Lehúzós cikke miatt rúgtak ki egy Gamespot írót?

  • Írta: Daks
  • 2007. november 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint a Gamespot kirúgta Jeff Gerstmann íróját, amiért az lehúzós cikket írt a Kane & Lynch-ről, hiába perkált nekik az Eidos.
A Kotaku értesülései szerint a Gamespot kirúgta Jeff Gerstmann íróját, amiért az lehúzós cikket írt a Kane & Lynch-ről, hiába perkált nekik az Eidos.


Az Eidos nem rég hatalmas Kane & Lynch: Dead Men reklámkampányt indított a világ egyik legnagyobb nemzetközi online játékmagazinján, a Gamespot-on. A pletykák szerint ebbe azonban nem csak a hatalmas poszterek és bannerek tartoztak bele, hanem az is, hogy a teszteléskor jó értékelést kapjon a játék. Jeff Gerstmann barátunk azonban vagy nem tudott a megállapodásról, vagy csak nem érdekelte, és review-jában 6.0 pontot adott a játéknak, kegyetlenül lehúzva azt. Jeff írót a cikke miatt állítólag kirúgta a Gamespot, pedig ő volt az egyik legrégebben ott dolgozó emberük.


Azt nem tudjuk, hogy a pletyka mennyire igaz, és mennyire nem, mindazonáltal nem ez lenne az első játék, amiért perkálnak a játékmagazinoknak, hogy jó értékelést kapjon. A Kane & Lynch amúgy nagyon kevés helyen kapott 8-nál magasabb pontot, a PC-s és a konzolos verziót átlag 6.9 - 7.0-ra értékelte mindenki, ezért is kicsit hihetetlen, hogy Eidos-ék csak egy magazint akartak "megvenni". Annyi azonban tény, hogy a cikk megjelenése után nem sokkal eltűnt a nagy Kane & Lynch poszter, és Jeff barátunk is megerősítette, hogy elválnak útjaik a Gamespot-tal.
18.
18.
mikee
a gamespot egy nagy fos minden játékot teljesen lehúznak pl a motorstorm nyitócimként 7.9 pontot kapot.....

17.
17.
user1
Azért reménykedtem hogy régi kedvencemet a hitman 1 -et készítő emberek képesek lesznek valami ügyeset felmutatni, de most eléggé csalódott vagyok a videók megtekintése után....
16.
16.
user1
Ezúttal nem szólok a cikkről semmit, csupán egy idevágó kérdésem lenne. A játék ingame videóiba belenéztem, és így elsőre azt mondanám hogy egy gow szerű agyatlan rohanós, nonstop gépfegyverezős tps -ről van szó, amiben nyoma sincs a hitman -ben még felfedezhető rejtőzködős, és gondolkodtató elemeknek.

Ha valaki próbálta közületek a programot legyen szíves árulja el nekem, hogy a szaladgáláson és a lövésen kívül kell -e még valamivel foglalkozni ebbe a programban? Mert ha nem, úgy a kipróbálását is megspórolhatom magamnak.

Előre is köszönöm.
15.
15.
Rod
IGN-t kell olvasni és kész :D
14.
14.
LnB
rendben én türelmes vagyok megvárom a cikket és utánna döntöm el, hogy kipróbálom -e.
13.
13.
Nador
hát nem, de én nem lennék benne oan biztos h ez áll a háttérben...
11.
11.
skiz0
Hát elég sok mostanában megjelent játék hatalmas csalódás volt számomra, bár a Kane & Lynch-et még nem próbáltam. De ilyen pontszámú review-k után már nem is várok el nagyon semmit..
10.
10.
Csacso
heh hihetetlen pedig én azt hittem, hogy jó kis játék lesz a Kane & Lynch :S csalódtam!!!
9.
9.
Mast3rmind
Itt van nálam készen a cikk, csak még arra várok, hogy a feltorlódott cikk zuhatag kicist alább hagyjon :)
8.
8.
Daks
de keszul majd teszt, csak rengeteg jatekmegjelenes volt, csuszasba van minden :S
7.
7.
LnB
Ti mikor írtok tesztet róla? mert én Optimusszal szemben kiváncsi vagyok a véleményetekre.
5.
5.
jtrencsenyi
kvaler1993: Welcome to the real world. (Morpheus / Matrix) :)
4.
4.
jtrencsenyi
Nesze neked sajtószabadság. Pénz beszél, kutya ugat és egyéb közhelyek.
3.
3.
kvaler1993
Egy kérdés: a Gamespotot jobban érdekli a pénz mint a hiteles tájékoztatás? HOL ÉLÜNK!
2.
2.
Daks
na igen jeff olyan nagy nev ott, mint magyaroknak covboy volt anno

(vagy daks :D:D)
1.
1.
Optimus Prime
Egyet, de nem akár milyet. Tudtommal a Gamespot-ot sokan olvassák és ismerik. Bár öszintén szólva engem totálra nem érdekel ki mit ír egy játékról, ha nekem tetszik. És nem egy teszt alapján döntök, hogy megveszem-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...