Hírarchívum - 2019. július

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az uborkaszezonnak, a következő napok során rendesen belevághatunk a megjelenések sűrűjébe; kiűzhetjük a nácikat Párizsból a Wolfenstein: Youngbloodban és végre PC-re is ellátogat a Beyond: Two Souls.

Hosszú előzetesen az Expanse új évada

Szerencsére a SyFy elkaszálása után új otthonra lelt az Expanse, az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb sci-fi sorozata. A negyedik évad már az Amazon Prime kínálatát erősíti. A hajtás után egy masszív előzetest nézhettek meg.

Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance

Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy-sorozat augusztusban debütál a Netflixen.

Preacher - befutott az utolsó évad előzetese

Az AMC Istent kutató sorozata, a Preacher hamarosan ráfordul az utolsó évadára, a Comic-Con pedig remek terep, hogy a csatorna bemutassa az utolsó évad legújabb előzetesét.

Marvel - lehullt a lepel a negyedik fázisról

Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.

Trailerrel jelentkezett a Snowpiercer-sorozat

A 2013-ban bemutatott mozifilm után ezúttal sorozat formájában tér vissza Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette népszerű képregénye, a Snowpiercer. Bemutató valamikor jövő tavasszal.

Westworld - új világot fedeznek fel az androidok

Valamikor jövőre mutatkozik be a Westworld harmadik évada, ami az éppen zajló Comic-Conon megkapta első előzetesét. Ebből kiderül, hogy Doloresékre a Westworldön kívül is komoly veszélyek leselkednek.

Bemutatkozó előzetest kapott a Star Trek: Picard

Megérkezett a korábban már beharangozott új Star Trek-sorozat, a Star Trek: Picard első teljesértékű előzetese, ami nosztalgikus intergalaktikus utazásra invitálja majd a sorozat szerelmeseit.

Itt a Watchmen-tévésorozat első teljes előzetese

Egy rövidebb ízelítő után végre befutott az HBO és Damon Lindelof kooperációjában készülő Watchmen-sorozat első teljes előzetese, ami alaposan körbejárja, mire is számíthatunk az októberben rajtoló sorozattól.

Ízelítőt kapott a Rick and Morty új évada

A Comic-Connak hála kedvenc animációs sorozatunk sem maradhat újabb infók nélkül, hiszen szép lassan, de magabiztosan közelít az ősz, és vele együtt a régóta várt 4. évad premierje.