Kane & Lynch: Dead Men

A Hitman készítőinek legújabb játéka PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Kane & Lynch izgalmas co-op élményt, kemény taktikát és sok-sok lövöldözést ígér - mindannyiunk legnagyobb örömére.
1510736450

A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.
1424970480

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.
1383728454

Fejlemények a Kane & Lynch-mozifilm körül

Mindmáig vakvágányon volt a Kane & Lynch-film ötlete, korábban úgy volt, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a két főszereplőt. A legfrissebb pletykák szerint most Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.
1371549609

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.
1317232800

Kane & Lynch 3-ra utalnak az IO állásajánlatai

Habár azt gondoltuk, hogy az IO Interactive-ot teljesen lefoglalja a Hitman-széria újraélesztése, úgy tűnik, hogy tévedtünk: a cég legutóbbi állásajánlatai arra utalnak, hogy a háttérben már komolyan készül a két keményarc újabb kalandjainak helyt adó harmadik rész.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.
1285677012

Rendező nélkül a Kane & Lynch mozi

Bár a Kane & Lynch-játékokról megoszlik a játékosok véleménye, abban a többségük egyetért: a történet megér egy misét, nem véletlen, hogy a filmesek azonnal kiszemelték maguknak a címet. Az adaptáció forgatása októberben kezdődött volna, mostanra viszont rendező nélkül maradt a projekt.
1271749440

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.
1268941320

Jamie Foxx lesz Lynch a Kane & Lynch filmben

Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.
1256227500

Már biztos: Bruce Willis játszik a Kane & Lynchben

Ezúttal nem a Kane & Lynch folytatásáról van szó, hanem a készülő mozifilmről: mostanra biztossá vált, hogy nem más, mint Bruce Willis lesz az egyik főszereplő