Hamis review pontok a Kane & Lynch honlapján

  • Írta: Daks
  • 2007. december 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapja szerint a játék maximális pontot kapott két nagy nemzetközi magazintól is, ám a valóságban ez nem teljesen így van.
A Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapja szerint a játék maximális pontot kapott két nagy nemzetközi magazintól is, ám a valóságban ez nem teljesen így van.


A GameBump magazin munkatársai fedezték fel elsőként, hogy felkerült néhány új adat a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapjára. A sajtómegjelenéseket bemutató menüben az áll, hogy a Game Informer és a GameSpy magazintól is maximális értékelést, azaz 5 csillagot kapott a játék, noha ilyen a valóságban nem történt meg. A Game Informer igazából 7/10, a GameSpy pedig 3/5 pontra értékelte a játékot, sőt a kivágott idézetek se stimmelnek, azok ugyanis nem a tesztekből, hanem egy-egy korábbi előzetesből lettek idézve. Miután a két magazin magyarázatot kérve megkereste az Eidos-t, azok elmondták, hogy a játék mindkét újságtól maximális pontot a grafikára - és noha ez nincs külön kiemelve, ezt a részpontszámot ültették át a hivatalos honlapra. A hazug és megtévesztő értékelési pontok tehát maradnak, mi pedig egy újabb piszkos ügy részleteivel lettünk gazdagabbak.
13.
13.
Gabe-18
Félelmetessen gyenge egy játék szinte minden tekintetben.Aki erre 10/10 vagy 5/5-öt ad,az egyszerüen alkalmatlan játéktesztelőnek.

Kb egy 10/5 amit megérdemel.

Persze elhiszem hogy mostmár hadakozik a kiadója,mert nem kis reklámkampányt vágtak köré az elmúlt időben,gondolom nem kevés pénzért.Talán inkább normális játékot kellett volna csinálni...
12.
12.
Bally King
Ekkora köcsögöket. Hazudnak, és mikor kiderül, még el sem ismerik, hanem megy a mellébeszélés. És ne felejtsük el azt a gamespotos botrányt se.
11.
11.
babace
Sztem ez a jatek sem a legjobb de az túlzás hogy ki**szott szar.Én kb 70%-ot adnék rá
10.
10.
gringos
Rettenetesen szar ez a játék, nincs olyan játékmagazin aki erre 100 %-ot ad. Nehogy nár ez a játék többet kapjon mint a CoD4. Ennél szarabb játék kevés van, talán a sims-ek.
9.
9.
LnB
8.
8.
berc11
ez nagyon nem korrekt dolog... ki sem fogom próbálni már a kandl-t ezek után... /nem mintha korábban ki akartam volna xD/
7.
7.
reaperboy
Na mégse akkora durransá az a Kane & Linch...XD
6.
6.
Xabinho87
Szerintem a grafika is max 3/5. Nem próbáltam a játékot (még jó), de a videók alapján elég gyenge.
5.
5.
tjames
Miért kapott volna jobb pontozást, mikor egy ratyidasz? Nehogymár a két szép szemükre kapjanak pontot a fejlesztők. Tessék ettől jobbat csinálni, ozt akkot kapnak majd olyan pontokat mint a CoD alkotói (amiben ugyan nincs co-op sajnos)
4.
4.
skiz0
Úgy látszik a fejlesztő/kiadó nagyon nehezen tűrik a valóságot, hogy milyen rossz pontozást kapott a játékuk..
3.
3.
tjames
Máshogy fogalmaztam volna, de tökre igezad van Sörivó
2.
2.
Sörivó
1.
1.
Stocc
Lehet nincs igazam, de én még ennyi megtévesztést nem láttam játéknál... Ennél az alkotásnál nem ez az első eset, emlékezhetünk a kirúgott újságíróra is. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...