Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.

Aranybánya volt a szivárogtatóknak a mobilos Warzone alfatesztelése

Az adatbányászok áttúrták a mobilos Warzone tesztkliensét, és a Call of Duty: Modern Warfare II-re, valamint a 2024-es epizódra utaló nyomokat találtak benne.

Indul a Call of Duty: Vanguard és Warzone negyedik szezonja

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Warzone és Vanguard negyedik szezonja, a Mercenaries of Fortune. Ennek megfelelően megérkezett a legfrissebb roadmap és persze egy látványos kedvcsinálót is kaptunk.

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Elvesztette a játékosai harmadát az Activision

Az Activision az elmúlt években kasszát robbantott a battle pass-rendszerre átálló Call of Duty-sorozattal és az őrülten népszerű Warzone-nal, az utóbbi hónapokban azonban alaposan megcsappant az aktív játékosok létszáma.

Még idén bemutatkozik az új Warzone

Az Activision megerősítette, hogy még idén bemutatkozik a Call of Duty: Warzone új változata, aminek a fejlesztését teljesen az alapoktól kezdték újra, ráadásul a Modern Warfare 2-vel karöltve zajlanak a munkálatok rajta.

Call of Duty: Warzone - Godzilla és King Kong összecsap

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone következő szezonja, ami április 27-én rajtol majd el. A szokásos újdonságok mellett kapunk egy időszakos eseményt is.

Godzilla is beköszön a Warzone új szezonjában?

Befutott a Call of Duty: Vanguard és a Warzone harmadik szezonjának első kedvcsinálója, amiből kiderül, hogy miután a nácik sikeresen a világra eresztették a Nebula kísérleti gázt, valami nagyobbat is felébresztettek.

Előfizetéses rendszerre vált a Call of Duty?

A Charlie Intel szúrta ki, hogy az Activision Blizzard honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, aminek a leírása részletesen felvázolja, milyen jövőt is képzel el a kiadó a Call of Duty-sorozatnak.

Warzone - már sosem térünk vissza Verdanskba?

A Call of Duty: Warzone esetében visszatérő probléma, hogy óriási a játék helyigénye. Ugyan ezt sikerült korábban mérsékelni, úgy néz ki, a probléma nem teljesen oldódott meg, és ez bizony megakadályozhatja Verdansk visszatérését is.