Újabb pletykák a konzolos Crysisról

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 2.
  • Pletyka
Link másolása
Már jóval a Crysis megjelenése előtt pletykáltak a konzolos változatokról, a cáfolt állítások ellenére pedig még mindig felröppennek kétes eredetű hírek.
Már jóval a Crysis megjelenése előtt pletykáltak a konzolos változatokról, a cáfolt állítások ellenére pedig még mindig felröppennek kétes eredetű hírek.



Egy osztrák játéküzlet weboldalán például duplán is felkerült a Crysis Xbox 360-as változata, melyet akár elő is rendelhetnek az érdeklődők hetven euróért cserébe. Az angolul beszélő változatot november 20-ától szállítják majd ki - reméljük, addig kiderül, hogy kacsa volt-e a hír vagy sem.
74.
74.
kovacsabesz
Nos gyerekek!

Baj talán hogy kijön Xbox-ra???Szerintetek miért?

1:Olyan konfi kell hozzá,hogy eldobom az agyam,és én még ne is panaszkodjak az Quad 6600-al,és a 8800GTX Ultrámmal!!!

2.:Hányan vettétek meg ezt a játékot eredetiben?De most őszintén kérdezem,már ne is haragudjatok!!!!!

Tehát szerintettek a Crytec.es fiúknak megéri ha letőltitek?

Akkor meg kit zavar ha meg is jelenik Xbox-ra???

Nos,azon aztán barátaim nem szaggatt semmi!!!! :)

Bocs hogy kicsit nyers voltam!
73.
73.
zajré
Ez egy szent játék!!!
72.
72.
ACDC 4ever
Akkor mennyél X360-ni és írd oda a véleményed hátha válaszol

valamit vissza. :DD

70.
70.
zajré
És nem értem,hogy mi a baj ha kijön konzolra!
69.
69.
zajré
Egy faszt a crysis pc-s verziójábol csak 87ezer darab fogyott mert túl jó gép kell hozzá mellesleg konzolon jobb játszani ugyhogy ne idegesíts ilyen hülyeségekkel!!!
68.
68.
ACDC 4ever
67.
67.
bence9
maradjon only pc nem bírná a konzol futtatni :)
65.
65.
PS Fan
Utóirat:Remélem Metafenomén sikerült megkapnod az 57-es hozzászólásodban feltett kérdésedre a választ,ha nem szívesen megválaszolom.

Utóirat 2: Köszönet továbbá: Fightnak és Tmacmucsinak is-ők kimaradtak
64.
64.
PS Fan
Őszintén örülök,hogy ilyen szépen megtudtuk beszélni ezeket a témákat kedves Gamekapocs felhasználók,és meglehet,hogy érzelgősnek tűnhet,de ez engem tényleg valamelyest boldoggá tesz,hogy nem kellett vitatkoznunk,őszintén remélem,hogy ez mindig így marad!Remélem a feltett kérdésére mindenki megkapta a választ,ha esetleg nem,akkor feltehetitek nekem az adott kérdést,nagyon szívesen megválaszolom.Mellesleg nagyon örülök,hogy senki sem támasásnak fogta fel a dolgokat,amiket írtam(esetlegesen szaknéven:fanboyságnak),nem is a Playstation melletti kampány volt a célom.Továbbá köszönöm,hogy figyelmesen elolvastatok mindent,amit írtam,ezáltal nem kerekedtek újabb veszekedések-de ez maradjon ám így továbbra is!;)

Továbbá köszönöm minden egyes felhasználónak,aki kiállt mellettem(T.Roli,Coala,Metafenomén,Huszti.....stb.)illetve igazat adtak nekem,őszintén bevallom nem erre vártam.Ezt hívom én lépésnek új barátságok kibontakozása felé.Remélem máskor,más témánál is ugyanez lesz a véleményetek engem illetően,és remélem soha nem lesz köztetek platformfelhasználók közt veszekedés a másik platformját illetően!

Örülök,hogy ezt is sikerült megbeszélnünk;)

63.
63.
shyfter
rsvegas-tól szeretnék valamit kérdezni. Én elhiszem neked, hogy a PS3 grafikája nálad szebb ugyanazon a tv-n. De az xbox360-ad hdmi-vel nézted vagy sima hd kábellel? Nem mindegy.
62.
62.
huszti
na végig olvastam ezt a pár oldalt.Én egyet értek PS Fan-nal, főleg hogy iylen érveket is hozott, és pont azon gondolkoztam, mint t.roli. Mármint, hogyha igazán tudni akarjátok, miért van sok "hülye ember", aki azt állítja, hogy a PS3 jobb, akkor nézzetek rá a GT5-re (GranTurismo 5)...Beszarnátok..Ja, de ne a GT-n nézzétek, és lehetőleg full HD vagy HD ready tv-n...oks?:D Persze majd mikor megjelenik
61.
61.
dareal
tjames: azért crysis-hez nem kell 300e ft gép, hogy fullon menjen. nekem az aláírásban szereplő gépen "fullon" megy, dx9-el a dx10 effektekhez hasonlítható patchel, igaz, hogy nem 16xaa és full fa-al, az nagyon megeszi. 2x és 2x módban (asszem így futott) vígan ment dx9 very high módban (egyedül 1 helyen volt érezhető lassulás, havas pálya rész mikor kijössz a barlangból és egy naaaaaagy csata kezdődik, akkor kb 20-22 fps volt, egyébként 30 körül mindenhol. bár tény, hogy optimalizálhattak volna, ill a nagyon ígérgetett "majd a megjelenés után max1héttel patch" még sehol sincs....).



t.roli: így van, elég megnézni ps2-n egy olyan játékot ami a gép megjelenése után fél vagy mondjuk 1 évben jelent meg, majd rá pár évvel a 2. részt mondjuk ég és föld a grafika, eleve a programozók is idővel jobban kiismerik ill az addig nehézkes feladatok már rutinná avanzsálnak.
60.
60.
dareal
ATi0021: hagyján, de a gamecopyworld.com-ra is felkerült a gta4 :) igaz no-cd patch még nincs (lévén nincs mihez :D), de ott már konkrétan látszik, hogy milyen nyelvekre adják ki, milyen biztonsági eljárással (aszerint securom)
59.
59.
ATi0021
Én nem nagyon hiszek az ilyen áruházaknak. Főleg a németeknek. Láttam olyan online boltot ahol ki volt írva Grand Theft Auto IV PC version - 2008 márc 08. Aztán abból se lett semmi.
58.
58.
Shagy
ilyen hülyeségeken veszekedni XD
57.
57.
t.roli
PS Fan: én elhiszem, kb több mint egy éve hasonló dumát nyomatok, h egyik gép sem érte el teljesítménye felét sem.

Gt5 öt nézzétek majd meg most, és az utánna lévő Gt-t ami ugyancsak ps3 mas. Elájúltok majd a különbségtől.

A Ps2 hogy kezte? Hát nem fényes grafikával az fix. Hogy fejezte be? Saját magánál fényévekkel jobb grafikával. Miért feljtik el ezeket az emberek? Vagy ha nincs tapasztalatuk az em

berekenek, akkor minek állnak le vitázni? Nem szabad elfelejteni ami már egyszer megtörtént. Ha meg nem voltál abbana korban akkor figyeld és tanúlmányozzd, ismerd meg mindkét oldalt, és utánna alkoss véleményt...

"ŐŐ.. Nekem 360 am van és az csak azért jobb mert nekem az van"

Ez nagy tapsztalat. NEkem nincs egyik se. Nagyon nem szeretem a Microsofot, de a x360 át elismerem, mert szép teljesítménye van, de megvetem mert egy minőségtelen, rosszúl összerakott vacak. Ez az egy hibája van. A tartósság teljesen tabu neki.

És az h neked, és neked nem romlott még el, az nem azt jelenti h nem is fog elromlani akár holnap...

Olyat kérdezz, akinek már elromlott...

Minden e kütyü elromlik egyszer, de nem mind1 mikor és mennyi pénzért...

ennyi végülis...
56.
56.
shyfter
mit gondolsz mi a játék címe alatt a 20.11.2008? XD
55.
55.
battlefield2
jaj ezek a webshopok már azt a játékot is előrendelhetővé teszik ami még egyáltalán else készűlt és megjelenési dátum sincs....

igan pocsékakk csak valami kamu szőveget irnak mindig
54.
54.
Daveout
300E Ft értékű gép elég lenne hozzá??? nem tuti!!!
53.
53.
nimat16
jöjjön csak a crysis xboxra,nem bánjuk

52.
52.
zajré
51.
51.
viceviktor
50.
50.
tjames
szerintem a konzolosoknak nem kell Crysis. Van Cod4-ünk, van (lesz) FarCry2-őnk. Úgyhogy látványvilágban is, és majdam fizikában is ki leszünk elégítve. A Crísis konzolra való esetleges kiadása mögött valószínűleg az áll hogy nem adtak el eleget, mivel nincs ember, sem gazdasági társaság olyan a földön akinek fullon futna. Persze biztos van egyegy gazdag szülő hülyegyereke akinek fullon fut. De az nagyon kevés.

(itt nem akartam megsérteni senkit sem, csak boszantó hogy 300eFt feletti gép kell hogy FULLON fusson!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...