Tiberium videó bemutató és képek

  • Írta: Daks
  • 2008. január 28.
  • Videó
Link másolása
A Gametrailers TV-s srácok elsőként mutathatták be az új C&C FPS-t, a Tiberium-ot. A videóban van bőven látnivaló, érdemes végignézni!
A Gametrailers TV-s srácok elsőként mutathatták be az új C&C FPS-t, a Tiberium-ot. A videóban van bőven látnivaló, érdemes végignézni!


Az adás úgy lett megvágva, hogy az egyes gyors játéktesztek és előzetesek között mindig van pár percnyi Tiberium anyag, úgyhogy ne nagyon pörgessétek át az "unalmas" részeket, mert kimaradhattok pár infóból. A teljes videóanyagból kiollóztunk pár remek képet, ezeket alant leshetitek meg!

Ugrás a galériához

7.
7.
t.roli
ion lesz nyugi :)

Hát rengeteg EA -s cím elkapkodott, de a C&C-k sosem voltak azok... Emlékezzetek, a -renegadét is mire kiadták adigra elavult, annyira húzták halasztották (legalábbis grafikailag).

Ebben bízom. A C&C TW-t is összeszedték, ezt is összefogják
6.
6.
ChainGun112
remélem lesz benne atomfegyver meg ion cannon mint A TW ba
5.
5.
k_mark93
Hát ezen még tényleg kell javítani,de jónak igérkezik.
4.
4.
alex512
SniperMaister-nek igaza van de inkább az EA sorozataira igaz hogy csak úgy összedobják mert a neve már úgy is elviszi de tagadhatatlan hogy az ilyen nagy neveket (bár ez egy sorozat része) jó iparos módjára megcsinálják. A Crysis után nagyok az elvárások. Am a remény hal meg utoljára szval várjunk még.
3.
3.
SniperMaister
Az EA tipikus népet lehúzó cég akiknél nem számít a minőség csak legyen mögötte egy bazi nagy reklám aztán hello!Persze ez csak az én véleményem, de szerintem sokan egyet értenek velem!Blizzard már vagy 5 éve dolgozik a Starcraft II-őn és fogadni merek hogy ők nem is fogják a kiadás után már a második héten kinyomni a 100 megás peccsüket!Ha a név kötelez című játékot játszanánk hát...nem az EA nyerne!Bár ők ezt megtehetik mi meg sokat nem tudunk ellene tenni, hiszen játszani kell! :) Azért hajrá hajrá!
2.
2.
t.roli
Szuper játék lesz, nem hiszem, h a EA ezt a játékot elszúrná, a C&C3 mat is összeszedte. 2.5 éve csinálják, az elég idő egy jó játékra, nem egy év mint egy NFS nél. Bízok bennük.

Off: Ha valakit érdekel, a cnctw.hu és a twhelp.extra.hu videóvágópályázatot hirdetett meg, és a legjobb videót egy eredeti C&C Kane's Wrath játékkal jutalmazza
1.
1.
Skull
Szerintem a grafika még nyers, meg az ember átmegy a másik emberen, de amúgy jó lesz, ha javítanak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...