Tiberium infóbomba érkezett egy képpel

  • Írta: Mast3rmind
  • 2007. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA a mai napon sajtótájékoztatóban értesített minden online újságot új játékuk készültével kapcsolatban. Tiberium infó dömping várható 2008-as év elején.
Az EA a mai napon sajtótájékoztatóban értesített minden online újságot új játékuk készültével kapcsolatban. Tiberium infódömping várható 2008-as év elején. A Tiberium egy taktikával megfűszerezett akció játék lesz (vélhetőleg egy kis Rainbox Six Vegas beütéssel), mely a Command & Conquer univerzumban fog játszódni.

A játék sztorija ott veszi föl a fonalat, ahol a stratégiában abba maradt a játék. A GDI erőknek nem sikerül teljesen el pusztítaniuk az idegen megszállók hatalmas építményét, így nem sokkal később a Scrin faj sikeresen befejezte ennek felépítését. A vezetők egyetlen megoldást találnak a hatalmas idegen fajt ontó gépezet kiiktatására: egy kis elit osztagot jutattnak be a front vonalak mögé, amelyiknek elsődleges célja, hogy belülről semmisítse meg a kívülről sebezhetetlen monstrumot.

A játék főhőse fölött vehetjük át az irányítást és küzdhetünk osztagunk élén az idegenek ellen. Egyedi fejlesztésű és akrámikor újra építhető fegyverünkkel pedig minden egység ellen hatásosak leszünk. Persze nem maradunk támogatás nélkül, így kérhetünk tüzérségi támogatást, bombázást és még az Ion ágyút is elsüthetjük a készítők szerint. Taktikai téren sem kell aggódnunk, hiszen több járművet és lépegetőt is mi irányíthatunk, viszont csupán parancsokkal (reméljük azért néha járműbe is pattanhatunk a változatosság kedvéért).

A meglepő viszont az a tény volt a fejlesztők szájából, hogy a játékot már több, mint 2 éve (!) fejlesztik. Viszont még sok munka van vele, így csupán jövő ősszel érkezik meg a boltok polcaira a C&C széria legújabb tagja.
13.
13.
Hablaty
Hát mit mondjak.....Remélem kibírja a gépem
12.
12.
Game Fan
Anyám ez tuti frankó gém lesz!
10.
10.
KD
a Renegade naon gáz volt de rmélem ez kircsi lesz
10.
10.
KD
csinálhatnának a GC2 ből is egy fpst...
9.
9.
t.roli
hm... a Renegadéban is volt jármű... szeretnék Mammuttankkal öldösni. Az nagy feeling
8.
8.
Doky6
Zúzni akarom!! MOST!!! :D
5.
5.
Pekferi
remélem lehet majd, és akkor APC-vel írtani a népet:D
5.
5.
Pekferi
4.
4.
Micro Face
Ötlet nem rosz, csak tényleg az a gond ha nem lehet beűlni egy járműbe sem.
3.
3.
General Thomas
3: lehet összekapcsolódás is, pl. a Tiberiumban kéred a tüzérségi támgoatást, míg a Kane-ben pedig egyik küldetésnél ezt kell biztosítanod. Lehetőség van ezer féle..
2.
2.
wildláma
1: miért? ha bejelentették volna már egy éve akkor meg "jajj mikor jön már" lenne
1.
1.
freestylerrr
EA ??? majd 3 éves fejlesztés ???? ez vicc azok ugy tolják a játékokat mintha fán nőne ..... XD

Erre meg előálnak azzal hogy VALAMIT 2 éve fejlesztenek !

Hát isten lássa lelkem remélem csalodok az EA-ben egy picit kellemesen ...

Reméljük!

Amugy a story egész jónak tünik, érdekes lessz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...