Játék készül a Hősökből? Állítólag igen!

  • Írta: Daks
  • 2008. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Játék készül az egyik magyar kereskedelmi csatornán is vetített Hősökből, legalábbis most hétvégén ez a pletyka kezdett terjedni a neten.
Játék készül az egyik magyar kereskedelmi csatornán is vetített Hősökből, legalábbis most hétvégén ez a pletyka kezdett terjedni a neten.

A hírt a Surfergirl névre hallgató blogger(ina) indította el, ő az, aki futószalagon szállítja kicsiny közösségének az állítólagos insider játékfejlesztői infókat. Bíztató, hogy eddig sok jóslata bejött, de az is igaz, hogy volt már melléfogása. Örülnénk, ha ezúttal sem kéne csalódni!
27.
27.
alex512
23: Sőt szerintem sokkal jobb hogy nem a sorozat sztoriját dolgozza fel mert akkor nagyon lineáris lett volna mint minden ilyen játék, de szerencsére ez egy újabb kivétel.
26.
26.
Obi1
A második évad szerintem nem lett annyira rossz mint ami a kritikákban szerepel, de hát nem is olyan nagy durranás.
25.
25.
hunlord
Tim Kring még anno úgy nyilatkozott, hogy a sorozat direkt úgy lett készítve, hogy videójátékként is megállja majd a helyét (gondolom történet szempontjából, vagy nemtom).
24.
24.
dante92
(na ezt jól leírtam) Gamestart akartam írni, csak kicsik a billentyűk :)!
23.
23.
dante92
16: Például a 24 The Game?

Én a Hősök-et csak azért néztem meg, mert unatkoztam! Végül is nem volt rosz, de jó se volt. Amúgy a GameStsr-ba is már réééééég volt róla egy előzetes a Lost-tal együtt!
22.
22.
torppapa5
21: Amerikában már leadták a 2. évadot, állítólag Magyarországon márciusban lesz látható. Mivel most írói sztárjk van a sorozatnál, remélem hogy azért a 3. széria hamar jön.
21.
21.
torppapa5
22: Az nem baj, a lényeg hogy a Hősök világát ábrázolja ne valami mást.
20.
20.
alex512
Nem akarok megbántani senkit de ez egyáltalán nem új hír sőt ha valakit érdekel akkor még többet is elárulok a játékról: A játékban nem a filmbeli szereplőket irányítjuk és persze nem is a már ismert sztorit éljük át. Most kb. ennyit jutott eszembe róla. Fura hogy az én híreimet nem használják fel, pedig tudok egy pár dolgot.......
19.
19.
shawn
jöhetne már a második évad :D
18.
18.
Hablaty
19:Na erről beszélek, de sztem itt is volt.
17.
17.
ldavid
ööö csak szólok hogy még június végén, a Comic-Con-on bejelentette a Ubi a Heroes - The Video Game-et



http://www.gamespot.com/news/6175701.html
16.
16.
Hablaty
Én mintha már régen valahol(szerintem itt)láttam volna hasonló hírt.
15.
15.
torppapa5
10: Ja és hogy említsek példát: King Kong, Star Wars 3. sorozat: Csillagkapu(bár még nem készül el és online lesz), LOST.
14.
14.
torppapa5
10: Képzeld, a film vagy sorozatadaptációk is lehetnek jó játékok! Én nagy hősök rajongó vagyok, szerintem érdekes témát dolgoz fel. A Hősök 100-szor jobb mint az Xman.
13.
13.
JcGross
Amikor hirtelen ránéztem a címre az első 2 és az utolsó előtti szavakat láttam meg elősször. Fel is csodálkoztam és felörültem volna ha nem olvasom el rendesen, hogy nem játék készöl az állítólagból, hanem "az eredeti cím". szerintem a hősök unalmas. De mindenkinek más az ízlése. én a stargate worlds-re vok kíváncsi.
12.
12.
warrior28
Azért a Lost jónak ígérkezik..
11.
11.
tjames
szerintem az összes sorozatból készülő játék felejtős.
10.
10.
Csacso
jó hír de csinálhatnának már a Dr. House-ból is egyetXD
9.
9.
Avium
hat egy heroes jatek kb annyira lenne erdekes mint barmelyik xmen jatek (nekem) :D es kb ugyanazt kell majd benne csinalni is
8.
8.
konzolos
Nem h a szökésből akkarnának játékot csinálni. Úgyse nagyon tudnok olyan menekülős meg gondolkodós játékot a Manhunt 2-ön kívül.



Fejőstehén kategória pedig annyit tessz hogy aki nézi a s orozatot és van neki valamilyen konzolja az valószínűleg meg is veszi a game-t.
7.
7.
szabogergo
Én régebben egy olyat olvastam, hogy a Ubisoft készíti.



(Csak olvastam, szóval nem biztos egyáltalán...)
5.
5.
Csoola
ez megint a FEJÖSTEHÉN kategoria...
2.
2.
Aramisz93
ezt a sorozatot sose néztem...viszont egy szökés adaptációt kiadhatnának...mondjuk nem lenne jó...mert aki nézte sorozatot az mindig tudná mit kell csinálni...de csinálhátnák úgy, hogy két szemszögből...pl. a CÉG szemszögéből...meg a rabok szemszögéből...najó csak egy ötlet volt XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...