Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára futott be a Soul Calibur VI.

Ezekkel a játékokkal bővül a PlayStation Now májusban

Már beléptünk a májusba, és a Sony nem is habozott sokáig azzal, hogy megossza velünk, mire számíthatunk a PlayStation Now-ban a hónapban. Harcból nem fogunk hiányt szenvedni, az biztos.

Kétmillió Soul Calibur VI-kópia talált már gazdára

Újabb jelentős mérföldkövet tudhat maga mögött a Bandai Namco Entertainment verekedős sorozatának legutóbbi illesztése, a Soul Calibur VI, hiszen már több mint kétmillió példányt értékesítettek a játékból.

Soul Calibur VI - Hwang visszatér

Végéhez közelít a Soul Calibur VI második szezonbérlete, a Bandai Namco végre elárulta, hogy kivel bővül a harcosok sora. A bunyós játék veteránjai örülhetnek, ugyanis a széria klasszikus kardforgatója, Hwang lép be a ringbe.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Soul Calibur VI - színre lép Hilde

A Bandai Namco hivatalosan is bejelentette a Soul Calibur VI második szezonjának legújabb karakterét, aki nem más, mint a birodalmában élő emberek megmentéséért bármire képes harcosnő, Hilde.

Soul Calibur VI - lesz második szezon

Szintén az EVO 2019-en vált hivatalossá, hogy új hőssel és egy hamarosan elrajtoló második szezonnal erősít a Soul Calibur-sorozat legutóbbi felvonása. Ez utóbbi jóvoltából a Samurai Shodown harcosa, Haohmaru is csatlakozni fog a játékhoz.

Soul Calibur VI teszt

A középkort és fantasyt vegyítő 3D-s verekedős sorozat, a Soul Calibur hat év pihenő után visszatér a képernyőkre, és történelme során először PC-n is játszhatunk vele.

Soul Calibur VI - 2B a láthatáron

Vagyis pontos nevén YoRHa No. 2 Type B, a Square Enix zseniális alkotásából, a NieR: Automatából. Amellett, hogy kettős pengéjének köszönhetően szinte legyőzhetetlen lesz a robotalapú ellenfelek számára, még saját zenét is kap.

Megkapta végső előzetesét a SoulCalibur VI

A holnapi napon elrajtol a SoulCalibur VI, így a Bandai Namco közzétette a játék launch trailerét. Több mint fél évtizeddel az előző rész után érdemes lesz ismét felfrissíteni a reflexeinket, ugyanis a kihívás ezúttal is garantált.

SoulCalibur VI - vissza az alapokhoz

Már csak néhány nap választ el minket a SoulCalibur VI megjelenésétől, így nem árt újra átnézni a legalapvetőbb harci technikákat. A Bandai Namco pedig ismét egy lépéssel előttünk jár - a legfrissebb ízelítő pont az említett célra szolgál.