Gyengén szerepel a Crysis és az UT harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.
Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.



A Crysis-ból mindössze 87 ezer darabot sikerült értékesíteni a tengerentúlon, holott a játék már egy hónapja boltokba került. Ez borzasztóan alacsony szám, pláne - más adatok híján - az Xbox 360-as Call of Duty 4 1,57 milliós eladásához képest. Angliában a játék fel sem került a tizes toplistára: első héten a tizenegyedik helyen végzett, majd lecsúszott a huszonötödikre, végül már a legjobb negyven közé sem volt érdemes. Az Unreal Tournament III szereplése még elkeserítőbb volt: durván 34 ezer darab talált gazdára megjelenése óta. Úgy tűnik, a játékosok nem kívánnak súlyos tízezreket áldozni egy-két játék oltárán a gépfejlesztésre, s inkábbb várnak a konzolos változatokra.
34.
34.
Pekferi
36: jó, a Burnout nem jutott eszembe, az tényleg cool lesz... :D
33.
33.
wargapityu
3.0Ghz Pentium 1.5GB ram 6600GT és megy, de én sztem így nem élvezhető egy játék hogy textúra majdhogynem legkissebb és 800x600 mert még úgy ahogy élvezhető akkor a sebessége de a kép... COD4-nek sokkal szebb grafika kijön ilyen hardverekkel többre számítottam ettől a játéktól de lehet ps-en kéne vele játsszani és mindjárt mindenki áradozna róla nemtom de most nincs rá keshem hogy meggyőződjek róla :(
32.
32.
ios008
32.

jön még vmi szemét, Burnoutnak nevezett hulladék is ha jól emlékszem épp januárban :D

off

de, sztem megéri a box, most az új verzió hdmi-vel teljesen korrekt.

ugyan hangos, de el kell pakolni és úgy teljesen ok a dolog.

fps meg sztem nem konzolra való, de ez megszokás kérdése csak ismét.
31.
31.
ACDC 4ever
ÁÁÁHHHHH, a fenébe már. :((
30.
30.
ACDC 4ever
kapja be az a rohadt konzol. :((((
29.
29.
Pekferi
28.
28.
Pekferi
sztem ha kijön x 360, lehet megugranak az eladások számai...mert januárba sztem csak ez az 1 normális game jön ki, vagy jön más is?
27.
27.
Sogi
jo t.roli lehet igazad van, de nalam ez volt a hejzet. az meg h driver hiba... a legfrissebbel neztem, es a gepen sincs kupi, rendesen karban van tartva, elhiheted. monjduk en a demoval toltam csak, lehet h ott van vmi hiba v nemtom, nalam ez volt
26.
26.
huszti
de több is 4 jtáékal:D
25.
25.
Bally King
Én pedig biztos voltam benne, hogy az UT3 siker lesz. Nem is olyan drága (8000Ft). Komolyan gondolkoztam, hogy azt, vagy az Orange Boxot kérjem karáconyr az új gépem mellé, de az Orange Box mellett döntöttem, pedig az drágább 4000 Ft-tal.
24.
24.
t.roli
én nem azt mondtam h atomerőmű kell a crysisnek, mert ahoz képest azt is jól megcsinálták, én azt mondtam, az UT 3 hoz viszonyítva. Relatív. Annak sem kell egy mai gép, de egy 9600 oson már nem indúl el
23.
23.
juhaszroli
Nah, én a Crysist kipróbáltam, és egyáltalán nem kell neki nagy gép, csak azt állítják, nekem minimumon egy csepp szaggatáss mélkül ment, és végig lehetett tolni. A gépem : 1,5 gb ram, 1.8ghz amd, 6600gt 128 mb. És ez manapság nagyon rossz gépnek számít, és mégis ment a crysis.
22.
22.
t.roli
Sogi: Hát a crysis gépigénye tényleg atomerőmű az ut 3 hoz képest. Ha nem megy normálisan neked az UT akkor nem a játékkal vana gond hanem valami driver. Ezt hidd el, a régi gépeken MEGY!!! Ismétlem, 9600 os videókártyán!!!! Nem volt szép de nem szaggatott!!!! 9600 ATI. Tudod mikori az???
21.
21.
Aramisz93
de a half-life az a király.....de amugy most uthez visszatérve hiába szebb meg minden érted 200es sztem jobb igy minden tekintetben
19.
19.
FeroxX
és egyébként is csak rákell nézni az SC-re WIII-ra WOW-re meg CS-re...nem a grafika számít... :]
19.
19.
FeroxX
de HL2-t is említhetném ami még akkor is csomo gépen elment amikor kijött ! és máig elkapkodják az orange boxot meg az EP2-őt !
18.
18.
FeroxX
így van ! ennek örülök ! Nevetséges hogy egy 1-2 nap alatt kipörgethető game miatt elvárják hogy adjak ki 150k-t fejlesztésre...nevetségesek ! úgykell nekik :P
17.
17.
Sogi
ja ra van irva h ijenen megy, az en gepemen(2600celeron, 1gbram gef7600gs 256) 800 lowon 20fpsel eldöcögött... szal az optimizacio haaat... a crysist meg siman viszi a gepem 1280*720on(azota widescreed monitor) low mellett, ami sztem sokal szebb mint az ut
16.
16.
t.roli
Az UT egy 9600 os atin is elmegy, egy olyan gépben amiben fél giga ram van. Brutálisan jól optimalizálták.

Lehet sokat ér a Crysis motorja, de kiveszi meg? Ráadásúl az EA nél van a motor joga is, nem csinál magának konkurenciát. Az UT 3 motorjára meg majdnem minden 3. játék épűl. Rengeteg játék. Rainbow Six, Splinter Cell, Medal of Honor Airborn, Brothers in arms, Blackside Arena 51 és még.... Aztán végűl a UT3 is. Meik motor ér akkor többet?
15.
15.
Aramisz93
ut is ugye egy multiplayer játék...de sztem egy multiplayer játéknak nem feltétlenül kell rendelkezni olyan grafikával h beszarsz....nem azon van lényeg....szoval ha ut 2004 motorjára cisnálták volna...és ujitásokat tettek volna bele nagyon jo game lett volna...és simán elfutna a gépeken...de igy nem is lett annyirajó játék és nem is fut el annyira gépeken...példának ott a cs 1.6 milyen rusnya azt milyen jó ;)
14.
14.
Csacso
eléggé egyszerűűűű:: bazi nagy gép kell mind kettő hőz!!!
13.
13.
Glek
Höhh nah ezután rinyáljon a PC-s társadalom, hogy ez meg ez nem jön ki PC-re... Az UT-tól nem vártam semmit, de a Crysis az nagy meglepetést okozott :)
12.
12.
wolfpack92
naja sztem elég sokan gondolkoznak hogy "miért is vegyem meg, ha a gépem kettészakadna a multi alatt" ezért is cod4 powa (meglepően kicsi lett a gépigénye) =)
11.
11.
Shadowsomi
Nekem nagyon tetszett a Crysis, de nem erre szavazok, hogy év játéka legyen. Az UT III sem egy akkora durranás, ugyan az, mint az előzőek ( ahogy elnézem nem cska nekem ez a véleményem). Viszont a cod 4 az egy óriási game lett. Lehet, hogy az SP nem túl hosszú, de a szuper Multi kárpótol minket :) ( természetesen PC-n tolom :D, nem konzolon )
10.
10.
Sogi
hat azer igazad van huszti meg bkking, de azer sztem jateknak se utolsok:) csak talan telleg a gepigeny miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...