Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára futott be a Soul Calibur VI.
Típus:

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Soul Calibur VI - színre lép Hilde

A Bandai Namco hivatalosan is bejelentette a Soul Calibur VI második szezonjának legújabb karakterét, aki nem más, mint a birodalmában élő emberek megmentéséért bármire képes harcosnő, Hilde.

Soul Calibur VI - lesz második szezon

Szintén az EVO 2019-en vált hivatalossá, hogy új hőssel és egy hamarosan elrajtoló második szezonnal erősít a Soul Calibur-sorozat legutóbbi felvonása. Ez utóbbi jóvoltából a Samurai Shodown harcosa, Haohmaru is csatlakozni fog a játékhoz.

Soul Calibur VI teszt

A középkort és fantasyt vegyítő 3D-s verekedős sorozat, a Soul Calibur hat év pihenő után visszatér a képernyőkre, és történelme során először PC-n is játszhatunk vele.

Soul Calibur VI - 2B a láthatáron

Vagyis pontos nevén YoRHa No. 2 Type B, a Square Enix zseniális alkotásából, a NieR: Automatából. Amellett, hogy kettős pengéjének köszönhetően szinte legyőzhetetlen lesz a robotalapú ellenfelek számára, még saját zenét is kap.

Megkapta végső előzetesét a SoulCalibur VI

A holnapi napon elrajtol a SoulCalibur VI, így a Bandai Namco közzétette a játék launch trailerét. Több mint fél évtizeddel az előző rész után érdemes lesz ismét felfrissíteni a reflexeinket, ugyanis a kihívás ezúttal is garantált.

SoulCalibur VI - vissza az alapokhoz

Már csak néhány nap választ el minket a SoulCalibur VI megjelenésétől, így nem árt újra átnézni a legalapvetőbb harci technikákat. A Bandai Namco pedig ismét egy lépéssel előttünk jár - a legfrissebb ízelítő pont az említett célra szolgál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Soul Calibur VI - naná, hogy nem marad ki Inferno

A sorozat központi főgonosza, Inferno is játszható karakter lesz a Soul Calibur VI-ban. Vagy ez váratlanul ért bárkit is? Ugye, nem! Inferno a Soul Edge akaratának megtestesülése, a gonosz harcosok lelkeinek egyesülése.

Próbáld ki a hétvégén a Soul Calibur VI-ot!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Bandai Namco verekedős játékának premierjéig, de a kiadó jóvoltából ezen a hétvégén ingyen nyúzhatjuk a Soul Calibur VI-ot. Tartalmilag erős a béta, még Geralttal is nyomulhatunk.