Elindult a Gamekapocs Szerkesztőségi Blog

  • Írta: Daks
  • 2008. január 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai napon elindult a Gamekapocs Szerkesztőségi Blog, melyben kiderül, hogyan is látjuk a játékvilágot, és mik azok, amiket ide sosem mertünk leírni.
A mai napon elindult a Gamekapocs Szerkesztőségi Blog, melyben kiderül, hogyan is látjuk a játékvilágot, és mik azok, amiket ide sosem mertünk leírni.

A Gamekapocs Szerkesztőségi Blogon fogjuk veletek megosztani mindennapi mocskunkat, de olvashattok majd személyes dolgainkról, és persze lesz rengeteg komment a játékvilág történéseivel kapcsolatban is. Reméljük szeretni fogjátok a blogot, és ezzel is egy kicsivel közelebb kerülhetünk hozzátok, drága Olvasói Közösség.

A Blog ajánlója hamarosan kikerül a Gamekapocs főoldalra, innen értesülhettek majd a frissítésekről is. Az oldal fejlesztéseivel kapcsolatos eseményeket továbbra is a http://gamekapocs.buzz.hu/ címen fellelhető Gamekapocs Gépház Blogban találjátok.

12.
12.
FeroxX
11.
11.
Daks
micsoda emberek vannak nem?:)
10.
10.
skiz0
Nah, akkor jól emlékeztem ^^

Hát igen, akik végig sem olvassák a hírt, csak egyből a linkre böknek...ejnye :P
9.
9.
Daks
ajanlom figyelmetekbe az utolso mondatot. "Az oldal fejlesztéseivel kapcsolatos eseményeket továbbra is a http://gamekapocs.buzz.hu/ címen fellelhető Gamekapocs Gépház Blogban találjátok."
8.
8.
skiz0
Hát hasonló volt, de mégsem ugyanilyen volt. Az site fejlesztgetésével kapcsolatos blog [volt]..legalábbis úgy emlékszem :D
5.
5.
Dari
valami iylsemi már volt nem?
5.
5.
skiz0
Nahát ez good idea :) gondolkodtam már hasonszőrű ötleteken...de ez egy elég jó ;)
5.
5.
Dari
lol ez volt, csak hamarabb írtam mint néztem meg a linket, bocs :$
4.
4.
wildláma
leht igazad van, de vedd számba azt is hogy gyurka olyan hülye hogy nem találná meg a szerkeztést
3.
3.
Glek
Egyetértek Fojesz barátunkkal. :)

Ez a blog meg nagy király!!! ^^ Csak legyen tényleg közvetlen és persze naprakész :) Remélem nem vagyok telhetetlen azért :D
2.
2.
fojesz
Miért lenne jó a szerkesztés funkció? Hogy a gyurkafélék odavissza alakítgathassák a kommentjeiket, hogy nekik legyen igazuk? :S
1.
1.
Aramisz93
király :D...már csak egy szerkesztés funkciót kérünk a hírkommentekhez...és ti vagytok az istenek !! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...