Port Royale 4 PC, PS4, SW, XBOXONE

A Karib-tenger kereskedői és kalózai ismét belevágnak a bizniszbe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Next-genesedik a Port Royale 4

Szeptemberben érdemes lesz ismét kihajózni a Karib-tengerre, hiszen érkezik a Port Royale 4 újgenerációs konzolokra szabott változata. A legfrissebb előzetes elárul egyet, s mást az ezzel járó újdonságokról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Port Royale 4 teszt

Nyolc év elteltével tért vissza a Port Royale-sorozat: ismét a 17. századi Karib-tengeren kell érvényesülnünk, ahol a nyereség hajkurászása mellett még a kalózokkal és az igencsak szeszélyes időjárással is meg kell küzdenünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó teljes hetén sem maradunk új játékmegjelenések nélkül, mi pedig szokásunkhoz hűen összeszedtük egy listába nektek, hogy mire számíthattok majd a következő napokban.

Port Royale 4 próbakör

A német Kalypso nem először hozza el számunkra a karibi térséget, de az előző Port Royale óta sok víz belefolyt a tengerekbe, ez pedig az ősszel érkező epizódon is meglátszik: a játék már most, bétaváltozatában is megállja a helyét.

Port Royale 4 - megvan a dátum, indul a béta

Idén nyáron valószínűleg egyikünk sem fog a Karib-szigeteken nyaralni, de nem is bánjuk, hiszen a Port Royale 4 a virtuális térben pótolja az élményt. A bétateszt már elindult, és befutott a pontos megjelenési dátum is.

GC 2019: Port Royale 4 - vissza a bizniszbe!

A Kalypso Media és a Gaming Minds Studios közös gondozásában közel egy évtized kihagyás után ismét visszatér a legendás kereskedős, városépítős és tengeri csatás játék - jön a Port Royale 4!