Megérkezett az első Tiberium trailer

Link másolása
Ekluzív videót szereztek a Gametrailers-es srácok a Command & Conquer világában játszódó, de FPS stílust képviselő Tiberium-ból.
Ekluzív videót szereztek a Gametrailers-es srácok a Command & Conquer világában játszódó, de FPS stílust képviselő Tiberium-ból.


A játékban a fő feladatunk a tiberium nevű idegen anyag megszerzése lesz, azonban sajnos nem csak egyedül mi hajtunk a kincsre. Első pillantásra igen ígéretesnek tűnik, amit jelen állás szerint valamikor ősszel ti is kipróbálhatjátok!
29.
29.
Royal2991
eccer vmi nodosat is csinálhatnának:) vagy pedig ezt úgy mint az előző tiberium részek h van nod meg gdi kampány:)
28.
28.
t.roli
Én osztom, mert a maga nevébena Renegadi si nagyon jó volt, néha multizok vele:)
27.
27.
berc11
phú imádom a cnc világot, nagyon jó a videót, várom már a tiberiumot!!
26.
26.
zsocwargear
23: a C&C címek csak az utóbbi időben pörögtek fel újra. Előtte évekig csend és hullaszag volt. A renegade után erősen kétséges volt hogy lesz e újabb C&C FPS...



11: olvasd el a véleményemet a Crysisos cikknél... akkor meglátod mekkora "Crysis b*zi" vagyok valójában...



13: Dzsíszösz...
25.
25.
SniperMaister
Egy ilyen sájsak nekem is kell!
24.
24.
t.roli
Mellesleg ez nem az első trailer... És a másik, h sztem a videó is a játék otorjára épűlt h ne csalósjunk:) ingame képek meg már vannak bőven
23.
23.
t.roli
Hát crysis motor, de már több éve fejlesztik, szal nem az NFS szintü fejlesztési idő, h évente új, hanem ezt már nagyon régóta csinálják, tökéletesítik, és remélem egy nagyon jó játékot kapunk. Ha valkit jobban érdekel sztem olvassa el ezt a cikket http://twhelp.extra.hu/news.php?readmore=32.
Én bízok ebben a játékban. Sztem kapunk egy nagyon jó FPS-t a Tiberium Wars után. A Történet miatt kötelező lesz végigjátszanom :) Sztem ebbe több kérdést megválaszolnak, mint a Kane's Wrathban fognak. Most egyenlőre azt várom, de még mindig elvagyok a Tiberium Warssal :)
21.
21.
Aramisz93
ez az EA legnagyobb címe...csak nem cseszik el...bár ha jól emlékszem...ennek is évente jönnek részei nem?
20.
20.
Optimus Prime
Klasz kis előzetes. Nekem a C&C világából a Tiberian Sun (demó) tetszik, bár igaz mást még nem próbáltam. És úgy látom a lépegetők is itt lesznek.

Ígéretes játéknak tűnik, remélem nem lesz csalódás, mint mostanság a legtöbb EA-es játék.
19.
19.
uszylaci
aramisz: látom elvagy :D :D
17.
17.
Aramisz93
uhh rosszul ragoztam...nincs a crysis után "ban"...bocs
17.
17.
Aramisz93
naja most hogy olvasom...elég hülyén fogalmaztam meg xD
16.
16.
Aramisz93
most én azt mondom, hogy crysisban abban jobb cod4nél hogy van benne szabadság...másban sem jobb... de a szabadságban sokkal jobb...
15.
15.
KD
yeah, take the fuck them out!!!
14.
14.
Pekferi
13: lol, meg lehet csinálni veteránon is..cod 4 meg multi-ba a jó...
13.
13.
uszylaci
11: szerintem is, csak azért nem első a listámon, mert rövid. 2 nap alatt végigjátszottam 2. szintű fokozatban, 3nap alatt 3. szintű fokozatban, és mostmár nincs is kedvem se a 4. szintű nehézségi szintet játszani, se arcade modban többet végigvinni, a játékrool már nem akarok semmit hallani. ha 2 nagyon hosszu pálya lett még volna benne, akkor azt mondom, oké, játszok ennél többet vele. de igy... a veteránban meg se birok mozdulni(na joo megbirok de akárhogyan taktikázok, szétlőnek, a veterán moodnak nincs értelme, ha az egész játékot el akarod kezdeni, akkor joo 2 napot tölthetsz 1 pályán. vagy nem is lehet megcsinálni. csak próbáld ki és meglátod!). ugyhogy sztem az év játéka, vagyis 2007 év játéka, de szerintem az unreal tournament 3 azért előtte van. mert joo kis játék az is, vezethetsz kocsi, űrhajoot bármit, nincs netem ps3-ra dew nagyon joo ott is az online mood, meg a grafika... a cod4-nek szebb grafikája van, de az unreal tournament azért a többiben ott hadja a cod4-et. igazábool, ha belegondolok, ugyanazon a szinten vannak. az unreal valamiben a jobb a cod4 valami másban a jobb. csak nekem a cod4 már unalmas, mert olyan gyorsan végiglehet vinni a játékot, hogy eltelik pár nap, és még nem csináltál semmit... vagyis végigvitted 1x. de már nekem se volt kedvem belekezdeni a 4. szintbe, de belekezdtem. nehéz azis, de végig lehet vinni, csak nehezebben, nem ugy mint a veterán moodot. mert ott nem is lehet 1 pályát se végigvinni. csak proobálkozunk. semmi értelme, ugyis szétlőnek engem is, titeket is, meg aki 11x, igen tizenegyszer végigvitte a cod 2 és 3-at az se tudja megcsinálni a veterán moodot egyikben sem. (2-3-4-ben)
12.
12.
Csoola
sztem halasztják, EA-ben nem bizok megjelenést illetöen (egyedük NFS meg Sims ami ha kell ha nem évente megjelenik:D)
11.
11.
LnB
zsocwargear te is a tipikus crysis b*zi tábor oszlopos tagja vagy? nem értem mi bajotok a cod4-et de le is sz*rom mondjuk mert nagyon fasza game.
10.
10.
zsocwargear
5: A cod4-nél alapvetően nem nehéz sokszínűbb játékot készíteni...
9.
9.
wildláma
8: Én is ezen a véleményen vagyok, de csak az a baj, hogy a trailereknek tudják elkapni a hangulatál.



EGYÉBKÉNT NAGGYON ÁLLAT!
8.
8.
metafenomÉN
Nagyon király remélem jó lessz mostanában egyre töbet kellet csalódnom az EA-ban :( De szerintem is elkapták a hangulatot!
7.
7.
hopcsiri
Eszméletlen lehetőség van benne, váltsák valóra!
6.
6.
FeroxX
WOW ! Mint ős CnC fan ! Nekem ez hihetetlenül tetsszik...nem tom, de szerintem ebben a 2 perces trailerben jobban elkapták a valódi CnC hangulatát, mint a TW-ben, gondolom más gárda fejleszti ezt és azért ! Az a dropsship ! IGEN az egy valódi hamisítatlan GDI feelingű egység volt ! Olyan amilyet TW-ben nem nagyon láttam.



Értsd ! Teljesen úgy néz ki, mint egy valódi katonai jármű ! Szögletes, nincsenek fölösleges élek, szűk ablakok, és nincs rajta semmi fölösleges desing ! O yeah ! Valamint a tag sisakja is árasztja a feelinget ! Na meg az egységek mögötte amikor leszáll !
5.
5.
Daveout
Istenem add h egy crysis szintű fizikával és CoD4 féle sökszínűséggel találkozuink majd idén ősszel!!! Nem szabad 3.osztályú szart csinálni ebből....Kérlek Istenem...Kéééérlek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...