után lehetett, akkor már nagyon tele volt a hócipőm a monoton öldökléssel. Azért az a gurulós förmedvény tetszett.



Egyébként hasonló játék készült a "The Thing from Another World [1951]" című film john C. féle remake -jéből, a "the thing" -ből is. Egy idő után sajnos az is monotonná vált, de nálam sokkal tovább húzta mint a lost planet. Ha kevésbé lennék válogatós, és nem zavarna ha egyfolytában ugyanazt kell csinálni, akkor végig is viszem. Ajánlom mindenkinek aki élvezte a lost planet -et. A "the thing" -ben legalább volt némi csapat alapú megmozdulás, sokhelyütt félelmetes, és hatásos is volt. Egy próbát szerintem megér.
4.
4.
3.
3.
skiz0
Aha...hiszed te, hogy egyszerű :) Rohadtul idegtépő tud lenni a játék..

Piszkosul nehéz, amint elvitted a 6-7-es misszióig.. (X360-on legalábbis..)

GoW-ot meg nem szidni, mert annál jobb TPS talán még a mai napig sincsen ;)
2.
2.
user1
Ingyen multiplayer. Ezt a hozzáállást szeretem. A programok ugyan xbox -os társaikhoz, és a konzol világhoz igazodva méregdrágák, (ugyanannyiba kerülnek mint az xbox360 -ashoz) de legalább ebben az árban benne van a multiplayer játék lehetősége is, ahogy az elvárható lenne egyes más cégektől......



Amúgy ez a lost planet hihetetlenül unalmas játék. Olyan mint a gow, de azzal ellentétben itt még elbújni sem kell. Csak menni előre, és a tüzelő gombon tartani az ujjadat. Vártam hogy történik majd valami más is, de nem..... Ráadásul meglehetősen könnyű is. Mikor játszottam vele (pár órával a delete gomb, és az "ezt biztosan nem veszem meg" kijelentésem előtt) volt egy alkalom, amikor teljesen kifogytam a lőszerből. Gondoltam most mindjárt megölnek, és jöhet a töltés. Akkor vettem észre hogy ez nekik nem is annyira egyszerű. Végrohantam visszafele a pályán egy robottal, és sok katonával a hátam mögött, és találtam fegyvert, majd vissza. Kb negyed óra alatt képtelenek voltak megölni, egy fegyvertelenül szaladó katonát, normál fokozaton.

Nem is értem mire volt a nagy felhajtás amikor a capcom megjelentette ezt az "exclusive" játékot, ami lassan mindenre megjelenik...:)
1.
1.
kenny22
mit akarnak még kihúzni a szerencsétlenek ebből a játékból?

nem azt mondom lesz a ki megveszi, de minek?

nem is annyira jó meg már aki akart játszott vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...