Hírarchívum - 2023. szeptember

Launch traileren a High on Life kiegészítője

Pár nap, és mi is kezeink közé vehetjük a High on Knife névre keresztelt horrorkiegészítőt, amiről most a launch trailernek hála részletesebb képet kaptunk. Érdemes megnézni, igazán dobozos élmény.

Csúszik a Dredge kiegészítője

A hajókázós kaland kiegészítője eredtileg 2023 utolsó negyedévében jelent volna meg, most viszont a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a The Iron Rig névre keresztelt DLC előreláthatóan csak 2024-ben fog megjelenni.

Konzolokra is beesik a Warm Snow

A roguelike akciójáték még januárban jelent meg, azóta Steamen felettébb pozitív felhasználói visszajelzéseket kapott, így nem meglepő, hogy nemsokára konzolokra is beesik a meleg hó.

Már elérhető a Snufkin: Melody of Moominvalley demója

A Steamen keresztül már ki is próbálhatjuk a 2022-es Future Games Show műsorán bemutatott indie zenés kalandjátékot, aminek egy izlandi rock banda csinálta a soundtrack-jét.

Egy kis ízelítőt kaptunk a The Toxic Avenger mozifilmből

Az 1984-ben debütált The Toxic Avenger ezúttal ismét visszatér a mozivászonra: nézzétek meg a remake legelső nyilvánosságra került kedvcsinálóját!

Vérfagyasztó karakterekkel bővülhet a Mortal Kombat 1

A Mortal Kombat 1 vezetője, Ed Boon a legutóbbi X-posztjában adott egy kis ízéletítőt a követkeő Kombat Pack lehetséges karaktereire: lehet, hogy Jigsaw és Ghostface is csatlakozik a bunyóhoz?

Januárban elköszönhetünk a Gran Turismo Sport online funkcióitól

A Gran Turismo Sport online szolgáltatásai 2024. január 31-én végleg elbúcsúznak a játékosoktól: véget ér a több, mint hatéves pályafutás.

A Microsoft nem támogatja tovább a Minecraft Dungeonst

Bár a megjelenés óta alig pár év telt el, a Microsoft máris úgy döntött, hogy leveszi a kezeit a Minecraft Dungeons-ről. Ezentúl nem készül új tartalom a játékhoz.

Új mobiljátékot kapott az The Elder Scrolls

A Fallout Shelter mintjáára épülő játékot gyakorlatilag fű alatt jelentették meg a héten, a játékmenet is igen ismerős lesz azoknak, akik már játszottak a bunkermenedzselős előddel.

Érkezik a Meta Quest headsetekre az Xbox Cloud Gaming

A szolgáltatás decemberben lesz elérhető a jelenlegi és a hamarosan érkező Quest 3 modellre is, amelyekkel egy virtuális képernyőn játszhatunk majd a Game Pass katalógusával.