Soul Calibur VI - Hwang visszatér

  • Írta: szlav
  • 2020. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
Végéhez közelít a Soul Calibur VI második szezonbérlete, a Bandai Namco végre elárulta, hogy kivel bővül a harcosok sora. A bunyós játék veteránjai örülhetnek, ugyanis a széria klasszikus kardforgatója, Hwang lép be a ringbe.

A Soul Calibur igazi rajongóinak nem kell bemutatnunk Hwangot - a koreai kardmester már az 1995-ös Soul Edge-ben is feltűnt, hogy aztán később a Soul Caliburben és a Soul Calibur III-ban térjen vissza. Mindez persze hosszú évekkel ezelőtt volt, örömhír tehát, hogy a Season Pass 2 keretei közt december 2-án végre újra játszható karakter válik belőle.

A fizetős karaktert hozó frissítés mellett egyébként számos ingyenes újdonságot is tartalmaz majd. Ilyen például az új aréna, a Motien Pass Ruins, Seong Mi-Na klasszikus kosztümje, az új Tekken által inspirált alkatrészek a Create-A-Soulhoz és Mitsurugi, valamint Nightmare sztorifejezetei.

Ahogy azt már említettük, ezzel véget ér a Soul Calibur VI második szezonja, így mostantól az a nagy kérdés, hogy a Bandai Namco megtámogatja-e a verekedős játékot egy újabb évadnyi extra tartalommal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...