Hírarchívum - 2022. július

A Tobii szemkövető technológiáját használja majd a PlayStation VR2

Úgy tűnik, a Sony nem szeretné feltalálni a kereket, ha nem muszáj: a cég licencelte a műfajban zászlóvivőnek számító Tobii szemkövető technológiáját a PlayStation VR2-höz.

Ilyen lesz a Cyberpunk: Edgerunners intrója

Az éppen zajló Anime Expón mutatták be először a szeptemberben rajtoló Cyberpunk: Edgerunners intróját. Csekkoljátok ti is!

eFootball-exkluzív csapat lesz az Inter

Habár az eFootballról nem sok jót hallani, a Konami még így is nyélbe tudott ütni egy jelentősebb megállapodást.

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.

Alaposan meghízik majd a Baldur's Gate III a következő frissítésétől

Habár még nem tudjuk, hogy milyen változtatásokat és extra tartalmakat hoz magával a Baldur's Gate III következő frissítése, az biztos, hogy méretes darab lesz.

A Ubisoft játékon belüli eseményekkel mutatja be a klímaváltozás veszélyeit

A Playing for the Planet szervezetével együttműködve a Ubisoft elkötelezte magát, hogy megismertesse a Riders Republic és a Skull & Bones játékosaival a klímaváltozás hatásait.

Újabb előzetest kapott a Digimon Survive

Már csak néhány hetet kell várnunk a Digimon Survive megjelenéséig, a rajongók azonban addig sem maradnak látnivalók nélkül. Csekkoljátok le a legújabb gameplay bemutatót!

Állást ajánlott a Bethesda a Fallout London fejlesztőinek

Ezt nevezzük happy endnek! Miután a Bethesda is felfigyelt a Fallout London impozáns modjára, állást ajánlottak a tehetséges moddereknek a széria hivatalos fejlesztőcsapatánál.

Újra megmutatta magát a My Hero Ultra Rumble

Újra csatába indulnak a My Hero Academia hősei, ezúttal azonban egy jókora battle royale-arénában mérettethetik meg az erejüket. Friss előzetest kapott a My Hero Ultra Rumble.

The Sims 4 - irány a középsuli!

Idén nyáron végre a simjeink is megtapasztalhatják, hogy milyen kiszámíthatatlan az élet a középsuliban. Bemutatkozott a The Sims 4 High School Years expanziója.