Nem hivatalos Gothic 4 látnivalók érkeztek

  • Írta: Daks
  • 2007. december 17.
  • Képek
Link másolása
Valami furmányos módon netre került több Gothic 4 kép. Lehet, hogy kiszivárogtatták, de az is lehet, hogy a JoWood kampány része - a lényeg, hogy van mit nézni!
Valami furmányos módon netre került több Gothic 4 kép. Lehet, hogy kiszivárogtatták, de az is lehet, hogy a JoWood kampány része - a lényeg, hogy van mit nézni!

A Gothic sorozat negyedik részét immáron nem a Piranha Bytes, hanem a Desperados-zal hírnevet szerzett német Spellbound hegeszti. Egyelőre négy kép érhető el a játékból - reméljük hamarosan megsokasodnak a látnivalók!

10.
10.
felegyi
Kíváncsi vagyok rá!Remélem nem lessz nagy gépigénye mint a 3nak!
9.
9.
Naridar
A grafikája engem leginkább az Oblivionra emlékeztet (igaz RPG alá annál jobb nem is kell). Az emberkék azonban elég jól sikerültek.
8.
8.
Sido
Én ezt nem így olvastam a Játékcsillagon...Állítólag ez a teljes igazság:



"Egy ideje tartja magát a pletyka, hogy a sorozatot folytató Spellbound a korábbi játékaikban alkalmazott, az évek során komoly fejlődést produkáló Vision motort használja e Gothic 4 fejlesztése során. A Trinigy nevű cég által kreált motor felel többek között a Lula 3D, a Desperados 2 és a Helldorado látványvilágáért."

7.
7.
bence9
azt még hogy a gothicnak olyan egyedi hangulata volt
6.
6.
bence9
remélem jó lesz .de kár hogy nem piranha .
5.
5.
dak'konM
a despo1 nagyon jo volt a maga korába. sőt. de aztán jött a Robin Hood, és egyre gyengécskébb gamek lettek. én sajnálom h nem a piranha késziti, hiszen nekik köszönhetjük a Ghotic universumot, a hangulatot. a 4 már közelsem lesz olyan mint a 2 vagy akár a 3 ami a sok bug ellenére is hangulatos és jo játék volt
4.
4.
hedzsooo
Peldaul azokat erdekelheti, akik ennek a jateknek a rajongoi, csak eppen estleg meg eddig nem ismertek a jatek magyar honlapjat...amugy arra meg en is kivancsi lennek hogy ez a Spellbound mekkora hirnevnek orvend eddig es milyen minosegben...
3.
3.
freestylerrr
kit érdekel hogy hol volt kinnt hamarabb.... ?
1.
1.
General Thomas
"Desperados-zal hírnevet szerzett német Spellbound hegeszti".

De hogy milyen hírnevet szerzett arról már ne beszéljünk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...