Soul Calibur VI PC, PS4, XBOXONE

A sorozat huszadik születésnapjára fut be a Soul Calibur VI.
Típus:

Soul Calibur VI - Astaroth és Seong Mi-Na visszatér

Maradt még bejelentenivalója a Bandai Namcónak a hétvégi EVO-n. A producer, Motohiro Okubo két visszatérő karaktert is megerősített: Astaroth és Seong Mi-Na már biztosan benne lesz a Soul Calibur VI-ban.

Soul Calibur VI - Voldo sem maradhat ki

Az októberben érkező Soul Calibur VI-ban egy régi kedvenc, Voldo is visszatér. A karakter mind az öt fő részben benne volt, és vaksága ellenére harci stílusa szinte páratlan és kiszámíthatatlan. Most saját trailert kapott.

Talim is visszatér a Soul Calibur VI-ban

Noha a szexi papnő kimaradt a 2012-es Soul Calibur V-ből, az idén érkező új részben már bérelt helye lesz. Talim, a Szél utolsó papnője a Fülöp-szigetekről származik, és bármily' hihetetlen, képes uralni a szelet.

Soul Calibur VI - ilyen a harc PS4 Prón

Sok látnivaló érkezett az októberben megjelenő Soul Calibur VI kapcsán. Az 1080p felbontásban és 60 fps sebességgel futó gameplay során megmutatja magát többek közt Geralt, Ivy, Siegfried és Mitsurugi is.

E3 2018: Soul Calibur VI - még több bunyó

A verekedős játékok kedvelői tobzódhattak a Sony tegnapi közvetítését nézve. A Bandai Namco illetékese elhozta a Soul Calibur hatodik részét, így két mérkőzés jutott mára, négy különböző karakterrel. Akcióban Ivy, Taki, Maxi és Kilik.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

E3 2018: Októberben jelenik meg a Soul Calibur VI

A Bandai Namco egy raklapnyi kedvcsináló társaságában jelentette be, hogy október közepén jelenik meg a Soul Calibur-sorozat hatodik felvonása, amiben ezúttal nem Darth Vader és Yoda, hanem Geralt fog vendégeskedni.

Soul Calibur VI - Siegfried is beköszön

Mindenki kedvenc gonosz karaktere is visszatér a Soul Calibur legújabb részében. Siegfried megölte saját apját, de az igazi rémálom csak most kezdődik. Kétségbeesetten próbál megszabadulni elátkozott kardjától.

Így harcol Geralt a Soul Calibur VI-ban

A hónap közepén vált hivatalossá, hogy a The Witcher-játékok főhőse, Ríviai Geralt is tiszteletét teszi a Bandai Namco bunyós játékában. A Fehér Farkas a precíz harc híve, nem a nyers erejére hagyatkozik. Nézzük meg közelebbről is!

Hivatalos: Geralt is szerepel a Soul Calibur VI-ban

A korábbi találgatások igaznak bizonyultak, a The Witcher-főhőse is játszható karakter lesz a Soul Calibur hatodik felvonásában. Bónuszként Kaer Morhent is megkapjuk pályaként.