Készül a Two Worlds első kiegészítése

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 26.
  • Bejelentés
Link másolása
The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!
The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!



A Two Worlds világában eddig csupán mellékszereplőként voltak jelen az elfek, a készítők az első kiegészítésben azonban előtérbe hozzák erdőlakó-hegyesfülű barátainkat - hogy mi módon, arra egyelőre nem derült fény. A The Temptation új területekkel, szörnyekkel (lesznek itt óriáspókok, repülő démonok és más rusnyaságok többek között), valamint fejlesztett mesterséges intelligenciával várja a játékosokat.


További érdekesség, hogy a Reality Pumps srácai itt-ott fel is turbózták az eredeti játék néhány helyszínét: Drak'ar és Oswaroh például teljesen újjászületett a szeptemberi megjelenés óta. A The Temptation eredetileg a Two Worlds PS3-as portja volt, ám a jelenlegi álláspont szerint az abban elérhető plusz kiegészítő formájában jelenik majd meg a jövő év második negyedében PC-re és X360-ra is.

2.
2.
Sido
Akkor fasza az alalpgame?Gondolkoztam rajta,de nem szereztem be!:S Engem a pc-s verzió érdekelne!Vélemények???

1.
1.
dodee
X360-on nyomtam és nagyon bejött,jöhet a kiegészítő cucc:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...