TT Isle of Man 2 PC

A 2018-as versenymotor szimulátor folytatásában a világ legveszélyesebb futamaiban vehetünk majd részt, ahol a 60km-es útszakaszból álló, szabadon bejárható világ, illetve 18 merőben különböző járgány gondoskodik majd a sokszínű izgalmakról.

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!

Hétvégén ingyenesen sportolhatunk Xboxon

Ezen a hétvégén sem feledkezett meg a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days-játékokról, amik közé ezúttal az NBA 2K21-et és a TT Isle of Man: Ride on the Edge 2-t passzírozta be - szóval kifejezetten sportosra sikerült a kínálat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most, hogy mindnyájan bezárkóztunk az otthonainkba, végre engedhetünk egy kicsit a bűnös élvezeteknek is. Ehhez pedig nem találhatnánk jobb társat a hónap egyik legjobban várt játékánál, a DOOM Eternalnál.

Gameplay előzetest kapott a TT Isle of Man 2

Lassan itt a március, és vele együtt a rajt ideje, így elérkezett a pillanat, hogy végre megnézzük miként is fest majd a motoros száguldozás a TT Isle of Man 2 versenypályáin. Az eddigiek alapján érdemes lesz adni neki egy esélyt.