Japánban ismét a PS3 volt a legnépszerűbb

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az újgenerációs konzolok között Japánban újfent a PlayStation 3 volt a legnépszerűbb: közel tizenhétezer darabbal több PS3 talált gazdára, mint Wii.
Az újgenerációs konzolok között Japánban újfent a PlayStation 3 volt a legnépszerűbb: közel tizenhétezer darabbal több PS3 talált gazdára, mint Wii.



A drasztikus árcsökkentésnek köszönhetően megindult a Sony lova, a szekér pedig jól megy nekik: Európában jelenleg a legkeresettebb konzol a PlayStation 3, Amerikában is megduplázódott a forgalom. Japánban eddig a Nintendo Wii uralta az újgenerációs piacot, most azonban már másodjára győzi őt le a PS3: ezúttal tizenhétezer eladott géppel vert rá a Sony a rivális cégre (Wii-ből 36 ezer, PS3-ból 53 ezer darabot értékesített a november 18-ával véget ért héten). Az Xbox 360 egyébként a szokásosnál is gyengébben szerepelt, mindössze ötezren ruháztak be a Microsoft next-gen dobozába - még a hétéves PlayStation 2 is jobban teljesített a maga, közel kilencezres eladásaival.
83.
83.
mikee
ps3-hármat nem éri meg másolni még egy évig sokkal jobban jársz ha eredetit veszel és nem az 576-ba pl: az eye of judgmentet 28000 amikor

van 16-ér is ajánlom figyelmetekbe a www.platinumshop.hu én évek óta itt veszek mindent és mivel külföldről hozzák be emiatt mindent jóval olcsóbban adnak és a gaMEket visszacserélik 2 rugó fejéért ajánlom!!!
82.
82.
Pain
84: Sztem is így van! Én teljes mértékben a PS3 pártján állok. És nekem is csak azért van ps2m mert még nincs pénzem, hogy játékot vegyek PS3ra. De megvárom amíg képesek feltörni(nálunk is). Itt pedig egy homemade video amin érdekes módon nem eredeti játékot indítanak a PS3on.

http://www.youtube.com/watch?v=JJDEMmyxIak&feature=related
Ajánlom mindenki figyelmébe.
81.
81.
Mat00
59 spytechq: a te hsz-eidet mind elolvastam. A többiek hsz-eit nem olvastam el mind, és azt azért mondtam, mert így azt nem tudtam, hogy valaki reagált-e már rájuk.
80.
80.
Evil Ryu
Sokáig én is cserélgetem a játékokat és ahova én jártam ott mindig jó álapotban volt.
79.
79.
pepi024
á de ki tudja hogy mijen állapotba kapja meg az ember
78.
78.
t.roli
lehet cserélni a játékokat
77.
77.
pepi024
az egyik hozzá szolásnál olvastam hogy valaki azért nem vesz ps3-at mer drágák rá a játékok. én úgy csinálnám (ha lenne ps3-am mert még nincs).hogy megveszek egy gamet végigtolom aztán eladom és veszek egy másik gémet. mert így nagyábó 17000 körül vannak rá a játékok
76.
76.
ps3
A 16 hatezres játékokról meg annyit hogy ez egy átlagosított szám,mert van 10-ért is és 20 értis!

A másik dolog hogy akinek nincs pénze,de warezolni se akar,az nem fog minden hónappban új játékért vergődni!
75.
75.
t.roli
hö-hö. Egy szavazás a gamer365 ön, h ki melyiket használná, az unreal turnament 3 mas verziók közűl.



Melyik verziót választod?

15,78%1. PC, egér rulez

46,05%2. PS3, karácsonykor is lövök

38,15%3. X360, csak jövőre, de kivárom



Pc szépen lemaradt. Valahogy az xbox és a ps3 tulajok (leendő tulajok) jobban élveznék a játékot konzolon, mint pc-n. Na user1 ehez mit szólsz? Pc re szavaztam, mert nincs másik kettő konzolom.



Amúgy bejelentették, h készűl a WII-s verzió is, akit ez érint az örülhet
74.
74.
Evil Ryu
ÉN ehez anyit monmdanák hogy valmilyen téren mindenki nek igaza van ki véve spytechq mert ö figyelem kivül hagya a hirt hogy most a ps3 bol atak el a legtöbet, és itt nem az a lényeg hogy mi van ben vagy hogy mi nincs hanem hogy a ps3 kezd erösödni ö pedig csak mindenkivel kötegedni tud biztos itt élveszkedi ki magát meg a boxján mert a valo életben nem tud érvnyesülni.XD XD XD.
73.
73.
lac15
végre irt 1 kivülálló is ilm személyében

amit leirt az az átlag vélemény magyarországon és ahogy ő is mondta leginkább a warezolhatósága miatt vesz boxot

és sztem ezen az oldalon a fél boxos társaság azért vett

ps3ra végre beindulna a backeupok futtatása sokal jobban nőne az eladások száma

jó lehet nem amerika gazdabb részein de rengeteg olyan ország van mint MO. hogy nincs pénzük még külön 16ezres játékokra minden hónapban

legalábbis ez az én véleményem
72.
72.
G Logan
spytechq

hiába irkálsz oldalakat mindenki elened van. és ezt nem tudod elviselni

a szakmámrol meg anyit hogy te nem hiszem hogy tudnál 3d animáciot, vagy saját video játékot készitteni.

Blue-ray meg anyit hogy érterlemeseb emeberk mind ismerik és bejönekik ha téjákozottab lenél akkor tudnád hogy 3-évet igértek és levéltja a dvd ugy ahogy dvd is leváltota a cd-ét, ja és én ezt nem aq kis ujambol szoptamki hanem tanultam mivel szakmámnak közöhetöen. az xbox rol meg anyit hogy a grafikája és a irényitésa sokal roszabb a ps3 tol atol hogy egykét box tulaj nem tudja ezt elviselni.

és még anyit szeretnék ehez hogy nem olyan rég cseréltem be a boxomat wii re azért mert ugyan azok a játékok mint ps3 ra kivéve egy ketött de azokon játszok pc-én.

71.
71.
thomee84
te tudod ilm... csak gondolkodj el azon h mit kapsz az xboxhoz annyi pénzér és mit a ps3hoz:) mindkét gépet legolcsóbban 89ezerér tudok, xboxra még ráfizetsz sokat ha élvezni akarod, hddvd, vízhűtés ha télleg parázol, aksi, live. ps3-ra csak a játékokkal..
70.
70.
t.roli
ha boxot veszelm használd egészséggel, de a 3 ledtől féltelek... én raknék bele vízhűtést és akkor bátran ajánlom... (30 ezer a vízhűtés). a ps2 is jó, a legújabb simpsons is kijött rá:)
69.
69.
ilm
Én eddig csak olvastam eme ps3vs x360 vitát, hozzá szolni nem nagyon szeretnék mivel nincs eggyik gépem sem

mondjuk a othon nagyon győzkődnek hogy vegyűnk x360-at(amit nagyrészt én fizetnék, mivel a nyári munkábol őssze jőt zsémet én nem vertem el) bár igazábol ps3-mat vennék mert arra érdeklnek az exkluziv cimek és már láttam bl-filmet(apám majd akar egy hd-tv-ét venni) de mivel a box olcsobb(és rá a warez) otthon meg midenki szeretne az ujgenerácios játékkal játszani(cod 4 pl) ezért lehet hogy azt veszek, igaz az őtletem az volt hogy beruházok egy ps2-be aztán majd jőre veszem meg a ps3-mat, de nagy a csábitás mert teccik a box-is jo kis hangulatos gép (annak tűnt mikor játszottam vele) igaz ronda is,

de a lényeg hogy olcsobban megvan és nekem nincsrá pénzem hogy csak 16-ezerforintos játékokkal játszak, de akinek van rá keresete az vegyen ps3-mat jobban megéri(én is azt vennék veszek vagy nem tudom, vélemény?)
68.
68.
t.roli
senki nem erőlteti ránk a blue rayt.... ÉN CSAK ÉLVEZNÉM A MINŐSÉGET! MÁR LEHET KAPNI FULL HD-S AMATŐR KAMERÁT!!!!!!!!!!!!! Azt sem tudnád kiírni dvd-re, amit az felvesz. Nekem kéne olyan, és veszek is...
67.
67.
ps3
60:pont!!!

Spyke barátunk kissé hajaz gyurka barátunkra!

Irigy vagy te kissé barátom,ez a te bajod!

Na meg kéne ide valami általános műveltség limit vagy nem tom!

Bár akkor nem sokan lennének az oldalon! ;)

G lOgan ha grafikus akkor grafikus spyke barátunk miért ócsárolod?

a pain-t hoztad fel!Talán te csak azt ismered a gépeden?

Na meg a billentyűket,aminek segítségével az idióta hozzászólásaidat tudod bepötyögni!
66.
66.
huszti
Na és akkor ezek az eladások még megnőnek ha fel is tudják törni a PS3-at...Akkor mekkora vita lesz itt?:D:D
65.
65.
Mattheus
Ennek az acsarkodásnak annyi értelme van mint egy bicikliző halnak SEMMI!!!!!! A ps3 egy randa grillsütő az x360 meg egy minimal dizájnos kenyérpirito! Azt meg hogy melyik jobb azt döntse el mindenki maga!

Mi a külömbség a bl és a hd dvd között????????

------Ló fa...........szt sem érdekel!!!!!!!!------------ (akit érdekel az megnézi a neten)
64.
64.
spytechq
G Logan



Attól hogy még grafikus vagy nem jelentt semmit!!!!! Azon kívül hogy baromságokat írtam semmi, érdemlegeset nem tettél a témához!!!!!! XD XD XD ;)!!!! És a paint használata nem jogosít fel a grafikus meg nevezésére!!!!! XD XD



Az objektivitásról annyit, hogy nem meritek felvállani hogy a sanyi hibázott!!!!! Pl egy Kandai lap ( ÉSZAK AMERIKA GYENGÉBBEK KEDVÉRT :D ) foglakozott a P3+ sikertelenségével, és ők is a BL-be találták a hibát!!!! Az embereknek nincs szükségük még jelen pillanatban egy HD tipusú lemez szabványra!!!!!! Ezt csak a sanyi meg a toshiba akarja ránk erőltetni!!!!!!

Arra lennék kíváncsi hogy ha az M$ a BL-t támogatná, a sanyi meg a HD-DVD-t akkor melyik lenne a jobb számotokra!!!!!!??????

Egyértelmű!!!! Mindegy az csak köze legyen a PS3-hoz :D ;)!!!!!!!



És ha tényleg objektíven akarjuk nézni a dolgokat :D akkor a PS3-nak is meg vannak a hibái, ugyan úgy mint a X360-nak, és a Wii-nek!!!!!!

Most gondolom sokan fognak itt lázadni "de a PS3 tökéletes, ugyan milyen hibája lenne"



Azt meg végképp nem értem hogy az örök kérdés miért fontos "a grafika PS3 vs X360"



Ha tényleg pixelre megnézzünk minden egyes képet akkor találhatunk eltérést, DE ha hétköznap játszol akkor a képen azt figyeled hogy épp elég pixel jelenik e meg????? Ugyan már!!!!! Én a játékra koncentrálok és nem a pixeleket sasolom hogy na na ott van egy hiba meg amot!!!!!! :D



Annyi a lényeg hogy az objektivitás :D ( ez most nagyon trendi lett itt :D) teljesen elveszett!!!!! Én mint X360 tulaj aláírom hogy az én gépemnek is vannak hibái ( pl hűtés ) de ez egy dolog!!!!! De nekem az összhatás a lényeg, hogy mennyire élvezetes egy játék, és eddig nem csalódtam, és természetesen az is fontos szempont volt hogy mennyi a fentartása ( Játék árak)!!!!



De ez itt tök felesleges leírni mert az X360-osknál a X-es az okos, a PS-eseknél meg PS tulaj ;)



Üdv és jó gammázást :D
63.
63.
t.roli
Na emberek figyelem! Én mondtam. Tuti h elolvassa az, aki az assasin creedhez is írt. Nézzétek okosok



Assassin's Creed: PS3 vs. Xbox 360!

Az én grafikám szebb! mondhatná a NAGY Assassin s Creed összehasonlításból a PS3, illetve Xbox 360 közül a jobbik.

Bad Sector, 2007. november 16., 17:11



De vajon melyik? Az alant látható gametraileres videóban a nagy botrány hatására, melyről Chavalier kolléga írt összehasonlították az Xbox 360-as és PS3-as verziót a nagyon várt játéknál. A PS3 mintha homályosabb lenne, ami kicsi szomorú, hiszen a legelső hírek szerint az Assassin s Creed PS3-ra készült volna egyedül. Nézzétek meg saját szemetekkel, viszont vigyázat, kicsit spoileres a videó, hiszen itt már magából az intróból és a gameplayből láthatunk részleteket!



Én mindenesetre most kezdek el játszani a játékkal, egyelőre nem hagyom magam befolyásoltatni semmilyen kritika által. :)



UPDATE: Időközben kiderült, hogy a gametraileres videóban "véletlenül" kicsit magasra tekerték a fényerőt a PS3-on, ezért tűnhetett úgy, hogy a játék homályosabb az Xbox 360-verzióhoz képest. Pedig a valóságban bizonyos textúrák még élesebbek is PS3-on. Kellemetlen.



Ez a Gamestaron volt.... Itt az eredeti link:

http://www.gamestar.hu/assassins-creed-ps3-vs-xbox-360.html
62.
62.
t.roli
bocs, csak néha már.....
61.
61.
t.roli
persze. ha valami mellett érvelek az már nem objektív. Remek. Soha ne vitázz, mert akkor nem lehetsz objektív. Objektív csak külső szemlélő lehet. De akkor én nem akarok objektív lenni.



Ez nem az iskola pad, h helyesen írjunk, szal amíg ellehet olvasni, addig teljesen mindegy mien hibát vétünk. Lehet az elgépelés vagy rohanás.



Értelmes vitát szeretnél? Menj a sakklubba, és vitázz azon h miért nem a futóval lépett az xy...
60.
60.
maxxtro
59.
59.
Rod
1. Nem tudtok értelmesen vitázni;

2. Nem tudtok helyesen írni (átlagéletkor 13?);

3. Nem tudtok objektíven hozzászólni a dolgokhoz.



Egyébként pedig heti adatról van szó, ki kéne várni a hó végét... Az pedig, hogy melyik konzol fog tarolni a KARÁCSONYI SZEZONBAN, sokkal fontosabb, mint a heti eladásokat egymáshoz viszonyítgatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...