Hírarchívum - 2024. április

Dinamikus irányítási rendszerrel érkezik az EA Sports F1 24

Végre hivatalosan is bemutatkozott az EA közelgő Forma 1-es játéka, ami az előző évekhez képest kicsivel korábban, már május végén a boltokba kerül. Az EA Sports F1 24 fő újítása a dinamikus kezelési rendszer, amely sokkal valósághűbb érzést kelt.

Miért tart olyan sokáig a Fallout 5 fejlesztése?

Erre a kérdésre adott választ nemrégiben Emil Pagliarulo, a Bethesda Game Studios design rendezője. Mélyreható magyarázat nincs, de most, hogy pörög a TV-sorozat körüli hype, egyre türelmetlenebbek a rajongók.

Kezdetekhez tér vissza a Transformers One előzetese

Szeptemberen a Transformers is megkapja a saját eredettörténetét, a filmből kiderül, hogy Orion Pax és D-16 hogyan váltak barátokból esküdt ellenségekké, mint Optimus Prime és Megatron. Ez lesz az első, teljesen CG-animáció a sorozatban.

Ingyen lecsaphatunk a The Big Conra és a Town of Salem 2-re

Csütörtök van, szóval irány az Epic Games Store a legújabb ingyenes játékokért! Szarkasztikus középiskolás indul országúti kirándulásra az előbbiben, míg Salem városában izgalmas csaták várnak rád, némi paranoiával fűszerezve.

Baldur’s Gate III - hivatalos modszerkesztővel jön a legújabb frissítés

Sajnos a Larian nem készít fizetős bővítményeket a tavalyi év egyik legjobb szerepjátékához, ám a rajongók kézbe vehetik az ügyet, hiszen a Patch 7 a továbbfejlesztett gonosz-befejezések mellett a hivatalos modeszközöket is a közösség elé tárja.

Merüljünk az Endless Ocean Luminous mélyére!

A májusban érkező Endless Ocean Luminous nem lesz valami stresszes játék: a cél az, hogy egy hatalmas óceánban búvárkodjunk és összehaverkodjunk az élővilággal. Egy új trailer elmagyarázza, mire számítsunk a hullámok alatt.

Idő előtt lelepleződött a Kingdom Come: Deliverance 2

Noha a Warhorse Studios hivatalosan csak ma este rántotta volna le a leplet a középkori RPG-jük folytatásáról, egy kiszivárgott videó megerősítette a Kingdom Come: Deliverance 2-t. A játék már idén a boltokba kerül.

Kivették a Denuvót a Ghostwire Tokyo-ból

A Bethesda és a Tango Gameworks szépen csendben eltávolította a megosztó szoftvert a Ghostwire: Tokyo PC-s verziójából, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért.

Európai toplista: négyféle Fallout a top 10-ben

Az Amazon nagysikerű tévésorozatának köszönhetően gyakorlatilag az összes Fallout-játék eladása az egekbe szökött. A digitális és dobozos eladásokat is mérő európai toplistán négy különböző Fallout is szerepel.

Morzekóddal vitte végig egy játékos az Elden Ringet

Újabb emberfeletti teljesítményt vitt valaki véghez az Elden Ringben: morzekód segítségével vitte végig a játékot, azonban Elon Muskot nem nyűgözte le a teljesítménye.