Az Eidos törölte a hazug Kane & Lynch csillagokat

  • Írta: Daks
  • 2007. december 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.


A játék készítői két nagy nemzetközi magazinnak, a GameSpy-nak és a Game Informer-nek az értékelését hamisította meg 3 csillagról 5-re, hogy a játék hivatalos honlapján ily módon bizonyítsák, bizony mégse lett olyan pocsék a Kane & Lynch: Dead Men. A szerkesztők megkeresték az Eidos-t, az először magyarázkodni kezdett, de végül megadta magát, és mára töröltette a hazug pontokat. A tegnapi incidens után több kisebb gamer magazin egy pár soros review után poénból 5 csillagot adott a Kane & Lynch-nek, abban a reményben, hogy így ők is kikerülhetnek a játék honlapjára, ám tervük nem jött be, az Eidos egyelőre pihentetni kívánja a témát.
15.
15.
dareal
ok freestylerrr, akkor kb egy véleményen vagyunk :)

amúgy valszínű, hogy én épp ezért szeretem inkább az mmo játékokat, mert nincs megszabva (nagyon), hogy mit csinálsz. túlképp egy mmo tűnhet a lehető legmonotonabb játéknak, hisz az egy jó sokáig tartó fejlődés. bár igaz, hogy pl nem a wow-ra értettem, hogy szeretem, mert pl azt tényleg nagyon monotonnak tartom, csak annyi, hogy fejlődj, fejlődj, raid, hogy legyen cuccod oszt pvp. más mmo-k szociális része viszont egész jó (bár sajnos nem a ma megjelenő játékok, mert biza azok szerintem mind csak arról szólnak, hogy túrd a karid), legtöbb szabadságérzetet ilyen területről kaptam vissza eddig.



@t.roli: így van, a fejlesztőknek ehhez sok közük nincs. egyébként mennyire gáz már, hogy szinte minden játék a kiadó miatt szenved vlmiért, legtöbb EA játék pl a sürgetett megjelenés miatt, stb stb stb
14.
14.
t.roli
Hangsúlyozom, nem a fejlesztők rakták ki, hanem a kiadó. Ne bántsuk a fejlesztőket ha nem muszáj
13.
13.
Sogi
azer sztem ez eleg szanalmas dolog, foleg az eidos-tol.
12.
12.
freestylerrr
dareal:

Amikor irtam kis HSZ-em egy szóval sem gondoltam rád !

Nem is mondtam hogy ez az év játéka !

Csak próbáltam kihangsujpzni a mai játékok helyzetét ! hogy mind1ik ugyanolyan ! csak mész ölsz vagy csak mész és teszed amit kell semmit Xtra semmi változatosság !

De jól mondod kinek ez kinek az !

ha valakinek a Cod 4 változatos "Single"-ben akkor az valakinek a Crysis váétozatos mert nem scriptelt hanem igen is realisztikus akkor az a változatos hgoy nicns 22 egyforma hely !

De mondjuk a COD-ra azért nem illik a monoton jelző van egykét változatos része pl a repcsiröl népirtás ! Szóval télleg nem mondoton a maga nevében egyiksem !

Viszont mégis mind1ik monoton onnan nézve hgoy csak ölsz vagy csak ugrálysz vagy csak ezt azt csinálod !

""SZERINTEM""

Érdekes de az utolsó olyan játék amire nem mondtamazt hgoy kicsit egyhangú az a Rayman Raving Rabids !

Igaz ottis egy arénábol mentél minden aréna végén FPS time crsis szerű mozgással nyulakat ötlél de mégis kevés volt az ezek közt lévő egyforma missionok száma !

Játszon mindenki azzal amit ő szeret és ne azért ne szeressen valamit emrt más sem szereti !

Mindenkinek legyen saját véleménye !

nem állok be a kane and lynch védőbrigádjába de ellene sem leszek !

Vannak ennél szarabb játékok is melyeket jobbank akarnak feltüntetni !

És vannak jobbak is melyek kis értékelést kapnak !

egy nagyon jó kis TPS nézetes akció ez !

Ennyi a lényeg !
11.
11.
LnB
Én is tuti ki fogom próbálni, csak megvárom itt az Extracikket róla. :) De komolyan engem tök érdekel ez a game, még ha mindenki szídja is...(lehet hogy pont ezért érdekel :))

10.
10.
dareal
frísztájler, ha olvasnál akkor látnád, hogy játszottam vele. szerintem monoton, _szerintem_. attól, hogy nekem nem jött be, másnak még bejöhet. remélem érzed a különbséget. attól, hogy neked tetszik, nem azt jelenti, hogy az az év játéka.
9.
9.
freestylerrr
1 Esélyt mindenképpen megérdemel !

Amugy a fejlesztők is röhejesek !

Miért akarják szépiteni a dolgokat !?

Amiylen lett oylan !

Most ugyis kevés játék fog kijönni és sokan ki fogják ezt is próbálni merthogy unatkozni fognak !
8.
8.
freestylerrr
nekem is tetszik a játék és annyira nem is monoton ! ennyi erővel a cod prostreet meg minden monoton mert csak mész ölsz gáztnyomsz semmi Xtra ! tehát szerintem az nem mondható erre hogy monoton vag yha ez monoton akkor minden az !

Jó játék ez csak sokan inkább beálnak fikázni ahelyett hogy kipróbálnák;

Fikáznmi lehetne akkora HALO 3-at meg a Crysist meg mindent és akkor ennyi erővel nem oktalanul ...
7.
7.
FeroxX
uh ez elég gáz hogy visszavonták :D én akkormár tuti inkább kussoltam volna és kinnhagytam volna az értékeket xD...ez így szerintem nagyobb cink..
6.
6.
Daks
igen. mar napok ota tema, es a rossz reklam is reklam :D
5.
5.
Stocc
Sztem elérte az Eidos amit akart... hiába nem tetszik a többségnek a játék, mégis beszélnek róla :)
4.
4.
mikee
nekem is naon bejön sztem a hangulata király...
3.
3.
dareal
az elején nekem is tetszett, de iszonyat monoton és unalmas. grafika eléggé csapnivaló, bár van ahol jól fest. 3/5, több nem :)
2.
2.
mcwolf
djdonci02:

Hát akkor Te vagy a nagyon elenyésző kissebbség.
1.
1.
djdonci02
Szerintem nagyon jó lett a Kane és Lynch nekem tetszett!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...