A GameSpot cáfolta a tegnapi pletykákat

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagy port kavart a tegnapi pletyka, miszerint a GameSpot egyik szerkesztőjét az Eidos kérésére kirúgták, amiért az lehúzta tesztjében Kane & Lynch-et.
Nagy port kavart a tegnapi pletyka, miszerint a GameSpot egyik szerkesztőjét az Eidos kérésére kirúgták, amiért az lehúzta tesztjében Kane & Lynch-et.



Bár az Eidos egyelőre nem kommentálta a történteket, a GameSpot tulajdonosa, a CNET szóvivője, Sarah Cain cáfolta a korábbi pletykákat. Mivel a lap nem köteles megosztani a sajtóval szerkesztőinek helyzetét, pontos részletekre nem derült fény, mindenesetre Cain kijelentette: a CNET senkit sem rúg ki hírdetőinek nyomására. Meglehetősen zavaros választ kaptunk a Kane & Lynch - szintén meglehetősen negatív hangvételű - videótesztjének rejtélyes eltűnésének okára is. Cain szerint (ahogy azt a teszt végén is olvashatták az érdeklődők) több különbségre is figyelmesek lettek a PS3-as és az X360-as játék többjátékos módjában, ezért a szerkesztőség közös döntése szerint a videót leszedték az oldalról, amiért az így elveszítette hitelességét. Arra persze nem kaptunk választ, hogy miért nem tudták módosítani a filmet, ahogy azt tették a cikk esetében is.
10.
10.
t.roli
Várható nyiltakozat volt. Én is iet várok mindig egyes "vezetőnktől" ha félre sikerűl valamiük... Magyarázkodás. Az mindig megy
9.
9.
user1
Ez a hír nagyon tetszett nekem..:)

Miből gondolják hogy bárki is megeszi ezt a gyenge mesét. Ennyi erővel akár el is ismerhették volna az egészet.
8.
8.
tombar
1 a 14 ellen? érdekes lenne...

biztos lenne dirrdurrpiffpuff...
7.
7.
huszti
én megkereslek titeket és jól megverlek, ha 11/10-est adtok rá!:D
6.
6.
tombar
4: én fizetek 10-et ha 10-ből 12-őt adtok rá. ja és cím kane&lynch-kapocs lesz!
5.
5.
thomee84
:) nem rossz, de most vettem assassin's creed-et meg unchartedet. csak pc-re tudtam kipróbálni, de ott többet uninstalláltam mint játszottam ezzel:) úgyhogy labdába se rúghat ezek mellett...persze csak szerintem!
4.
4.
skiz0
Akkor adhatod is... :D Ha odaadod, akkor cserébe a világ legjobb játékának fogjuk titulálni :P Még a GK logó is Kane & Lynch-es lesz akár a kedvedért :P
3.
3.
LnB
Felajánlok a gamekapocs szerkesztőinek 5millió eurót ha 11/10 es értékelést adnak a játékra :D
2.
2.
jtrencsenyi
Bazz! Ezt a csúsztatást! Ha már az Eidos kérésére kivágták az a szerencsétlent, legalább kussban ülnének és nem csinálnának magukból még nagyobb bohócot. A vak is látja, hogy próbálják tisztára mosni a szennyest. Gartulálok a GameSpot összes vezetőjének! :)
1.
1.
demon68
szerintem ezt minden nagyobb kiadó megcsinálja, a reklámkampány része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...