HWSW: Jövőre jöhetnek a kéretlen videó levelek

  • Írta: Daks
  • 2007. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A MessageLabs legújabb előrejelzése szerint 2008-ban újabb kéretlen levélfajták szűrésére kell majd felkészülni - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.
A MessageLabs legújabb előrejelzése szerint 2008-ban újabb kéretlen levélfajták szűrésére kell majd felkészülni - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

A MessageLabs előrejelzést készítő "Szkeptikus" csapata szerint 2008-ban több csapat léphet színre, melyek a 2007-ben hírnevet és piacot szerzett internetes bűnöző csoportoktól szeretnének lecsippenteni egy-egy szeletet. Ennek megfelelően jövőre még komolyabb kéretlen levéldömpingekre, illetve adatlopási kísérletekre kell felkészülnünk. A csoport felmérése szerint 2008-ban még többen férhetnek majd hozzá az internet árnyoldalain fellelhető "fejlesztőeszközökhöz", mintakódokhoz, mely még több önjelölt víruskészítőt és nem mellesleg profit késztethet arra, hogy beszálljon ebbe a "gazdaságba", próbáljon anyagi előnyt kovácsolni ebből.

Érdekel mit tartogatnak a kéretlen videólevelek?
Irány a Nagytestvér!
5.
5.
naruto88
dögöljön meg mindenki aki ilyeneket küld
2.
2.
Shadowkiller
Hát az enyém is! Gmail elég jól szűri egyébként őket, viszont néha fontos levelet is spamnek néz. (főleg ha több címzett van :) )

Én egy-két embert leállítottam a körlevelek küldésével a címemre. Amióta pistikének 3 új vese kell és ezt megkaptam 6* azóta egy valag viagrát is rám akarnak sózni naponta :) pedig müködik. Viszont kíváncsi lennék, hogy akarják a viagrát videóval reklámozni.
1.
1.
kenny22
szemét spam levél küldözgetők!!!!!! tele van már vele a farpinám!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...