Resident Evil 3 (remake) PC, PS4, XBOXONE

A legendás zombis játék ismét visszatér, méghozzá egy teljes mértékben felújított verzióval.

Visszakerül a sugárkövetés a Resident Evilekbe

A múlt héten minden előjel nélkül kikerült a ray tracing a Resident Evil 2 és 3 remake-jéből, valamint a Resident Evil 7-ből. A Capcom azonban megígérte, hogy egy jövőbeli frissítéssel visszakerülnek ezek a funkciók.

Három Resident Evil-játékból is eltűnt a ray tracing

Valami nagyon félrecsúszhatott a Capcomnál. A Resident Evil 2 és 3 újrázása, és a Resident Evil 7 is váratlanul elveszítette a ray tracing opcióit PC-n.

Otthagyja a Tango Gameworks csapatát Shinji Mikami

Az alapító és eddigi vezető 12 év után hagyja ott a stúdiót. A távozás időpontjáról egyelőre annyit tudni, hogy az elkövetkező hónapokban esedékes.

Alcatraz szigetére vezet a következő animációs Resident Evil-film

Megkapta első előzetesét az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island. Az animációs film a Resident Evil: Vendetta folytatása lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

A Capcom újra elérhetővé tette a nemrégiben frissült Resident Evil-játékok korábbi verzióit

A PC-s játékosok kérésének eleget téve a Capcom újra elérhetővé tette a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 korábbi, ray tracing és 3D audió nélküli változatait.

SGF 2022: Itt a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 next-gen változata

Végre teljes pompájukban élvezhetik az újgenerációs konzolok birtokosai a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 játékokat.

Megkapta első előzetesét a Netflix új Resident Evil-sorozata

Júliusban olyan szemszögből láthatjuk a Resident Evil-univerzumot, ahogy eddig még soha. A Netflix élőszereplős sorozata a Wesker család jelenét és jövőjét is képernyőre viszi.